Avondje uit

In Goes is het gezellig ‘stappen’ in de verschillende bars en cafés, vaak met liveoptredens van DJ’s en bands. Ook is het goes toeven op de zonnige terrassen op de Grote Markt, rondom de stadshaven of in het centrum. Andere mogelijkheden voor een gezellig avondje uit vind je bij theater De Mythe, de stadsschouwburg van Goes, met een breed programma van theater en muziek. Of bij Poppodium ’t Beest, een centrum voor (pop)muziek, met knusse bioscoopzaal en gezellige bar. De ‘place-to-be’ als je van bijzondere arthouse films houdt!  Aan de rand van Goes ligt bioscoop Da Vinci, waar je kunt genieten van de grotere filmproducties.

 

horeca Goes

Corona maatregelen horeca

Sinds 14 oktober 2020 uur zijn alle cafés, restaurants en terrassen in Nederland gesloten. Dit is één van de maatregelen die de overheid heeft ingesteld om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Deze maatregel geldt voorlopig tot 15 maart 2021. 

Ook theaters, musea, bioscopen, podia, bibliotheken, monumenten en andere zogenoemde 'publieke doorloopruimten' zijn gesloten met ingang van 15 december 2020, voorlopig tot 15 maart 2021. Sportkantines waren al eerder gesloten en blijven voorlopig dicht.

Bij veel Goese restaurants kun je in deze periode wél maaltijden afhalen of thuis laten bezorgen. Ontbijt, lunch en diner. Het afhalen of laten bezorgen van alcoholische dranken is niet toegestaan tussen 20.00 uur en 7.00 uur. Datzelfde geldt voor het drinken van alcohol buitenshuis, in de openbare ruimte.