Het is hier goes ondernemen

In de rubriek ‘Het is hier goes ondernemen’ lees je over enthousiaste Goese ondernemers en het ondernemersklimaat in Goes.

Jan vindt het hier Goes ondernemen!

In de rubriek 'Het is hier Goes ondernemen' lees je over enthousiaste Goese ondernemers en het ondernemersklimaat in Goes. Deze week het verhaal van Jan Waverijn van JW parket & vloeren.

Lees meer

Blaas en Maikel vinden het hier Goes ondernemen!

In de rubriek 'Het is hier Goes ondernemen' lees je over enthousiaste Goese ondernemers en het ondernemersklimaat in Goes. Deze week het verhaal van Blaas en Maikel van CBG-Foodtrailers.eu en INSIGN.

Lees meer

Audrey vindt het hier Goes ondernemen

In de rubriek ‘Het is hier goes ondernemen’ lees je over enthousiaste Goese ondernemers en het ondernemersklimaat in Goes. Deze week het verhaal van Audrey van Smart Wheelz.

Lees meer

Laura vindt het hier goes ondernemen!

In de rubriek ‘Het is hier goes ondernemen’ lees je over enthousiaste Goese ondernemers en het ondernemersklimaat in Goes. Deze week het verhaal van Laura Kloeg van Boutique Hotel Rijks.

Lees meer

Tessa vindt het hier goes ondernemen!

In de rubriek ‘Het is hier goes ondernemen’ lees je over enthousiaste Goese ondernemers en het ondernemersklimaat in Goes. Deze week het verhaal van Tessa Zwartepoorte van Tezza Fashion.

Lees meer

Paul vindt het hier goes ondernemen!

In de rubriek ‘Het is hier goes ondernemen’ lees je over enthousiaste Goese ondernemers en het ondernemersklimaat in Goes. Deze week het verhaal van Paul Huges van TEAMforREAL.

Lees meer

Judith vindt het hier goes ondernemen!

In de rubriek ‘Het is hier goes ondernemen’ lees je over enthousiaste Goese ondernemers en het ondernemersklimaat in Goes. Deze week het verhaal van Judith Nieuwenhuijse van yogastudio Vayu Yoga.

Lees meer

Carel en Sander vinden het hier goes ondernemen!

In de rubriek ‘Het is hier goes ondernemen’ lees je over enthousiaste Goese ondernemers en het ondernemersklimaat in Goes. Deze week het verhaal van Carel Schrier en Sander Adriaanse van marketingbureau AddMark.

Lees meer

Kelly vindt het hier goes ondernemen!

In de rubriek ‘Het is hier goes ondernemen’ lees je over enthousiaste Goese ondernemers en het ondernemersklimaat in Goes. Deze week het verhaal van Kelly Thijssen, vestigingsmanager bij uitzendbureau Actief Werkt!

Lees meer

Pedro vindt het hier goes ondernemen!

In de rubriek ‘Het is hier goes ondernemen’ lees je over enthousiaste Goese ondernemers en het ondernemersklimaat in Goes. Deze week het verhaal van Pedro van de Velde, eigenaar van Connect Verhuur en Connect Makelaardij.

Lees meer

Amy en Johnny vinden het hier goes ondernemen!

In de rubriek ‘Het is hier goes ondernemen’ lees je over enthousiaste Goese ondernemers en het ondernemersklimaat in Goes. Deze week het verhaal van Amy en Johnny de Visser, van Bed and Breakfast Goes én van koffie- en theehandel Mr. Coffee & Ms. Tea.

Lees meer

Henriëtte en Martijn vinden het hier goes ondernemen

INVENTIST.nl is gestart twee dagen na de eerste lockdown, in maart 2020. In dit geval niet ‘ondanks’, maar ‘dankzij’ corona. Het bedrijf springt  in op een actuele behoefte en biedt onder meer online uitjes aan bedrijven, verenigingen, vriendengroepen en families. Uitjes waar iedereen vrolijk van wordt en die mensen weer dicht bij elkaar brengen. Zelfs ‘op afstand’!   

Lees meer

Gerard vindt het hier goes ondernemen

Veel mensen kopen hun aardappelen in de supermarkt en realiseren zich niet dat van het bedrag dat ze betalen, maar een fractie naar de boer gaat. Tussenhandelaren strijken de winst op en het harde werk van de boer wordt nauwelijks beloond. Aardappelbezorgservice Potato Monday wil daar verandering in brengen en kwam met een vernieuwend idee. Eerlijk, lokaal en duurzaam.

