Het is hier goes ondernemen

In de rubriek ‘Het is hier goes ondernemen’ lees je over enthousiaste Goese ondernemers en het ondernemersklimaat in Goes.

De verhalen

Sophie vindt Goes een fijne omgeving om in te werken

Laurel Fashion is een bedrijf waar twee merken onder vallen: Lily Laurel en Jewellery by Sophie. Lily Laurel is een exclusief merk van luxe damesschoenen; het merk Jewellery by Sophie staat voor unieke, handgemaakte sieraden. De focus van Laurel Fashion ligt op het online verkopen van beide merken, met voor ieder merk een eigen webshop. Het bedrijf is sinds 2017 gevestigd in Goes.

Onderneemster Sophie de Regt: “Mijn missie voor het bedrijf is om unieke, handgemaakte producten te maken voor een betaalbare prijs. De schoenen van Lily Laurel worden met de hand gemaakt in Portugal, van het beste leer. Alle sieraden van Jewellery by Sophie worden gemaakt door mijzelf, van hoogwaardige materialen als sterling zilver, verguld edelmetaal, natuurstenen en Swarovski stenen. Daarbij hecht ik veel waarde aan goede service en aandacht voor de klanten, ook al speelt dat zich online af.”

“Kenmerkend voor mijn bedrijf zijn mijn unieke producten, die alleen de koop zijn via ons eigen kanaal of via de winkel die ik zelf uitkies. Mijn bedrijf is gevestigd in Goes, omdat ik hiervandaan kom en ik het een fijne omgeving vind om te werken. Verder is de ligging in Zeeland gunstig en er heerst een goed ondernemersklimaat. Maar voor mijn klanten maakt het natuurlijk niet uit waarvandaan ik mijn producten verzend.”
Regelmatig heeft Sophie contact met andere Goese ondernemers, om onderling kennis uit te wisselen. “Zo kunnen we elkaar helpen. Ook werk ik weleens samen met andere (fysieke) winkels in Goes voor de verkoop zijn mijn schoenen of sieraden. De toekomst zie ik dan ook gunstig tegemoet in Goes. Mijn bedrijf zal hier waarschijnlijk blijven.” 

 

Greet vindt Goes aantrekkelijk vanwege centrale ligging en uitstekende uitvalbasis

In 2002 maakte Greet Imanse van haar passie haar werk en begon ze als zelfstandig fotograaf. Haar bedrijf, gevestigd aan de Koos Vorrinkstraat 41 in Goes, is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle fotostudio. Grote kans dat je Greet al eens hebt zien rondrijden in haar bedrijfsauto, een opvallende Fiat 500!

Greet vertelt: “Voorheen was ik werkzaam in een fotowinkel, maar ik heb altijd de droom gehad om te werken in een fotostudio. Zestien jaar geleden heb ik daarom mijn bedrijf Focuss Fotostudio opgericht. Als zelfstandig fotograaf verzorg ik onder andere bruidsreportages, newbornshoots, zwangerschapsshoots en bedrijfsfotografie en ik fotografeer families, gezinnen en zelfs dieren. Ik fotografeer op locatie of in de studio.”

“Mijn stijl qua fotograferen is puur, authentiek en eigentijds. Daarnaast zijn humor en creativiteit kenmerkende elementen in mijn werk. Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen bij mij, want alleen op die manier krijg je de mooiste beelden.”

Greet woont in Goes, dus was het voor haar logisch om haar bedrijf hier te vestigen: “Mijn werkgebied is met name Zeeland , maar ik fotografeer ook buiten de provinciegrenzen. Aantrekkelijk aan Goes vind ik de centrale ligging. Omdat ik veel op locatie werk, is Goes een uitstekende uitvalsbasis. Andersom is het ook eenvoudig voor klanten om naar mij toe te komen.”

De onderneemster ziet zeker voordelen in de samenwerking met andere Goese bedrijven: “Sinds kort werk ik samen met videograaf Joyce Gyselinck van Milestone Movie uit Goes. Door onze samenwerking kunnen we mooie pakketten aanbieden, waarin we foto en video combineren. Denk aan pakketten op het gebied van bruidsreportages, newbornshoots, cake smash shoots en nog veel meer.”

Ook voor de toekomst heeft Greet nog volop plannen:  “Ik hoop dat ik nog heel veel jaren mensen blij kan maken met fantastische foto’s. Ook al zit ik 16 jaar in het vak, ik blijf mezelf ontwikkelen en uitdagen. In dit vak kan ik echt mijn creativiteit, passie en energie kwijt!”

 

Linda vindt het "goes" ondernemen in Goes

Eind 2017 startte Linda Slimmen haar onderneming Way of Health, een webshop in sportvoeding, cryotherapie (red. koudetherapie) voor thuis en online coaching. Omdat het bedrijf vooral online opereert, lag het voor de hand om haar onderneming  vanuit huis te runnen. Way of Health is een eenmanszaak, maar Linda wordt waar nodig geholpen door haar vriend.

Linda: “Way of Health is het resultaat van mijn passies voor gezonde voeding, sport en online media. In 2016 vond ik het tijd worden om gezonder te gaan leven. Als stok achter de deur voor mezelf maakte ik een Instagram account aan, waarop ik foto’s van mijn maaltijden plaatste. Ook maakte ik een domeinnaam aan en startte ik een blog, waar ik mijn recepten deelde. Dat het zou uitgroeien tot een blog met een kleine 20.000 unieke bezoekers per maand, had ik nooit gedacht.”

“Sinds ik gezonder ben gaan leven en veel ben gaan trainen, waren eiwitrepen altijd mijn “go-to-snack”. Ze geven je het gevoel van een chocolade reep, maar dan zonder de suikers en lekker vullend door de eiwitten. Grootste nadeel vond ik dat je gelijk een hele doos moest bestellen. En koop je een reep per stuk in een fysieke winkel, dan zijn de prijzen weer behoorlijk hoog. Zo ontstond het idee om eiwitrepen en andere aan sport gerelateerde voedingsmiddelen per stuk aan te bieden, voor een relatief lage prijs.”

“Way of Health is laagdrempelig en vooral een weerspiegeling van mijzelf. Ik ben een vrij nuchter persoon en dat is ook wat je terug ziet in mijn recepten: gezond, lekker, maar zonder al te veel poespas en dure ingrediënten. Voor mijn webshop probeer ik leuk in te kopen, om een aansprekend assortiment aan te kunnen bieden. Ik houd altijd mijn ogen open voor nieuwe producten en innovaties in de markt. Verder speel ik veel in op de trends die ik voorbij zie komen op social media en ik probeer mijn producten een persoonlijke touch mee te geven. Zo zit er bij onze bestelling altijd een handgeschreven kaartje, met een persoonlijke boodschap.”

Over de toekomst van haar bedrijf: “Ik zou graag zien dat Way of Health een begrip wordt in de branche en mee kan doen met grotere jongens als Body & Fitshop, wellicht zelfs met een fysieke winkel. Hiervoor zullen we een heleboel moeten investeren in meer naamsbekendheid. Ook moeten we bovenop de markt zitten, zodat we een top assortiment kunnen samen stellen. Met ieder stapje dat we groeien, kunnen we ook onze dienstverlening en service optimaliseren. Het is een heel ambitieus plan en daar ben ik mij zeker bewust van. Maar ik heb ook uit het niets een webshop op weten te zetten, die in een half jaar tijd heel goed is gaan lopen. Dus: dream big!”

 

Romeo vindt dat Goes een gunstig klimaat heeft voor startende ondernemers

Innovate Personal Training is een jong, ondernemend en groeiend bedrijf op het gebied van privésport en lifestylebegeleiding. Het bedrijf telt twee medewerkers en vestigt zich in september 2018 in een sfeervolle studio aan de Hilleweg 28 in de Goese wijk Mannee. Het streven van dit tweetal? Zeeland vitaler maken én behouden, zowel voor bedrijven als individuen.  

