Werken in Goes

Goes is een aantrekkelijke gemeente om te werken. De stad en omliggende bedrijventerreinen bieden werkgelegenheid aan zo'n 27.000 mensen en met een groeiende economie, loopt dat aantal naar verwachting verder op. Niet voor niets wordt Goes door Elsevier genoemd als economische toplocatie in Nederland! De komende vijf jaar ontstaan er naar verwachting 6000 vacatures, vooral in de zorg en de techniek. Maar ook in andere sectoren is er volop werk, bijvoorbeeld in de detailhandel, horeca, dienstverlening en industrie. Bovendien biedt Goes werknemers een grote keuze aan woonruimte, in aantrekkelijke wijken en dorpen, en goede onderwijsvoorzieningen voor de kinderen.

Naast werknemers, vestigen ook ondernemers zich graag in Goes: er is veel vraag naar bedrijfsgrond en het ondernemersklimaat wordt zonder meer als positief ervaren. De 'gunfactor' is hoog en ondernemers onderling zijn gericht op samenwerking. Kort samengevat: Goes is een gemeente waar het goed ondernemen én werken is!  

Kijk voor een actueel overzicht aan vacatures op www.zeeuwsevacaturebank.nl

Vacatures

Vacatures

De werkgelegenheid in Zeeland én Goes blijft groeien, met in Goes naar verwachting 6000 nieuwe vacatures in de komende vijf jaar. Deze vacatures ontstaan vooral in de zorg en de techniek, maar ook in andere economische sectoren vind je regelmatig mooie vacatures. Denk aan de dienstverlenende sector, de detailhandel, het onderwijs, de horeca en industrie. In Zeeland zijn alle vacatures overzichtelijk bij elkaar gezet op de website van de Zeeuwse Vacaturebank. Er zit vast ook iets voor jou bij!   Kijk op: www.zeeuwsevacaturebank.nl

 

Lees meer

Werken in Health City

Goes onderscheidt zich met het aantal zorginstellingen in de gemeente. Vlak naast de snelweg A58 bevindt het ADRZ zich. Dit ziekenhuis heeft een prominente plek wat direct opvalt als je Goes in komt rijden. Door deze strategische plek heeft Goes met het ADRZ een belangrijke regionale positie in Zeeland. Naast het ADRZ zijn er vele zorginstellingen actief rondom Senioren- en thuiszorg, jongeren, geestelijke zorg, huis- en tandartsen, revalidatie. Naast deze zorginstellingen bevindt zich in de stad ook de GGD. 

Door de vele zorginstellingen heeft Goes veel te bieden op het gebied van vacatures. Goes heeft een uniek aanbod aan vacatures. Wonen en werken in een stedelijke omgeving, dat toch in de buurt ligt van zee en strand. Daarnaast liggen grote steden als Rotterdam en Antwerpen binnen een uur rijden. Enthousiast geworden? Bekijk hier alle vacatures in Zeeland op het gebied van zorg. 

Hieronder worden verschillende soorten zorg die aanwezig zijn in Goes aan jou voorgesteld. 

Lees meer
koploper

ZZP Werkplekken

Flexibele werkplekken

Bezoekers én zzp-ers die een flexibele werkplek met wifi zoeken, kunnen hiervoor gratis terecht bij de Bibliotheek Goes aan de Kolveniershof 106. De bibliotheek neemt deel aan het bekende Seats2Meet concept en speelt hiermee in op de groeiende behoefte aan flexibele werkplekken. De Bibliotheek Goes is de eerste Seats2Meet locatie in Zeeland. Een ander initiatief op dit gebied is het project "De Koploper".

Lees meer
carriere beurs

Zeeuwse Carrière Beurs

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Of ben je bijna klaar met je studie en ben je opzoek naar een leuke baan of een passend stagebedrijf? Dan nodigen wij je van harte uit om een bezoek te brengen aan hét nieuwe carrière event in de provincie Zeeland: De Zeeuwse Carrière Beurs!

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 september 2023 organiseert RegioXpo dit loopbaanevenement in samenwerking met de Gemeente Goes. Tijdens deze twee dagen krijg jij de kans om allerlei bedrijven en professionals te ontmoeten en je netwerk zo uit te breiden. Connecties maken tussen werkgevers en werknemers: dat is het doel van De Zeeuwse Carrière Beurs!

Lees meer