Avondje uit

In Goes is het gezellig ‘stappen’ in de verschillende bars en cafés, vaak met liveoptredens van DJ’s en bands. Ook is het goes toeven op de zonnige terrassen op de Grote Markt, rondom de stadshaven of in het centrum. Andere mogelijkheden voor een gezellig avondje uit vind je bij theater De Mythe, de stadsschouwburg van Goes, met een breed programma van theater en muziek. Of bij Poppodium ’t Beest, een centrum voor (pop)muziek, met knusse bioscoopzaal en gezellige bar. De ‘place-to-be’ als je van bijzondere arthouse films houdt!  Aan de rand van Goes ligt bioscoop Da Vinci, waar je kunt genieten van de grotere filmproducties.

 

horeca Goes

Corona maatregelen horeca

De Goese cafés, restaurants, terrassen, theaters en bioscopen zijn weer open voor het publiek.  Dit wél onder voorwaarden, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Zo moet je bij bezoek aan de horeca (zowel binnen als buiten, op de terrassen) vooraf reserveren, wordt gevraagd naar eventuele gezondheidsklachten (checkgesprek) en moet je je naam en telefoonnummer opgeven. Dit laatste om eventueel contactonderzoek door de GGD mogelijk te maken.
Iedere horecabezoeker krijgt bij aankomst een zitplaats toegewezen aan een tafel of aan de bar. 
Wil je liever alle drukte mijden, dan kun je bij veel Goese restaurants ook maaltijden afhalen of thuis laten bezorgen. Ontbijt, lunch en diner!