Romeo vertelt: “Na mijn opleiding aan het CIOS in Goes, ben ik in het klein begonnen met het geven van voedingsadviezen en trainingsbegeleiding, in een sportschool in Goes. Inmiddels begeleiden wij steeds meer mensen bij het volgen van een gezonde leefstijl. Dat kan privé - in een één-op-één situatie, maar ook met een vriend of vriendin of in een groep. Naast voedingsadviezen, bieden we dynamische workshops op het gebied van lifestyle, beter omgaan met stress en geven we fysieke trainingen. Ons team werkt persoonlijk, motiverend en daagt mensen uit hun grenzen te verleggen.”

“Kenmerkend voor ons bedrijf is dat we mensen de begeleiding geven die ze nodig hebben, met adviezen op maat. Wij schrijven dus geen crashdiëten voor of afmattende programma’s, maar we laten mensen vitaler worden op hun eigen manier. Zo kunnen onze leden de realistische resultaten behalen die ze voor ogen hebben.” Een sfeervolle en gezellige  studio, waar je met andere leden kunt samenkomen, draagt daar zeker aan bij. Romeo: “Je bent bij ons altijd welkom voor een lekker bakje koffie of thee, een gezonde shake en een gezellig praatje. Dé perfecte plek om je thuis te voelen.”

Goes heeft volgens Romeo een gunstig klimaat voor startende ondernemers: “Er worden workshops georganiseerd en er zijn tal van mogelijkheden om samen te werken. Iedereen staat er voor open je te helpen, zeker als je starter bent. Mede daardoor heeft ons bedrijf kunnen groeien. Zonder onze grafische vormgever, bijvoorbeeld, waren we nooit tot ons sterke logo gekomen. Daarnaast worden er steeds nieuwe projecten gestart in Goes, wat ook weer veel positieve ondernemers aantrekt. Die positieve mensen, de saamhorigheid en niet te vergeten de gunfactor kenmerken voor ons het ondernemersklimaat in Goes.”

Romeo over de toekomst van hun bedrijf: “Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en kansen in Goes om door te groeien, zeker in onze branche. Er is hier nog weinig op dit gebied. De mensen zijn er aan toe en met ons bedrijf dragen we iets moois bij aan de maatschappij en de gemeente. Het werk kunnen doen wat je leuk vindt, maakt dat voor ons nog mooier!”

 

Paul vindt alles dynamisch en goed bereikbaar in Goes

Faasse & Fermont is een makelaarskantoor voor woningen, nieuwbouw, hypotheken en verzekeringen en bedrijfs onroerend goed. Het kantoor telt 14 medewerkers en is sinds 1990 gevestigd in Goes, met als huidige adres Frans den Hollanderlaan 12. Vanuit Goes werken ze voor een breed scala aan opdrachtgevers, nationaal en internationaal.  

Paul Fermont omschrijft zijn bedrijf als dynamisch, meelopend in de voorhoede, met verschillende specialisaties binnen de branche: “We hebben een enthousiast team van medewerkers, die allemaal goed zijn in wat ze doen en ze doen dat duidelijk ook met plezier. Er wordt hard gewerkt, maar is er ook ruimte voor gezonde humor. Ons bedrijfsmotto is: ‘Dan merk je het verschil!’ Mijn persoonlijke motto is: ‘Better every day’. Wij willen het juiste advies geven en het mooiste resultaat bereiken, waarbij de klant het beste is geholpen en ontzorgd.”

“In onze branche veranderen veel zaken erg snel. Is het niet op juridisch of fiscaal gebied, dan is het de markt zelf wel die verandert. Wij willen in alles zoveel mogelijk up-to-date zijn, dus voldoen aan de nieuwste eisen die de markt stelt. Er gebeurt veel en het is ons talent om alle zaken met elkaar te verbinden, binnen alle disciplines die we hebben. We hebben een breed scala aan opdrachtgevers en type opdrachten die we uitvoeren: particulieren, ontwikkelaars, overheidsinstellingen, zorgpartijen en beursgenoteerde bedrijven, nationaal en internationaal. Daarnaast zijn we breed georiënteerd binnen de afdelingen die we hebben:  Woningen, Nieuwbouw, Hypotheken en Verzekeringen en Bedrijfs Onroerend Goed. Dat maakt ons werk leuk en afwisselend.”

“Dat Faasse & Fermont in Goes is gevestigd, is deels historisch zo bepaald door de oprichters. Wij zijn blij dat we vanuit het centrum van Zeeland opereren. Alles is goed bereikbaar en er is veel dynamiek in Goes, waar we graag onderdeel van zijn.
Acht personeelsleden wonen ook in de gemeente Goes, waarvan ik er zelf één ben, verdeeld over de stad Goes, Kloetinge en Wilhelminadorp. Wat het ondernemersklimaat betreft, houd ik van het laagdrempelige van de ondernemers onderling, van de gemeente en ook andere instellingen waarmee we regelmatig te maken hebben. Goes is echt een stad van ‘de schouders er onder’, wat mij erg aanspreekt.”

Paul spreekt over een goede samenwerking met andere Goese bedrijven: “Wij werken met veel bedrijven samen en we werken vóór deze bedrijven. En waar mogelijk, proberen wij ook andere bedrijven opdrachten te gunnen die wij kunnen uitzetten. In Goes is geen sprake van gesloten circuits van bedrijven waar je moeilijk tussen komt, wat in sommige andere regio’s wel het geval is.”
Groeimogelijkheden ziet hij nog volop. “Wij zijn de laatste jaren al sterk gegroeid door een groei in de branche. Maar ook als bedrijf zelf zijn we gegroeid, doordat we bepaalde specialisaties verder hebben kunnen uitdiepen. En ik voorzie nog verdere groei, niet beperkt tot Goes.”

 

Marco vindt het hier "goes" ondernemen 

Green Leisure (Group) is een netwerkorganisatie, waarin een aantal gespecialiseerde ZZP-ers zich richten op het verduurzamen van de toeristisch-recreatieve sector in Nederland. Opdrachten komen van gemeenten, keurmerk organisaties en horecabedrijven. Verspreid over het land telt de organisatie meerdere samenwerkingspartners, o.a. in Rotterdam en Den Haag. Thuisbasis van Marco Ouwerkerk is Goes Over-Zuid.

Marco: “Green Leisure (Group) streeft naar een volledig duurzame gastvrijheidssector in 2030. Om dit te bereiken moet de sector nog stevig aan de slag. De uitdagingen liggen o.a. op het gebied van afval, energie en inkoop. Circulair denken (red.: kijken naar het geheel en sluiten van kringlopen) zal de komende jaren de norm worden.”

Dit circulair denken vertaalt Green Leisure naar de praktijk: “Onze adviseurs zijn breed georiënteerd en voelen zich thuis binnen alle thema’s van duurzaam ondernemen. Ze staan dicht bij de ondernemer en komen met praktisch toepasbare oplossingen. Door het brede netwerk dat we de afgelopen jaren hebben opgebouwd, kunnen we snel schakelen; weten we zelf het antwoord niet direct, dan vinden we dit snel binnen ons netwerk.”

Voor Marco is het prima ondernemen vanuit Goes.: “Een deel van mijn activiteiten spelen zich af op recreatiebedrijven, in hotels en op de stranden van Zeeland en Zuid-Holland.  De ligging van Goes is dan ideaal. Ook de treinverbinding met de Randstad is goed. Door met de trein te reizen kan ik mijn reistijd efficiënt gebruiken bij opdrachten in bijvoorbeeld Rotterdam, Amsterdam en Den Haag, waar ik het afgelopen jaar regelmatig te vinden was.”