Lees meer

Maïsha vindt het hier goes ondernemen

Kreeke’s Vis & Resto staat bekend om hun verse producten en ambachtelijk gerookte paling en zalm. Het familiebedrijf is gestart in 2012, maar gaat eigenlijk al veel verder terug in de tijd. Inmiddels is hier de derde generatie aan het werk, met onverminderd enthousiasme! 

Lees meer

William en Arnold vinden het hier goes ondernemen

Een kwaliteitskeuken is best een uitgave, maar je kunt er heel veel jaren plezier van hebben. Dat weten ze als geen ander bij Tolhoek Keukens aan de Stanleyweg 2 in Goes. Hier maken ze de mooiste keukens op maat, van vooraanstaande keukenmerken, rekening houdend met de persoonlijke wensen van de klant, de verdere inrichting van het huis en natuurlijk het budget.

Lees meer

Medcentric vindt het hier goes ondernemen

Medcentric (voorheen bekend als MWCZ) is een zelfstandig behandelcentrum voor cosmetische en plastische chirurgie in Zeeland, met inmiddels 11 werknemers. Behalve in Goes, heeft het centrum een polikliniek op de locatie Zorgsaam Ziekenhuis Terneuzen. Van ver over de Zeeuwse grenzen komen cliënten naar deze kliniek, zowel voor verzekerde als onverzekerde zorg.      

Lees meer

Marjolein vindt het hier goes ondernemen

Ondernemers doen graag het liefst waar ze goed in zijn: ondernemen. Administratie en andere kantoorwerkzaamheden kunnen er dan wel eens bij inschieten. 9to9 Officemanagement biedt hier professionele ondersteuning, flexibel en helemaal op maat van het bedrijf.

Lees meer

Jeroen vindt het hier goes ondernemen

Sommige mensen lijken geboren met een talent. Dat geldt zeker voor Jeroen Kopmels. “Al van kleins af aan liep ik  rond met een camera en wilde ik alles vastleggen. En dat is nooit veranderd! Daarom maakte ik begin 2020 van mijn hobby mijn werk en richtte ik mijn bedrijf Jerko Productions op.”   

Lees meer

Jonathan en Patrick vinden het hier goes ondernemen

Zodra alles weer open mag en we weer volop mogen genieten van de gezellige Goese horeca, gaan ook de deuren van het nieuwe Feestcafé De Kelder open. Ondanks corona, hebben de broers Jonathan en Patrick Kint mooie plannen voor deze unieke historische locatie, aan de roemruchte Blaauwe Steen. “De kelder waarin we ons nieuwe feestcafé gaan openen, stamt al uit de dertiende eeuw!”

Lees meer

Cahit vindt het hier goes ondernemen

In 2019 nam ondernemer Cahit Arslanlar restaurant Antalya Goes over. Een jong, fris en eerlijk horecabedrijf met inmiddels zes werknemers. Cahit: “We zijn een horecabedrijf waar keihard gewerkt wordt. Maar ook een bedrijf waar altijd, voor of na de drukte, ruimte is voor een goede dosis humor en gezelligheid!”   

Lees meer

Hans vindt het hier goes ondernemen

MakkieNL is een jong bedrijf in online verkoop, sinds juli 2020 gevestigd in ‘De Koploper’ aan het Stationsplein in Goes. Ondernemer Hans Westenberg: “Makkie is een bedrijf dat zich inzet om sociaal contact te stimuleren. In een tijd als dit belangrijker dan ooit! Met een Makkie item kan een gebruiker zijn of haar contactgegevens delen, op een snelle, persoonlijke en interactieve manier. Én niet te vergeten: met een product dat zo milieuvriendelijk mogelijk is geproduceerd”.

Lees meer

Joyce vindt het hier goes ondernemen!

Milestone Movie Videografie is een jong videoproductiebedrijf in het centrum van Goes, opgericht in 2018. Ondernemer Joyce Gyselinck maakt video’s van “mijlpalen in het leven”, bijvoorbeeld bruiloften, pasgeboren baby’s en pensioenfeesten. ”Deze bijzondere momenten verdienen het om te worden vastgelegd in een mooie video!” 

Lees meer

De familie Minderhoud vindt het hier goes ondernemen!

Al sinds de jaren zeventig is Maros Goes een begrip in Goes en omstreken. In die ruim veertig jaar, is de slagerij uitgegroeid tot een echt familiebedrijf! Het hele gezin van slager Kees Minderhoud werkt in óf voor de bekende slagerij aan de Kamperfoeliestraat. In de winkel of achter de schermen. Medio mei nemen ze een tweede bedrijfslocatie in gebruik, aan de Diazweg op De Poel.

