eten & drinken

In een grandioze omgeving van eindeloos groen aan Veerse Meer en Oosterschelde ligt Goes: een stad vol aangename verrassingen. Het historische stadshart is sfeervol decor voor opvallend veel winkels in de straten en straatjes rondom de Grote Markt. Met het imposante Stadhuis als blikvanger, is dit plein het kloppend hart van de stad, die je kunt proeven op vele manieren. Puur en eenvoudig, soms verrassend vernieuwend of verfijnd openbaren de smaken van Zeeland en Goes zich op de lekkerste adresjes in en rond de stad. Wij hebben ze hier voor je verzameld. Welkom in onze stad, welkom in Goes.

September 2020 kregen we bezoek van Puur! uit eten, lees hier haar Goese top 10...

eten en drinken

Eten & drinken tijdens de Corona crisis

Omdat het aantal corona besmettingen weer flink toeneemt, heeft de landelijke overheid besloten dat met ingang van 14 oktober 2020, 22.00 uur alle cafés, restaurants en terrassen moeten sluiten. Dit besluit geldt voor 4 weken en kan tussentijds worden aangepast, als de omstandigheden daar aanleiding toe geven.

Het besluit geldt ook voor alle horecagelegenheden bij culturele instellingen, zoals theaters, bioscopen en musea. Sportkantines waren eerder al gesloten en deze blijven voorlopig dicht.

Veel Goese restaurants bezorgen tijdens deze periode wél aan huis of ze bieden de mogelijkheid om een maaltijd af te halen. Maak er gebruik van en support de lokale ondernemers!

Het afhalen en laten bezorgen van alcohol is niet toegestaan tussen 20.00 uur en 7.00 uur. Ook supermarkten mogen geen alcohol verkopen tussen 20.00 uur en 7.00 uur. 

Lima beach Goes

Lima beach is het stadsstrand van Goes waar je kan genieten van lekkere happen & dranken, hippe deuntjes van de dj en een uitzicht over het Goese Sas kanaal. Met je blote voeten in het zand het vakantie gevoel beleven midden in de stad.Het stadsstrand 'Lima beach' biedt voor ieder wat wils. Relax van het weer genieten, sporten op het zand, spelen met de kids in het speeltuintje, chillen met vrienden of genieten van lekker fingerfood en bijbehorende cocktails. Open t/m begin oktober 2020 (bij slecht weer gesloten)