“Voor het uitoefenen van mijn vak ben ik dus niet echt gebonden aan Goes. Ik woon in Goes, omdat mijn gezin hier prettig en relatief rustig kan wonen en leren. De gemeente Goes toont zich de afgelopen jaren een actieve gemeente met oog voor de belangen van ondernemers. Dat zie ik terug in de groei van de bedrijventerreinen, het winkelaanbod in het centrum en de grote regelmaat waarmee het centrum gevuld is met evenementen. Het vrijgeven van de zondag openstelling zie ik als een goede  kans voor Goes om zich verder te ontwikkelen als onderscheidende winkelstad. Graag zou ik rondom de evenementen het onderwerp duurzaamheid nog wat beter op de kaart willen zetten. Gezien de landelijke ontwikkelingen zie ik dit binnenkort ook wel gebeuren.”

Marco zoekt graag de samenwerking op met andere Goese ondernemers:  “Voor mijn eigen inkoop maak ik dankbaar gebruik van Goese bedrijven. Ik ervaar de service over het algemeen als zeer prettig.  Goese ondernemers zijn vaak bereid een stap extra te doen als het gaat om klanttevredenheid. Of het nu gaat om het inkopen van papier voor op kantoor, onderhoud aan mijn auto of een nieuwe laptop; hiervoor benader ik graag bedrijven in Goes.”

Over de toekomst van Green Leisure: “Op korte termijn zie ik geen grote wijzigingen in de bedrijfsomvang plaatsvinden. Mocht dit nodig zijn, dan zie ik in Goes zeker voldoende mogelijkheden. Mijn voorkeur zou dan in eerste instantie uit gaan naar flexibele oplossingen.  In dit kader zie ik bijvoorbeeld de ontwikkeling van het oude belastingkantoor in Goes met belangstelling tegemoet. Naar mijn idee wordt met de ontwikkeling van het gebouw tot een bedrijvenverzamelgebouw,  met aandacht voor flexplekken voor ZZP-ers, een gat in de markt gevuld. Mooi dat een dergelijke ontwikkeling nu ook in Zeeland  plaatsvindt en natuurlijk helemaal mooi dat dit in Goes plaatsvindt.”Reza vindt het hier Goes ondernemen!

Festive Event Agency is een samenwerking van twee evenementenorganisaties, Evency en Seamotion, die in 2017 de handen in één hebben geslagen. De vier zakenpartners hebben zich toegelegd op het organiseren van publieksevenementen. Daarnaast is het bureau begin 2018 gestart met het volledig uit handen nemen van de organisatie van evenementen voor andere partijen, waaronder bedrijven. 

Ondernemer Reza Geleedst legt uit dat Festive een gat in de markt vult: “Momenteel zijn we met onze evenementen écht onderscheidend in Goes. De traditionele horeca is erg veranderd in de afgelopen jaren, waardoor een grote doelgroep weinig mogelijkheden had om af en toe eens lekker te feesten. Die mogelijkheid hebben wij nu gecreëerd. Daarnaast zijn we goed benaderbaar voor onze klanten en kunnen we altijd inspelen op wensen, omdat we niet vastzitten aan één locatie.”

Wie de heren van Festive inschakelt, kan boven alles rekenen op kwaliteit: “Als je ziet dat iets door Festive georganiseerd wordt, dan weet je dat het goed zit. Onze evenementen zijn heel succesvol en we merken dat onze manier van werken ook voor het bedrijfsleven interessant is. Daarom gaan we hier dit jaar verder mee aan de slag.”

Over Goes: “Goes is de stad waar wij alle vier een groot deel van onze jeugd hebben doorgebracht. Twee van ons wonen in Goes, één in Heinkenszand en één staat op het punt om naar Goes te verhuizen. Voor ons persoonlijk is het daarom de meest logische keuze. Zakelijk gezien is Goes het centrum van een groot gebied. Als je het mij vraagt, van heel Zeeland eigenlijk. Mensen weten daardoor makkelijk de weg naar Goes te vinden. Iets wat heel belangrijk is, als je ze naar een evenement wil trekken.”

Behalve de centrale ligging, speelt ook de Goese mentaliteit een rol: “De stad barst van enthousiaste ondernemers, ambtenaren, bestuurders en inwoners. Doordat zij elkaar vaak goed weten te vinden, is er echt iets moois ontstaan in Goes en ik denk dat dit de komende jaren alleen maar mooier wordt.”

“Door ons evenement ‘Thank Goes It’s Friday’ heeft de samenwerking met de Goese bedrijven een boost gekregen. We zijn het prachtige bedrijfsleven dat Goes heeft, alleen maar meer gaan waarderen. Uiteraard zijn we keihard bezig om de samenwerking nog intensiever te maken. Tot nu toe hebben we bijna alleen nog maar win-win situaties gehad.”

De toekomst van Festive ziet de ondernemer dan ook rooskleurig in: “Naast onze werkzaamheden voor andere bedrijven, zit er nog veel rek in de evenementen zelf. Dit komt onder andere doordat Goes steeds meer aantrekkingskracht krijgt op mensen van buitenaf. De toerist zal ook steeds beter zijn weg weten te vinden naar Goes, omdat de stad goed in de markt wordt gezet door Goes Marketing. De mogelijkheden zullen alleen maar groeien en wij groeien mee.”

 

Herman, Glyn en Edwin van Nilsson vinden het hier Goes ondernemen!

Nilsson is een full service reclamebureau. Met in totaal 19 medewerkers helpt Nilsson bedrijven en organisaties met strategie, creativiteit en technologie zodat ze op een effectieve manier zichzelf, hun diensten en/of producten kunnen positioneren en vermarkten.

Directeur Herman Kraamer: “Met ons getalenteerde team van strategen, designers en developers zijn we in staat bedrijven en organisaties te voorzien van authentieke identiteiten en slimme campagnes. Beter worden of meer resultaat behalen, daar gaat het uiteindelijk om. We zijn full-service en dat betekent dat we per klant en vraagstuk het ideale team samenstellen en op zoek gaan naar de meest doeltreffende oplossing. Soms resulteert dat in een kleinschalig project zoals de aanscherping van een huisstijl. Soms ontwikkelen we een hele nieuwe identiteit en helpen we bij de digitale transitie zodat een onderneming online kan gaan verkopen.

Nilsson gelooft in samenwerkingen waarbij het beste van ons team (de skills en ervaring) en de klant (kennis van de markt) worden gecombineerd. Deze combinatie zorgt voor de meeste toegevoegde waarde. Zo ontstaan dan ook vaak samenwerkingen voor de lange termijn. Wij zijn trots op onze Zeeuwse roots die garant staan voor een pragmatische aanpak en een nuchtere kijk op zaken. Gewoon goed nadenken, hard werken en zorgen dat alles binnen tijd en budget wordt geleverd.

Goes is voor ons de perfecte uitvalsbasis naar zowel Zeeuwse als niet Zeeuwse klanten. Het is centraal gelegen en heeft goede aansluitingen met de A58 en het openbaar vervoer. Dat laatste is essentieel voor ons omdat twaalf medewerkers wonen in aangrenzende gemeenten of zelfs verder.

We voelen ons thuis in Goes, dat heeft waarschijnlijk te maken met het hoge gehalte aan bedrijven in de zakelijke dienstverlening. In Goes bestaan er een aantal goede ondernemersnetwerken waar wij dan ook vaak te vinden zijn. Door deze netwerken, die veel leuke activiteiten organiseren, kun je makkelijk contact leggen met andere ondernemers. De korte lijnen tussen ondernemers, variatie in ondernemingen en goede faciliteiten maken Goes een fijne stad om in te ondernemen.