Lees meer

Jan vindt het hier goes ondernemen!

Limit Fotografie is een veelzijdig fotografiebedrijf, gesitueerd aan de Livingstoneweg 5b, dichtbij de A58. Al meer dan 20 jaar verzorgt fotograaf/eigenaar Jan de Carpentier professionele fotografie voor bedrijven, met een specialisatie in architectuur en food. Hij werkt zowel op locatie, tot ver over de provinciegrenzen, als in eigen studio, thuis in Goes.

Lees meer

Ard vindt het fijn samenwerken met andere Goese bedrijven

Sinds 1992 is ZEBRA dé partner van veel bedrijven, voor detachering en uitzending. Het bedrijf zoekt naar de juiste match tussen werkgevers en werknemers en vindt vakbekwaam personeel voor bedrijven, in binnen- en buitenland. Ard Eversdijk, directeur ZEBRA Industrial Consultants & Engineers: “We gaan voor langdurige partnerships met onze klanten, waarbij kwaliteit altijd voorgaat op kwantiteit.”

Lees meer

Jean-Paul vindt het hier goes ondernemen!

Begin 2019 was het 20 jaar geleden dat Jean-Paul de Pundert zijn ICT-bedrijfje JeePee PeeCee startte, als student Elektrotechniek aan de HTS in Vlissingen. Gewoon thuis, op zijn zolderkamer. Inmiddels is zijn bedrijf de zolderkamer allang ontgroeit, is de naam verandert in JéPé IT en telt deze onderneming een sterk professioneel team van zeven medewerkers. Met ruimte voor nog twee collega’s!

Lees meer

Alexandra en Annika vinden het hier goes ondernemen!

M2 Makelaars is een betrokken, jong en enthousiast makelaarskantoor met vestigingen in Goes, Vlissingen en Terneuzen. Zeeland-breed bieden zij full service dienstverlening in aankoop, verkoop en taxaties van woningen. Of zoals Alexandra Tramper en Annika Kole het omschrijven: “Wij behartigen de belangen van onze opdrachtgevers bij misschien wel het belangrijkste bezit: een eigen woning.”   

Lees meer

Ronald en Franca kozen voor Goes vanwege de centrale ligging

Ronald heeft zijn Groentehandel De Winter, samen runnen ze Fruitje.nu en Franca is de ondernemer achter Kistje.nu en Leuk Zeeuws. Echte duizendpoten dus! Franca en Ronald over hun ondernemingen: “Wij willen zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met onze gezonde en maatschappelijk verantwoorde producten.”

Lees meer

Susan en Jan vinden het hier goes ondernemen!

Susan en Jan Matthijssen vertellen: “Sinds halverwege de jaren 90 zijn wij met Hotel Terminus verbonden, inmiddels alweer 25 jaar. In die tijd hebben we een vaste gastenkring opgebouwd en samen met ons klein, maar professioneel team zorgen we ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Ons streven in alles is dat de gast zich thuis voelt. En natuurlijk graag bij een vervolgbezoek aan Goes weer bij ons boekt!

Lees meer

Margriet vindt het hier goes ondernemen!

Eerste hulp kan op elk moment en overal nodig zijn: op het werk, thuis, onderweg, waar dan ook. Sinds april 2016 verzorgt Margriet Vasseur EHBO-opleidingen, trainingen en workshops door heel Zeeland, waarmee je in iedere situatie snel en adequaat eerste hulp leert verlenen. Levensreddend!

Lees meer

Rico houdt Goes fit

Fit en vitaal worden én blijven; dat is vaak eenvoudiger gezegd dan gedaan! Met zijn onderneming De Putter PT- Personal Training Zeeland wil Rico de Putter zoveel mogelijk mensen daarbij helpen. Zijn trainingen geeft hij in Goes, op Sportpark Het Schenge en bij Megga Fit, en sinds februari 2019 ook in Burgh-Haamstede.

Lees meer

Wim vindt het hier goes ondernemen!

Het team van De Verzekershop/ScheidingsPraktijk Zeeland verleent deskundig advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken en echtscheidingen. Daarbij bieden ze de klant graag ’‘dat beetje extra”. Sinds 2002 is hun kantoor gevestigd aan het Stationspark 29a.

Lees meer

Ruben en René vinden het hier goes ondernemen!

Hopmans Reclame is een begrip in Goes en wijde omgeving. En niet alleen omdat het bedrijf al ruim 35 jaar bestaat. De twee nieuwe eigenaren, Ruben Walhout en René van Willegen, timmeren flink aan de weg. Geen uitdaging te groot of ze gaan ervoor!

