Avondje uit

In Goes is het gezellig ‘stappen’ in de verschillende bars en cafés, vaak met liveoptredens van DJ’s en bands. Ook is het goes toeven op de zonnige terrassen op de Grote Markt, rondom de stadshaven of in het centrum. Andere mogelijkheden voor een gezellig avondje uit vind je bij theater De Mythe, de stadsschouwburg van Goes, met een breed programma van theater en muziek. Of bij Poppodium ’t Beest, een centrum voor (pop)muziek, met knusse bioscoopzaal en gezellige bar. De ‘place-to-be’ als je van bijzondere arthouse films houdt!  Aan de rand van Goes ligt bioscoop Da Vinci, waar je kunt genieten van de grotere filmproducties.

 

horeca Goes

Corona maatregelen horeca

Sinds 5 juni zijn alle cafés en restaurants in Goes weer open! Sinds 26 juni gelden hier weer de normale openings- en sluitingstijden, onder voorwaarden.  

Ook bibliotheken, musea, theaters, bioscopen, monumenten en andere culturele binnenlocaties zijn weer open voor het publiek, net als sportkantines. 

Bij veel Goese restaurants kun je ook nog steeds maaltijden afhalen of thuis laten bezorgen. Ontbijt, lunch en diner. Voor het afhalen of laten bezorgen van alcoholische dranken gelden geen beperkingen meer.