We werken voor én met veel Goese bedrijven. Van kleine tot grote ondernemingen en organisaties. De samenwerkingen die we hier hebben zijn persoonlijk en toch ook zakelijk. Een ideale combinatie wat ons betreft. Het is fantastisch om door de stad te rijden en met regelmaat werk tegen te komen dat door onze specialisten is gemaakt.

Nilsson heeft zich gestaag ontwikkeld tot een strategisch, creatief en technisch bureau. We zien dat bedrijven en organisaties steeds meer behoefte hebben aan de combinatie van deze drie elementen. Ondernemers hebben belang bij onderscheidend design en goede technische oplossingen. Wij blijven ons ontwikkelen, en voorzien dan ook groei in de komende jaren."

www.nilsson.nl 

 

Melanie vindt het hier goes ondernemen!

​Go-Kids Zeeland is een online platform met een verzameling van kindvriendelijke activiteiten en uitjes. In samenwerking met Eeterij-spelerij Vierlinden, het Ambachtscentrum, Stichting MEC De Bevelanden en Omnium zorgt Go-Kids ervoor dat iedereen op de hoogte is van de leukste kinderuitjes in Goes en omstreken.

Oprichtster Melanie van Leeuwen: “Na jaren gewerkt te hebben in de kinderopvang besloot ik mijn droom waar te maken en mijn eigen webshop te starten. Daarnaast was ik op zoek naar een leuke uitdaging en deze heb ik samen met Evita Vermeulen bij Go-Kids gevonden. We zijn beide jonge moeders en liepen tegen dingen aan als: waar ga je met je kleine naartoe op een regenachtige middag? Hoe komt het toch dat ik dat leuke evenement heb gemist? En wat is nu een unieke plek voor een kinderfeestje? Zo zijn we begin dit jaar gestart met Go-Kids Zeeland.

Naast het up-to-date houden van de website zijn we zeer actief op Facebook en staan we graag op evenementen om de kids zelf te entertainen. Zo stonden we laatst nog met onze Go-Kids-stand op de Hollandse Hoeve dagen waar de kinderen cakejes konden versieren en konden blikgooien.

Het leukste aan Go-Kids vinden wij de contacten met andere gedreven (Goese) ondernemers. We krijgen veel enthousiaste reacties over ons unieke concept en er zijn al leuke samenwerkingen tot stand gekomen met verschillende bedrijven. Samen zetten we elkaar op de kaart. We krijgen ook steeds vaker tips van mensen die een leuk adresje weten die wij zeker niet mogen missen. Dan twijfelen we geen moment en nemen direct contact met ze op.

We zijn nog volop in ontwikkeling maar worden al erg blij van alle positieve reacties. Omdat wij begin dit jaar pas zijn gestart liggen er voor ons nog veel leuke kansen en uitdagingen. Zo willen we ons ook meer gaan richten op kinderfeestjes, sportieve activiteiten en culturele clubjes.

Het geeft ons veel voldoening te weten dat gezinnen, ouders en opa’s en oma’s van kinderen van 0 tot 12 jaar altijd een leuke plek hebben om samen tijd door te brengen met hun (klein)kinderen. Binnenkort komt er ook weer een leuk evenement aan, namelijk het Super Zomer Festival van 15 juli t/m 27 augustus in Omnium Goes. En op 26 augustus zijn we aanwezig tijdens Goes Kinderstad waarbij de gehele binnenstad van Goes omgetoverd wordt tot een echt kinderparadijs.“ 

​www.go-kids.nl 


Bram vindt het hier goes ondernemen!

In de rubriek ‘Het is hier goes ondernemen’ lees je over enthousiaste Goese ondernemers en het ondernemersklimaat in Goes. Deze week Bram en Mirjam Lukasse van Lukasse Dakbedekkingen.

Lukasse Dakbedekkingen is specialist op alle gebieden van daken en sinds 1996 gevestigd in Goes. Een echt Zeeuws familiebedrijf met een, zoals zij zelf zeggen, bijpassende Zeeuwse no-nonsense mentaliteit..

Bram Lukasse: “Lukasse Dakbedekkingen is meer dan een dakdekkersbedrijf. We zijn ook partner, regisseur, adviseur en organisator voor onze opdrachtgevers. Vaak zijn we betrokken bij grotere projecten en werken we veel samen met en voor overheidsinstanties, projectontwikkelaars, woningcorporaties, zorginstellingen en particuliere onroerend goed beheerders. Maar ook particulieren kom je tegen in onze klantenkring.

We zijn gestart vanuit een garage een kilometer hier vandaan. Na een half jaar bleek de ruimte al te klein, dus zijn we naar de Albert Plesmanweg verhuisd. Goes is een prima plaats om je te vestigen als bedrijf. Ondernemers kennen elkaar en we proberen zoveel mogelijk met plaatselijke Zeeuwse ondernemers te werken. Daarbij is de ligging ideaal. Omdat we veel werken voor onze zuiderburen, zijn plaatsen als Antwerpen en Gent vanaf hier voor ons goed aan te rijden.

Kenmerkend aan ons is dat we een echt Zeeuw familiebedrijf zijn. Want naast mijn vrouw en ik werken er drie broers, één zus en onze zoon in het bedrijf. We zijn trots op al onze medewerkers, omdat zij met hun vakmanschap Lukasse Dakbedekkingen een ware specialist maken. We hechten veel waarde aan een goede bedrijfsvoering en een fijn en gezond arbeidsklimaat voor onze werknemers. Wanneer je te groot wordt is het gevaar aanwezig dat je daar op in moet leveren en daar passen wij voor.

Lukasse Dakbedekkingen ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. Groei is mooi maar het is geen specifiek doel op zich.”

http://www.lukasse.nl


Rico vindt het hier goes ondernemen!

In de rubriek ‘Het is hier goes ondernemen’ lees je over enthousiaste Goese ondernemers en het ondernemersklimaat in Goes. Deze week Rico Nieuwenhuijse van Rico Moda.

Rico Moda is een exclusieve herenmodezaak waar voornamelijk designer labels worden verkocht. Denk hierbij aan kleding, schoenen en accessoires van merken als Kenzo, Armani Jeans, Stone Island, Dsquared2 en meer. Bij Rico Moda draait alles om persoonlijke aandacht, goede service en perfecte productpresentatie.

Eigenaar Rico Nieuwenhuijse: “Al sinds de oprichting in 2006 is Rico Moda een begrip in Zuidwest-Nederland, maar ook ver daarbuiten. Door de succesvolle combinatie met onze webshop kunnen wij ons met trots één van de beste - online - herenmodezaken van Nederland noemen.

Rico Moda heeft een zeer brede doelgroep, de leeftijd ligt voornamelijk tussen de 17 en 50 jaar. Dat geeft aan dat iedereen zich welkom voelt bij ons en dat is voor mij als winkelier heel waardevol. Ik denk dat ons gevarieerde aanbod hier ook een rol in speelt. We verkopen casual, stoere en sportieve kleding, maar tegelijkertijd kan je ook bij ons terecht voor een net overhemd of een colbert voor zakelijke of speciale gelegenheden.

Onze klanten komen via verschillende kanalen met Rico Moda in contact. Via onder andere de fysieke winkel, de webshop, social media kanalen en nieuwsbrieven. Voor alle kanalen creëren wij onze eigen content. We maken zelf productfoto’s in onze fotostudio en gaan wekelijks op pad in de regio om sfeerfoto’s te maken. Hierdoor is alle communicatie rondom Rico Moda origineel en exclusief. Grote kans dat je onze fotocrew wel eens bent tegengekomen in Goes en omgeving! Het is een bewuste keuze om de sfeerfoto’s in de regio te maken. We zijn trots op Zeeland, hier liggen onze roots en tegelijkertijd creëert het herkenbaarheid richting de klant.

