Avondje uit

In Goes is het gezellig ‘stappen’ in de verschillende bars en cafés, vaak met liveoptredens van DJ’s en bands. Ook is het goes toeven op de zonnige terrassen op de Grote Markt, rondom de stadshaven of in het centrum. Andere mogelijkheden voor een gezellig avondje uit vind je bij theater De Mythe, de stadsschouwburg van Goes, met een breed programma van theater en muziek. Of bij Poppodium ’t Beest, een centrum voor (pop)muziek, met knusse bioscoopzaal en gezellige bar. De ‘place-to-be’ als je van bijzondere arthouse films houdt!  Aan de rand van Goes ligt bioscoop Da Vinci, waar je kunt genieten van de grotere filmproducties.

 

horeca Goes

Corona maatregelen voor horeca en culturele voorzieningen

Met ingang van woensdag 26 januari 2022 zijn alle eet- en drinkgelegenheden in Goes weer open, met een verplichte sluitingstijd tussen 22.00 uur 's avonds en 5.00 uur 's morgens. De Goese horeca verwelkomt je graag!

Wel gelden er nog steeds regels voor je bezoek aan de horeca:

  • Iedereen van 13 jaar en ouder moet een coronatoegangsbewijs laten zien;
  • Er gelden vaste zitplaatsen;
  • Een mondkapje is verplicht bij verplaatsing (niet op de zitplaats);
  • Iedereen houdt zoveel mogelijk 1,5 meter afstand tot de andere gasten;
  • Bij afhalen van een maaltijd is geen coronatoegangsbewijs nodig;
  • Houd je aan de basisregels en blijf thuis bij klachten.

De nachthoreca blijft voorlopig gesloten.

Ook musea, theaters, bioscopen, podia, monumenten en andere culturele binnenlocaties zijn weer open, onder voorwaarden. Raadpleeg vooraf de website van de voorziening die je wil bezoeken!

Blijf de lokale horeca steunen!

Eet je toch liever thuis? Bij veel Goese restaurants kun je nog steeds maaltijden afhalen of thuis laten bezorgen. Een coronatoegangsbewijs is niet nodig. Bijvoorbeeld een lekker ontbijt, lunch of feestelijk diner. Steun de lokale horeca en maak hier zoveel mogelijk gebruik van! Voor het afhalen of laten bezorgen van alcoholische dranken gelden geen beperkingen meer.

Meer informatie is de vinden op de website van de rijksoverheid.