Ondernemen in Goes

Goes is met een gevarieerde en stabiele economie hét economisch knooppunt van Zeeland. De centrale ligging maakt Goes een geliefde vestigingsplaats, waar bedrijven hun uitvalsbasis hebben tot een groot afzetgebied en zelf goed bereikbaar zijn. Er zijn hoogwaardige bedrijventerreinen, waaronder terreinen met zichtlocatie langs de A58.

Met een directe ligging aan de A58, is er een uitstekende verbinding met snelwegen richting Randstad, West-Brabant, Antwerpen en Gent. Daarnaast is het Zeeuwse achterland prima bereikbaar. En met de nieuwe aansluiting op de A58 (sinds 2017) is vestiging op bedrijventerrein De Poel nóg aantrekkelijker geworden. En minstens zo belangrijk: Goes heeft een bijzonder aangenaam woonklimaat en veel kwalitatief hoogwaardige voorzieningen. In verhouding tot het aantal inwoners heeft Goes niet alleen het grootste winkelaanbod, afgestemd op een verzorgingsgebied van zo'n 100.000 mensen, maar ook de meeste banen van alle Zeeuwse gemeenten.

Het ondernemingsklimaat in Goes is uitstekend. Ondernemersbelangen worden door verschillende organisaties behartigd. De gemeente Goes ondersteunt ondernemers waar het kan, zodat zij succesvol kunnen ondernemen. Ondernemers die vragen hebben over het gemeentelijk economisch beleid of belangstelling hebben voor een kavel op De Poel of het nieuw te ontwikkelen Bedrijvenpark Deltaweg, kunnen terecht bij de afdeling Omgeving en Economie, Constant Aarnoutse tel. 0643159818 c.aarnoutse@goes.nl 

Voor interesse over ondernemen in de binnenstad www.startjewinkelingoes.nl 

Meer informatie over mogelijkheden voor congressen, bedrijfsfeesten en diners lees je in ons magazine

Vergaderlocaties

Door de directe ligging aan de A58, is er een uitstekende verbinding met snelwegen richting Randstad, West-Brabant, Antwerpen en Gent wat Goes tot een geschikte locatie maakt om te vergaderen met uw team of zakenrelaties.

Locaties:

Lees meer

Ondernemersverenigingen

Als ondernemer kunt u zich aansluiten bij verschillende verenigingen.

Lees meer
Overzicht Goes 2018

Bedrijventerreinen

Binnen Goes zijn er verschillende interessante locaties waar u uw bedrijf kunt vestigen.

Lees meer

Het is hier goes ondernemen

In de rubriek ‘Het is hier goes ondernemen’ lees je over enthousiaste Goese ondernemers en het ondernemersklimaat in Goes.

 

Lees meer
bruisend

Bruisende binnenstad

Goes kent een gevarieerde detailhandel. Voor de dagelijkse boodschappen is het nooit ver rijden en in de kleinste kernen komt nog een servicewagen. Het winkelaanbod in de binnenstad is te vergelijken met die van middelgrote steden elders in het land, afgestemd op een verzorgingsgebied van zo'n 100.000 mensen. Winkels variëren van grote modeketens tot kleine boetiekjes, van boekhandels tot muziekwinkels en van winkeltjes met brocante tot meubelgiganten op de Goese woonboulevard, aan de rand van de binnenstad. 

Lees meer