Goes is centraal gelegen in Zeeland, heeft een gezond ondernemersklimaat en een gevarieerd aanbod aan winkels en overige diensten. Waar je in andere steden vaak dezelfde grote concerns tegenkomt en dus ook dezelfde collecties, vind je in Goes nog echt op zichzelf staande ondernemers. Rico Moda is er daar één van en daar zijn we trots op!

In verband met de enorme groei zijn we vorig jaar verhuisd naar een groter pand met een groter winkeloppervlakte en meer ruimte voor onze logistieke afdeling, de fotostudio en onze voorraad. Op dit moment is het huidige pand groot genoeg, maar als we zo door blijven groeien sluit ik niet uit dat er nog meer uitbreiding plaats zal vinden. 

http://www.ricomoda.comDavid vindt het hier goes ondernemen!

In de rubriek ‘Het is hier goes ondernemen’ lees je over enthousiaste Goese ondernemers en het ondernemersklimaat in Goes. Deze week David van de Plasse van DRV Accountants & Adviseurs.

DRV Accountants & Adviseurs helpt prestaties van ondernemers te verbeteren met actuele financiële inzichten, praktijkgerichte adviezen en flexibele ondersteuning. De oorsprong van DRV ligt in Goes, waar Anthonie de Roo 95 jaar geleden de basis legde voor een modern, multidisciplinair accountants- en advieskantoor.

Partner en accountant David van de Plasse: “Bij DRV ondersteunen we ondernemers op het gebied van accountancy en belastingadvies. Daarnaast hebben we de expertise in huis om ondernemer op iedere moment of in specifieke situaties te helpen. Bijvoorbeeld bij een bedrijfsovername, een subsidieaanvraag of het regisseren van privévermogen.

We staan met beide benen op de grond en werken niet voor de beursgenoteerde bedrijven, maar hebben wel een grote variëteit aan bedrijven in uiteenlopende sectoren. Bedrijven waar we allemaal mee te maken hebben, zoals de autodealer, de supermarkt, de huisartsenpraktijk of de bakker op de hoek. Niet de ondernemers waarover je in het Financieel Dagblad leest, maar de ondernemers die wel zorgen voor 95% van het bruto nationaal product.

We proberen in alle opzichten dicht bij onze cliënten te staan. We zijn persoonlijk betrokken, hebben korte communicatielijnen en zijn met 12 kantoren in Zuidwest-Nederland altijd in de buurt. Een groot deel van onze cliënten is gevestigd in Goes of in de omgeving van Goes. We werken niet alleen voor, maar ook regelmatig samen met deze cliënten. Als we een dienst nodig hebben of iets moeten regelen, proberen we daarvoor de Goese en Zeeuwse bedrijven op te zoeken.

De vestiging Goes zal altijd belangrijk blijven voor DRV. Het is van oorsprong een belangrijke pijler voor onze organisatie. Daarnaast hebben we vestigingen in Middelburg, Terneuzen en Zierikzee waardoor we vertegenwoordigd zijn in de gehele provincie Zeeland. Goes is een goede stad om als Zeeuws kantoor gevestigd te zijn. Goes is in Zeeland een belangrijk economisch knooppunt waardoor het een aantrekkelijke vestigingsplaats voor ondernemers is. Daarnaast heeft de provincie een gunstige ligging ten opzichte van Antwerpen, Rotterdam en West-Brabant.

De vraag naar advies zal altijd blijven, maar we merken wel dat ons vak verandert en wij gaan volop mee met deze veranderingen. De digitalisering zorgt ervoor dat we onze cliënten nog beter kunnen bedienen. Daar doen we het uiteindelijk allemaal voor.”

https://www.drv.nl

In deze verhalenserie 'Het is hier goes ondernemen' plaatsen we elke dinsdag een interview met een enthousiaste Goese ondernemer. Wil je ook meedoen, stuur dan een mailtje naar info@goesmarketing.nl


Angelique vindt het hier goes ondernemen!

In de rubriek ‘Het is hier goes ondernemen’ lees je over enthousiaste Goese ondernemers en het ondernemersklimaat in Goes. Deze week Angelique Westveer van PWG Bedrijfsveilige Kleding B.V.

PWG Bedrijfsveilige Kleding is een in 1910 opgericht familiebedrijf. PWG ontwikkelt, ontwerpt en fabriceert hoogwaardige veiligheidskleding, die voldoet aan de laatste CE-normeringen en die nauw aansluiten op de wensen en behoeften van de dragers.

Eigenaar Angelique Westveer: “Sinds de oprichting van ons bedrijf zijn wij gevestigd in Goes. Eerst in de Voorstad, toen in de Industriestraat, daarna aan de Albert Plesmanweg en sinds april 2003 aan de Scottweg op het bedrijventerrein. Sinds 1998 zijn mijn broer Marcel en ik eigenaar van het bedrijf.

Onze visie is alle kledingdragers voorzien van veilige, hoogwaardige, comfortabele en - waar mogelijk - duurzame kleding. Daarnaast is service erg belangrijk voor ons. Zo vermaken en repareren wij kleding en leveren we kledingstukken buiten de standaard confectiematen.

Alle stappen in het proces, van ontwerp tot een kant-en-klaar kledingstuk, hebben wij in eigen hand. In overleg met onze klanten kunnen wij ook kleding met daarop de huisstijl van het bedrijf ontwikkelen en maken. Diverse Goese/Zeeuwse bedrijven zijn klant bij ons. Daarnaast leveren we veiligheidskleding in heel Nederland, verschillende Europese landen en ver daarbuiten aan onder andere energiebedrijven, infrabedrijven, bedrijven in de chemie, overheden en brandweren.

De keuze voor Goes als vestigingsplaats heeft voornamelijk te maken met de centrale ligging, het goede ondernemersklimaat en de fijne samenwerking met de gemeente. De politiek in Goes staat achter haar ondernemers en probeert zoveel mogelijk te helpen en te ondersteunen. Ook de samenwerking met andere Goese bedrijven verloopt erg goed. We proberen zoveel mogelijk bij leveranciers uit Goes in te kopen. Er werken bij PWG in totaal 28 mensen waarvan er vijf in de gemeente Goes wonen.

We zien de toekomst van ons bedrijf zonnig en rooskleurig tegemoet. We verwachten te blijven groeien. Onze productie wordt namelijk steeds verder gemoderniseerd zodat we een grotere productiecapaciteit zullen hebben in de (nabije) toekomst." 

http://www.pwg.nl

In deze verhalenserie 'Het is hier goes ondernemen' plaatsen we elke dinsdag een interview met een enthousiaste Goese ondernemer. Wil je ook meedoen, stuur dan een mailtje naar info@goesmarketing.nl
 

Jeroen vindt het hier goes ondernemen!

In de rubriek ‘Het is hier goes ondernemen’ lees je over enthousiaste Goese ondernemers en het ondernemersklimaat in Goes. Deze week Jeroen de Waard van Van Leeuwen & De Waard advocatenkantoor

Van Leeuwen & De Waard is een voor Zeeuwse begrippen middelgroot advocatenkantoor. Benne van Leeuwen heeft zich per 6 oktober 1997 gevestigd in Goes. Het kantoor groeide sindsdien gestaag. Inmiddels wordt het kantoor aangestuurd door een driemanschap: Benne van Leeuwen, Jeroen de Waard en Vanessa Pieters.

Jeroen de Waard: "Als Zeeuws advocatenkantoor zijn wij nuchter en duidelijk. We staan met beide benen op de grond. Klanten mogen rekenen op heldere dienstverlening waarbij ontzorgen het doel is. Of het nu gaat om zakelijke of om persoonlijke belangen. 

