eten & drinken

In een grandioze omgeving van eindeloos groen aan Veerse Meer en Oosterschelde ligt Goes: een stad vol aangename verrassingen. Het historische stadshart is sfeervol decor voor opvallend veel winkels in de straten en straatjes rondom de Grote Markt. Met het imposante Stadhuis als blikvanger, is dit plein het kloppend hart van de stad, die je kunt proeven op vele manieren. Puur en eenvoudig, soms verrassend vernieuwend of verfijnd openbaren de smaken van Zeeland en Goes zich op de lekkerste adresjes in en rond de stad. Wij hebben ze hier voor je verzameld. Welkom in onze stad, welkom in Goes.

eten en drinken

Eten & drinken tijdens de coronacrisis

Sinds 5 juni zijn ook de cafés en restaurants in Goes weer open. 

Horecagelegenheden mogen open van 6.00 uur 's morgens tot 22.00 uur 's avonds. Reserveren vooraf is verplicht, maar mag ook ter plekke. Er mogen maximaal 4 personen aan een tafel zitten, behalve wanneer alle personen tot één huishouden behoren. Het maximaal aantal bezoekers tegelijkertijd is 50 personen per terras of per (binnen)ruimte, exclusief bedienend personeel. Kinderen tot en met 12 jaar tellen daarbij ook niet mee.

Veel Goese restaurants bezorgen tijdens deze periode ook aan huis of ze bieden de mogelijkheid om een maaltijd af te halen. Maak er gebruik van en support de lokale ondernemers! klik hier

Het afhalen en laten bezorgen van alcohol is niet toegestaan tussen 22.00 uur en 6.00 uur. Ook supermarkten mogen geen alcohol verkopen tussen 22.00 uur en 6.00 uur. Verder is het verboden om alcohol te drinken op straat, tussen 22.00 en 6.00 uur.

Lima beach Goes

Lima beach is het stadsstrand van Goes waar je kan genieten van lekkere happen & dranken, hippe deuntjes van de dj en een uitzicht over het Goese Sas kanaal. Met je blote voeten in het zand het vakantie gevoel beleven midden in de stad.Het stadsstrand 'Lima beach' biedt voor ieder wat wils. Relax van het weer genieten, sporten op het zand, spelen met de kids in het speeltuintje, chillen met vrienden of genieten van lekker fingerfood en bijbehorende cocktails. Open t/m begin oktober 2020 (bij slecht weer gesloten)