eten & drinken

De Goese cafés, restaurants en terrassen mogen weer gasten ontvangen! Om jouw veiligheid en gezondheid te waarborgen, werken ze volgens de richtlijnen van het RIVM. Voor cafés en restaurants betekent dit voorlopig een maximum aantal bezoekers van 30 personen, enkel zitplaatsen aan tafels (op voldoende afstand) én reserveren vooraf. Op terrassen kun je zonder reservering terecht (mits er voldoende zitplaatsen zijn). Verder zul je bij reservering en aankomst gevraagd worden naar je gezondheid. Loopt alles goed, dan kunnen naar verwachting deze maatregelen op 1 juli verder worden versoepeld.

In een grandioze omgeving van eindeloos groen aan Veerse Meer en Oosterschelde ligt Goes: een stad vol aangename verrassingen. Het historische stadshart is sfeervol decor voor opvallend veel winkels in de straten en straatjes rondom de Grote Markt. Met het imposante Stadhuis als blikvanger, is dit plein het kloppend hart van de stad, die je kunt proeven op vele manieren. Puur en eenvoudig, soms verrassend vernieuwend of verfijnd openbaren de smaken van Zeeland en Goes zich op de lekkerste adresjes in en rond de stad. Wij hebben ze hier voor je verzameld. Welkom in onze stad, welkom in Goes.

eten en drinken

Eten & drinken tijdens de Corona crisis

We hebben er allemaal naar uitgekeken: na de verplichte sluiting van de horeca de afgelopen maanden, zijn de Goese cafés, restaurants en terrassen weer open voor publiek!  Wél onder voorwaarden en volgens de richtlijnen van het RIVM, om verdere verspreiding van het corona-virus te voorkomen. Voor jou als bezoeker betekent dit o.a. reserveren vooraf  (bij restaurants én cafés) en je zult gevraagd worden naar je gezondheid. Voor restaurants en cafés geldt voorlopig een maximum aantal bezoekers van 30 personen tegelijk. Op terrassen wordt voldoende afstand tussen de tafels geboden én iedereen heeft een zitplaats. 

Als het corona-virus onder controle blijft, worden deze maatregelen naar verwachting op 1 juli 2020 verder verruimd. In de tussentijd proberen de Goese ondernemers er het beste van te maken, met allerlei spontane en originele initiatieven.  Zo bezorgen veel Goese restaurants nog steeds aan huis of ze bieden de mogelijkheid om een maaltijd af te halen. Maak er gebruik van en support je lokale ondernemers!

eten drinken Goes