Wij verlenen bijstand aan particulieren en treden op als huisadvocaat van het midden- en kleinbedrijf. Door onze actieve en persoonlijke aanpak ontstaat er inzicht in de bedrijfscultuur, de positie en de reikwijdte van verantwoordelijkheden van de ondernemer of bestuurder. Wij zijn vooral actief op de gebieden ondernemingsrecht, insolventierecht, arbeidsrecht, letselkwesties, bestuursrecht, incasso’s, verbintenissenrecht en personen- en familierecht.

In het verleden is besloten om het kantoor in Goes te starten vanwege de ruimte die werd gezien op het terrein van zakelijke dienstverlening. Ons kantoorpand aan het Stationspark ligt centraal en is goed bereikbaar. Er werken bij Van Leeuwen & De Waard advocaten in totaal 21 mensen waarvan er 11 in de gemeente Goes wonen.

Het ondernemersklimaat in Goes is goed. Vanwege de centrale ligging het economische hart van de provincie. Samenwerking met andere bedrijven in Goes verloopt goed. Sinds 1997 is een mooie praktijk opgebouwd en zijn er goede contacten met lokale doorverwijzers of andere deskundigen die waar nodig kunnen worden ingeschakeld.

Van Leeuwen & De Waard is een kantoor dat inmiddels stevig is geworteld in het Goese en verwacht een lichte groei door te kunnen maken de komende jaren.” 

www.leeuwenadvo.nl

In deze verhalenserie 'Het is hier goes ondernemen' plaatsen we elke dinsdag een interview met een enthousiaste Goese ondernemer. Wil je ook meedoen, stuur dan een mailtje naar info@goesmarketing.nl

 

Jan vindt het hier goes ondernemen!

In de rubriek ‘Het is hier goes ondernemen’ lees je over enthousiaste Goese ondernemers en het ondernemersklimaat in Goes. Deze week Jan van der Weele van Psychologisch Adviesbureau Van der Weele.

Van der Weele is een in 1991 opgericht psychologisch adviesbureau. In opdracht van werkgevers, voor zowel het bedrijfsleven als de overheid, verzorgen zij psychologische onderzoeken/assessments op het gebied van personeelsselectie, loopbaanadvisering, potentieel beoordeling, studie- en beroepskeuze en re-integratie.

Eigenaar en psycholoog Jan van der Weele: “Met onze onderzoeken zorgen wij ervoor dat iedereen zich binnen zijn of haar mogelijkheden optimaal kan ontwikkelen. Zowel de werkgever als het individu profiteren hiervan. Door onze ruime kennis van de markt, onze onafhankelijke adviezen en de persoonlijke aandacht die wij hebben voor iedere kandidaat, is het mogelijk om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

We zijn in Goes gevestigd omdat Goes sinds jaar en dag mijn woonplaats is. Toen ik met mijn zaak begon was er in deze regio nog geen professioneel bedrijf actief in mijn vakgebied en dat was een erg fijne bijkomstigheid. Verder biedt de centrale ligging van Goes uiteraard belangrijke voordelen. Zo zijn wij met opzet vlak bij het treinstation gevestigd waardoor we zowel met het openbaar vervoer als met de auto makkelijk bereikbaar zijn. Goes heeft een aantrekkelijk ondernemersklimaat. Het is een gemeente die ook de beginnende ondernemer ondersteunt bij zaken die men direct nodig heeft. Ik kan mij herinneren dat er aan het bedrijvenloket actief werd meegedacht over bijvoorbeeld een vestigingslocatie en dat er direct positief werd gereageerd op mijn voornemen hier een bedrijf te starten. Goes is in al die jaren ook een trouwe klant gebleven en laat hiermee zien de plaatselijke ondernemer serieus te nemen en daadwerkelijk te steunen.

Wij werken incidenteel samen met andere Goese organisaties, die in contact staan met werknemers en deze samenwerking is erg goed. Je kunt hierbij denken aan bedrijfsartsen, het UWV en wervings- en re-integratiebureaus die in spreekwoordelijke zin hun eigen vlees niet willen keuren. Daarnaast is er uiteraard de samenwerking met tal van werkgevers wanneer bepaalde knelpunten rondom een medewerker opgelost moeten worden.

Ik zie de toekomst van mijn bedrijf positief in. De economie is het laatste jaar weer flink in beweging. Mensen durven weer te solliciteren en werkgevers durven en mogen weer vacatures openstellen. Op dit moment worden er dan ook weer meer selectieonderzoeken uitgevoerd. In tijden van economische crisis ligt de nadruk vooral op loopbaanbegeleiding, met daarbij het in kaart brengen van de sterke en zwakke punten van een kandidaat. Met een duidelijk beeld van iemands potentiële mogelijkheden is er meer kans op succes en waar de ene branche wel getroffen wordt door de crisis bloeit een andere soms juist op. 

http://www.pawgoes.nl/

In deze verhalenserie 'Het is hier goes ondernemen' plaatsen we elke dinsdag een interview met een enthousiaste Goese ondernemer. Ook te lezen op: https://www.goesisgoes.nl/het-is-hier-goes-ondernemen Wil je ook meedoen, stuur dan een mailtje naar info@goesmarketing.nl


Heike vindt het hier Goes ondernemen!

In de rubriek ‘Het is hier goes ondernemen’ lees je over enthousiaste Goese ondernemers en het ondernemersklimaat in Goes. Deze week Heike van den Berg van Van den Berg Autoschade Goes B.V.

Van den Berg Autoschade is al ruim 50 jaar een vertrouwd adres voor schadeafhandeling. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een full service bedrijf. Van den Berg Autoschade is een echt familiebedrijf.

Directeur Heike van den Berg: “Met vestigingen in Goes en Vlissingen, een team van ruim 35 gediplomeerde vakmensen en vooral veel liefde voor het vak heeft Van den Berg een ijzersterke naam. Niet alleen in de regio, maar ook binnen de eigen branche. We zijn niet alleen een familiebedrijf, maar als bedrijf zijn wij ook één familie. Iedereen heeft zijn eigen specialisme en samen werken we aan het realiseren van één doel; kwaliteit. Onze medewerkers komen graag naar Goes om te winkelen en uit eten te gaan. Het merendeel woont namelijk niet in Goes, maar komt uit de omgeving. Dit heeft te maken met ons specifieke werk waar wij goed opgeleid personeel met de nodige ervaring voor nodig hebben.

Door de ideale ligging aan de Van Doornestraat/Anthony Fokkerstraat zijn wij goed zichtbaar en goed bereikbaar. Daarnaast vallen we erg op door onze eigen Bubbelbox Carwash. Gezien ons uitgebreide dienstenpakket en onze twee vestigingen, bieden wij onze particuliere en zakelijke klanten veel mogelijkheden en hoeven zij het mooie Zeeland niet meer uit. Het ondernemersklimaat in Goes is erg aantrekkelijk. We kennen veel Goese ondernemers uit de tijd dat wij lid waren van Jong Management (vereniging voor jonge ondernemers). Deze zijn inmiddels, net als wij, lid van de ondernemersvereniging OCG. De onderlinge contacten met deze ondernemers zijn uiterst goed, zelfs vriendschappelijk te noemen. Je weet elkaar te vinden als je iets nodig hebt. De gunfactor speelt hierbij een grote rol en de betrokkenheid van de burgermeester en wethouders maakt het hele plaatje compleet. De toekomst van het bedrijf zien we positief in. We gaan namelijk altijd net een stapje verder en daarvoor moet je ook de eerste stappen zetten. Zo houden we de markt goed in de gaten en sporen we nieuwe ontwikkelingen op. Onze zoon Glenn en onze dochter Tara hebben onlangs hun intrede in het bedrijf gedaan. Wij zijn blij met de keuze van onze kinderen want het is belangrijk voor de continuïteit van ons bedrijf en het geeft vertrouwen aan onze klanten. Bovendien brengt deze nieuwe generatie nieuw elan met zich mee. Ze hebben frisse ideeën en zien nieuwe kansen. Genoeg groeimogelijkheden dus! 

https://www.vandenbergautoschade.nl/

In deze verhalenserie 'Het is hier goes ondernemen' plaatsen we elke dinsdag een interview met een enthousiaste Goese ondernemer. Ook te lezen op: https://www.goesisgoes.nl/het-is-hier-goes-ondernemen Wil je ook meedoen, stuur dan een mailtje naar info@goesmarketing.nl
 

Jacco vindt het hier goes ondernemen!  

