eten & drinken

De Goese cafés, restaurants en terrassen mogen weer gasten ontvangen! Om jouw veiligheid en gezondheid te waarborgen, werken ze volgens de richtlijnen van het RIVM. Voor cafés en restaurants betekent dit o.a. verplicht reserveren vooraf en enkel zitplaatsen aan tafels of aan de bar (op voldoende afstand). Dit geldt ook voor de terrassen. Verder zul je gevraagd worden naar je gezondheid en naar je naam en telefoonnummer. Deze gegevens worden gebruikt voor eventueel contactonderzoek door de GGD, mocht later blijken dat je in contact bent geweest met een besmet persoon. Zo kan verdere verspreiding van het virus effectief worden voorkomen!

In een grandioze omgeving van eindeloos groen aan Veerse Meer en Oosterschelde ligt Goes: een stad vol aangename verrassingen. Het historische stadshart is sfeervol decor voor opvallend veel winkels in de straten en straatjes rondom de Grote Markt. Met het imposante Stadhuis als blikvanger, is dit plein het kloppend hart van de stad, die je kunt proeven op vele manieren. Puur en eenvoudig, soms verrassend vernieuwend of verfijnd openbaren de smaken van Zeeland en Goes zich op de lekkerste adresjes in en rond de stad. Wij hebben ze hier voor je verzameld. Welkom in onze stad, welkom in Goes.

eten en drinken

Eten & drinken tijdens de Corona crisis

We hebben er allemaal naar uitgekeken: na de verplichte sluiting van de horeca de afgelopen maanden, zijn de Goese cafés, restaurants en terrassen weer open voor publiek!  Wél onder voorwaarden en volgens de richtlijnen van het RIVM, om verdere verspreiding van het corona-virus te voorkomen. Voor jou als bezoeker betekent dit in sommige gevallen reserveren vooraf én je zult gevraagd worden naar je gezondheid. Voor restaurants en cafés geldt voorlopig een maximum aantal bezoekers van 100 personen tegelijk (zonder reservering). Op terrassen geldt geen maximum aantal bezoekers. Wel moet ook hier voldoende afstand tussen de tafels worden geboden én iedereen krijgt een zitplaats toebedeeld. 

Wil je liever alle drukte mijden? Veel Goese restaurants bezorgen nog steeds aan huis of ze bieden de mogelijkheid om een maaltijd af te halen. Maak er gebruik van en support je lokale ondernemers!

eten drinken Goes