Lees meer

Juliëtte vindt het hier goes ondernemen!

Eind 2017 startte Juliëtte Enneking haar cateringbedrijf Heppiefood. Als catering-kok  bereidt zij de heerlijkste gerechten, bij mensen thuis of op een bijzondere locatie. Voor grote en kleine groepen. Daarbij werkt ze zoveel mogelijk met pure, seizoensgebonden en biologische producten.

Lees meer

Anita en Yasmina vinden het hier goes ondernemen!

Slot Oostende is terug van weggeweest. En hoe! Op de plek waar ooit het kasteel van Jacoba van Beieren stond, realiseerden Anita Maas en Yamina Abdoun in 2017 een schitterende horecaonderneming. Met een bierbrouwerij, restaurant, shop, hotel en feestzalen. Een bedrijf dat inmiddels werk biedt aan 75 werknemers en nog steeds groeit.

Lees meer

Chris vindt Goes een prima strategische locatie

Al ruim veertig jaar kunnen klanten voor uiteenlopend drukwerk terecht bij Grafisch Bedrijf Goes (GBG) aan de Scottweg 45. Een bedrijf waar klantgerichtheid, service en kwaliteit voorop staan. Inmiddels telt het bedrijf 27 medewerkers en is het qua ruimte flink uit zijn jas gegroeid. Daarom verhuist GBG eind mei naar een nieuwe locatie.      

Lees meer

Sophie vindt Goes een fijne omgeving om in te werken

Laurel Fashion is een bedrijf waar twee merken onder vallen: Lily Laurel en Jewellery by Sophie. Lily Laurel is een exclusief merk van luxe damesschoenen; het merk Jewellery by Sophie staat voor unieke, handgemaakte sieraden. De focus van Laurel Fashion ligt op het online verkopen van beide merken, met voor ieder merk een eigen webshop. Het bedrijf is sinds 2017 gevestigd in Goes.

Lees meer

Greet vindt Goes aantrekkelijk vanwege centrale ligging en uitstekende uitvalbasis

In 2002 maakte Greet Imanse van haar passie haar werk en begon ze als zelfstandig fotograaf. Haar bedrijf, gevestigd aan de Koos Vorrinkstraat 41 in Goes, is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle fotostudio. Grote kans dat je Greet al eens hebt zien rondrijden in haar bedrijfsauto, een opvallende Fiat 500!

Lees meer

Linda vindt het "goes" ondernemen in Goes

Eind 2017 startte Linda Slimmen haar onderneming Way of Health, een webshop in sportvoeding, cryotherapie (red. koudetherapie) voor thuis en online coaching. Omdat het bedrijf vooral online opereert, lag het voor de hand om haar onderneming  vanuit huis te runnen. Way of Health is een eenmanszaak, maar Linda wordt waar nodig geholpen door haar vriend.

Lees meer

Romeo vindt dat Goes een gunstig klimaat heeft voor startende ondernemers

Innovate Personal Training is een jong, ondernemend en groeiend bedrijf op het gebied van privésport en lifestylebegeleiding. Het bedrijf telt twee medewerkers en vestigt zich in september 2018 in een sfeervolle studio aan de Hilleweg 28 in de Goese wijk Mannee. Het streven van dit tweetal? Zeeland vitaler maken én behouden, zowel voor bedrijven als individuen.  

Lees meer

Paul vindt alles dynamisch en goed bereikbaar in Goes

Faasse & Fermont is een makelaarskantoor voor woningen, nieuwbouw, hypotheken en verzekeringen en bedrijfs onroerend goed. Het kantoor telt 14 medewerkers en is sinds 1990 gevestigd in Goes, met als huidige adres Frans den Hollanderlaan 12. Vanuit Goes werken ze voor een breed scala aan opdrachtgevers, nationaal en internationaal.

Lees meer

Marco vindt het hier "goes" ondernemen

Green Leisure (Group) is een netwerkorganisatie, waarin een aantal gespecialiseerde ZZP-ers zich richten op het verduurzamen van de toeristisch-recreatieve sector in Nederland. Opdrachten komen van gemeenten, keurmerk organisaties en horecabedrijven. Verspreid over het land telt de organisatie meerdere samenwerkingspartners, o.a. in Rotterdam en Den Haag. Thuisbasis van Marco Ouwerkerk is Goes Over-Zuid.

Lees meer

Reza vindt het hier Goes ondernemen!

Festive Event Agency is een samenwerking van twee evenementenorganisaties, Evency en Seamotion, die in 2017 de handen in één hebben geslagen. De vier zakenpartners hebben zich toegelegd op het organiseren van publieksevenementen.

Lees meer