In deze rubriek laten we elke week enthousiaste ondernemers aan het woord over het ondernemersklimaat in Goes. Dit keer is het de beurt aan Jacco Harinck van J. Knieriem.

J. Knieriem b.v. is een zelfstandig productiebedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van verkeersborden, tekstborden, kentekenplaten, voertuigmarkeringen en spuitgietartikelen.

Directeur Jacco Harinck: “In 1843 is de koperslagerij als bedrijf geregistreerd in Goes. 174 jaar later is J. Knieriem uitgegroeid tot een modern familiebedrijf waar we met een vakkundig team elke dag bijdragen aan de verkeersveiligheid. We produceren onze producten helemaal in eigen beheer, van grondstof tot eindproduct. Hierdoor hebben we veel expertise opgebouwd in verschillende vakgebieden en kunnen we onze klanten maximaal oplossingsgericht bedienen.

We zijn in Goes gevestigd omdat onze familie in Goes woont en we bij uitbreidingen altijd eerst in de eigen omgeving gekeken hebben. Daarnaast is Goes een kleine gemeente wat erg prettig is voor het ondernemersklimaat. Mijn ervaring als industrieel ondernemer is dat dit zorgt voor korte lijnen, maar zeker ook voor het snel leren kennen van elkaar waardoor je ook heel snel kunt schakelen. Dit zorgt er mede voor dat de samenwerking tussen bedrijven erg goed is. Doordat je elkaar persoonlijk kent is de gunfactor onderling erg hoog. Wat ik ook waardevol vind is de samenwerking in Goes met betrekking tot de beveiliging van bedrijventerreinen. Een aantal grotere klanten en toeleveranciers zijn ook gevestigd in Goes.

Ik zie de toekomst van ons bedrijf zeer positief in. Er is al meer dan 30 jaar een beheerste groei. Ook in de toekomst is dit realiseerbaar, maar ongetwijfeld op een wat andere manier. Zoals mijn opa vroeger zei: “Als het getij verloopt, verzet men de bakens”. De wereld verandert en wij veranderen mee. Dat is in het verleden gedaan en blijft ook in de toekomst nodig. En voor die uitdagingen zet ik me graag in.” 

http://www.jkg.nl/ 

In deze verhalenserie 'Het is hier goes ondernemen' plaatsen we elke dinsdag een interview met een enthousiaste Goese ondernemer. Ook te lezen op: https://www.goesisgoes.nl/het-is-hier-goes-ondernemen Wil je ook meedoen, stuur dan een mailtje naar info@goesmarketing.nl

Claudia vindt het hier goes ondernemen!  


In deze rubriek laten we elke week enthousiaste ondernemers aan het woord over het ondernemersklimaat in Goes. Dit keer is het de beurt aan Claudia Maas-van Swaal van CM | Personal Finance.

CM | Personal Finance is een kantoor in financiële dienstverlening dat in 2006 is opgericht door Claudia Maas-van Swaal. Klanten krijgen bij CM duidelijke oplossingen bij alle financiële vragen op het gebied van hypotheken, echtscheiding en financiële planning. De nadruk ligt bij CM op het echt begrijpen wat belangrijk is voor de klant. Dit doen zij door de tijd te nemen en goed te luisteren naar het achterliggende verhaal. Doordat de klant bij CM duidelijke informatie en eerlijk advies in begrijpelijke taal krijgt, kan een weloverwogen keuze gemaakt worden.

Claudia: “Bij ons is de klant in goede handen. We bieden een oplossing op maat en zorgen dat alles goed geregeld wordt met goede voorwaarden en scherpe tarieven. Ons advies is altijd onafhankelijk en wordt duidelijk uitgelegd door een goed opgeleide en ervaren adviseur. Bij het afsluiten van een hypotheek vergelijken we heel veel geldverstrekkers voor de beste deal met goede rente en voorwaarden. Voor een scheiding behartigen we de belangen van beide partijen, zodat beiden een nette nieuwe start kunnen maken. Bij het maken van een financieel plan staat duidelijkheid binnen de financiële mogelijkheden voorop.

Ik heb altijd in Goes gewoond en vind Goes een bruisende stad. De keuze om in Goes te vestigen was voor mij dan ook vanzelfsprekend. Wat ik aantrekkelijk vind aan het ondernemersklimaat in Goes is de no-nonsense-mentaliteit en de vriendelijke en loyale klanten. Ook de samenwerking met andere Goese bedrijven is erg prettig. Bij het regelen van de financiële zaken zijn wij het directe aanspreekpunt voor de klanten en we schakelen daar waar nodig andere lokale specialisten in. Bij de aankoop van een woning en het regelen van de hypotheek zijn dit bijvoorbeeld een makelaar, taxateur en bouwkundige. Daarnaast vindt regelmatig overleg plaats met de advocaat, accountant en fiscalist.

De toekomst van ons bedrijf zien we zonnig tegemoet. De klanten en partijen waar we mee samenwerken waarderen ons enorm en hierdoor weten ook nieuwe klanten ons te vinden. Persoonlijke aandacht en een eerlijk en duidelijk advies blijven onze speerpunten. Groeimogelijkheden zien we bij de begeleiding van echtscheidingen voor ondernemers. We hopen natuurlijk dat mensen gelukkig getrouwd blijven, maar mocht dit onverhoopt toch niet lukken, dan begeleiden we onze klanten graag bij het maken van de benodigde afspraken en het schrijven van een goed en duidelijk convenant.” 

http://www.cmpersonalfinance.nl/ 

In deze verhalenserie 'Het is hier goes ondernemen' plaatsen we elke dinsdag een interview met een enthousiaste Goese ondernemer. Ook te lezen op: https://www.goesisgoes.nl/het-is-hier-goes-ondernemen Wil je ook meedoen, stuur dan een mailtje naar info@goesmarketing.nl

 

Maarten vindt het hier goes ondernemen!

In deze rubriek laten we elke week enthousiaste ondernemers aan het woord over het ondernemersklimaat in Goes. Dit keer is het de beurt aan Maarten Landegent van Lux Boardshop.

Lux Boardshop is in 2016 geopend door Maarten Landegent en is een relaxte winkel waar persoonlijk contact, goede service en vriendelijk en betrokken personeel hoog in het vaandel staan. Je vindt er dames-, heren-, en kinderkleding van verschillende merken die je in het centrum van Goes niet makkelijk ergens anders zult vinden. De hoofdmerken zijn Roxy, Quiksilver, O’neill, Nike, Vans, Dakine en Naketano. Daarnaast kun je bij Lux terecht voor skateboards, longboards, BMX fietsen, penny boards, stepjes, ski’s, inline skates en snowboards.

Maarten: “Lux is gevestigd aan de Grote Kade, wat ik persoonlijk het mooiste plekje van Goes vind. Deze locatie was altijd al bezet door een vergelijkbare winkel die ik zelf zes jaar lang heb gerund. Toen de vorige eigenaar de winkel aan mij aanbood ben ik hier op ingegaan met als resultaat dat ik de winkel in april 2016 gekocht heb en direct heb omgedoopt naar LUX. Samen met Manon, de enige fulltimer die ik in dienst heb, run ik de winkel. Daarnaast zijn Freek, Sylvia, Ankie en Deborah mijn redders in nood. Ze staan op oproepbasis - en wanneer ik zelf ergens anders een afspraak heb - geregeld in de winkel. Ook m’n lieve moeder is er als de nood hoog is. Met uitzondering van Freek, die uit Middelburg komt, is de rest woonachtig in de gemeente Goes.

Wat mij opvalt aan het ondernemersklimaat in Goes is de onderlinge saamhorigheid die heerst onder de ondernemers. Zo werk ik geregeld samen met Judith van Koters. Producten die ik in de winkel heb gebruikt Judith voor in haar etalage. Hoe ik de toekomst van mijn winkel zie? Zeer positief! Zeker wanneer het winkelend publiek het pad naar de Grote Kade weer een beetje gevonden heeft en ziet hoe de winkel en de collectie zijn veranderd. Ik focus iets meer op fashion maar ben zoals de jeugd weet ook erg betrokken bij het nieuw te bouwen indoor skatepark. Een prachtig initiatief waarmee ontzettend veel jeugd in hun behoefte om buiten te kunnen sporten wordt voorzien. Niet alleen jongeren uit Goes maar natuurlijk ook jongeren van buiten de gemeente. Dit zou een enorme toevoeging zijn aan een stad als Goes.” 

www.luxboardshop.nl

In deze verhalenserie 'Het is hier goes ondernemen' plaatsen we elke dinsdag een interview met een enthousiaste Goese ondernemer. Ook te lezen op: https://www.goesisgoes.nl/het-is-hier-goes-ondernemen Wil je ook meedoen, stuur dan een mailtje naar info@goesmarketing.nl

Diana vindt het hier goes ondernemen!

In deze rubriek laten we elke week enthousiaste ondernemers aan het woord over het ondernemersklimaat in Goes. Dit keer is het de beurt aan Diana de Nooijer van HIP Home & Interieur Projects

HIP Home & Interieur Projects is in 2012 opgericht door Diana de Nooijer en is een adviesbureau voor interieurarchitectuur en ontwerp. Ondernemers die vooruitgang willen boeken en meer inspiratie en productiviteit uit hun werkomgeving willen halen kunnen Diana inschakelen om een eigen en bijzonder interieurconcept voor hun winkel, kantoor of ontmoetingsruimtes uit te werken. Particuliere klanten kunnen bij haar terecht voor hun zoektocht naar een nieuw, origineel en passend interieurontwerp waar zij zich in thuis voelen.

Diana: “Wij wonen sinds 2004 in Wolphaartsdijk. Onze woning staat in het buitengebied aan de kant van Goes. Goes biedt ons alles voor onze dagelijkse benodigdheden en op het gebied van kunst en cultuur. Door de Westerscheldetunnel, de Deltaweg en de A58 ben ik in bijna heel Zeeland binnen een half uur op de plaats van bestemming. Daarnaast is het prachtige Veerse Meer een wereldplek om te onthaasten en nieuwe plannen uit te denken. Ik vind het dan ook ideaal om vanuit huis te werken.

Wat mij opvalt aan het ondernemersklimaat in Goes is dat er een ontzettend goede sfeer is onder de - nieuwe - ondernemers en dat enorm enthousiasme de boventoon voert. Het is een hele onderneming om vanaf nul te starten, maar de jonge Goese ondernemingen, met hun originele concepten en hun doorzettingsvermogen, geven mij de kracht en energie om door te gaan. Voorlopig werk ik alleen in mijn bedrijf, maar wie weet wat de toekomst biedt. Momenteel werk ik voornamelijk met particuliere klanten, maar samen met een coach onderzoek en bestudeer ik de mogelijkheden voor het verbreden van mijn markt. Ik ben namelijk altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen om mee aan de slag te gaan en sta open voor samenwerkingen waar beide partijen blij van worden. Afgelopen jaar op Contacta heb ik leuke gesprekken gehad met een aantal ondernemers uit de woon- en interieurbranche. Ook heb ik contact gelegd met meerdere architecten in het Goese gebied en daarnaast ken ik natuurlijk in Goes de winkels en overige gelegenheden die zich op woongebied bezighouden en dat zijn er nog best een behoorlijk aantal.” 

http://​www.hipconcepts.wordpress.com

In deze verhalenserie 'Het is hier goes ondernemen' plaatsen we elke dinsdag een interview met een enthousiaste Goese ondernemer. Ook te lezen op: https://www.goesisgoes.nl/het-is-hier-goes-ondernemen Wil je ook meedoen, stuur dan een mailtje naar info@goesmarketing.nl


Jean-Paul vindt het hier goes ondernemen! 

In deze rubriek laten we elke week enthousiaste ondernemers aan het woord over het ondernemersklimaat in Goes. Dit keer is het de beurt aan Jean-Paul Vermeulen van AutoVermeulen.

AutoVermeulen is een full-service autodealerbedrijf. Sinds 2002 gevestigd in Goes en vertegenwoordiger van de merken Kia en Fiat en erkend reparateur van Subaru. Onder de naam Vermeulen Autoverhuur voeren ze ook een autoverhuur- en shortleasebedrijf. Ze zijn bovenal een familiebedrijf dat het beste met de klant voor heeft. Eén van hun speerpunten is herkend worden als één van de beste bedrijven in de regio op het gebied van service en dienstverlening. AutoVermeulen vindt het belangrijk om transparant zaken te doen. Zo vinden zij het bijvoorbeeld normaal dat de klant vooraf op de hoogte wordt gebracht over wat een reparatie gaat kosten, en niet achteraf.

Directeur Jean-Paul Vermeulen: “Ons uitgangspunt is de mobiliteitsbehoefte van de klant. Wij zijn van mening dat de dienstverlening van een dealerbedrijf verder gaat dan alleen het verkopen, onderhouden en repareren van auto’s. Juist daarom bieden wij onze klant een totaalconcept aan als het gaat om mobiliteit. Hieronder vallen onder andere autoverhuur, (short)lease, private lease, autofinanciering, ruitservice, bandenservice, mobiliteitsgarantie en haal- en breng service. Wij zijn in Goes gevestigd omdat dit de meest centrale en de best bereikbare locatie voor onze klanten is. Deze bevinden zich namelijk in de gehele provincie Zeeland. Daarnaast heeft Goes een regiofunctie voor de direct aanliggende gemeenten voor onder andere winkelen. Het gevolg hiervan is dat Goes één van de mooist opgezette en meest complete autoboulevard van zuidwest Nederland heeft.

Wat mij opvalt aan het ondernemersklimaat in Goes is dat vanuit de politiek een sterke betrokkenheid bij het bedrijfsleven is. Op het stadskantoor is men er van bewust dat ondernemers broodnodig zijn om een stad te laten bloeien. Ook op de lange termijn wordt gekeken naar oplossingen voor een stad waarin het goed ondernemen en dus leven is. Een prachtig voorbeeld is de nieuwe afslag aan de A58. Ook de samenwerking met andere Goese bedrijven is erg goed. Een aantal jaren geleden hebben wij uit eigen beweging aangeklopt bij Goes Marketing om eens van gedachten te wisselen over een samenwerking. Sinds die tijd hebben wij dan ook één van onze vervangend vervoer auto’s uitgerust in Goes is Goes kleuren. Door deze samenwerking zijn wij in contact gekomen met diverse Goese ondernemers, van tropisch bos tot ijsbaan en van fietsengigant tot kledingzaak. Alleen samen kunnen we Goes nog aantrekkelijker maken!”

http://www.autovermeulen.nl/

In deze verhalenserie 'Het is hier goes ondernemen' plaatsen we elke dinsdag een interview met een enthousiaste Goese ondernemer. Ook te lezen op: https://www.goesisgoes.nl/het-is-hier-goes-ondernemen Wil je ook meedoen, stuur dan een mailtje naar info@goesmarketing.nl