Organisatie

Wat doet Stichting Goes Marketing?
Goes is een fijne stad omringd door mooie dorpen, een leuke plek om te wonen of te bezoeken én een plaats waar het goed werken en ondernemen is. Het is belangrijk dat deze kwaliteiten van Goes zichtbaar zijn, want een goed imago en bekendheid helpen bij het enthousiast maken van nieuwe bewoners, bezoekers en ondernemers. De stad heeft hen nodig om te blijven bloeien. En dat is goed voor iedereen die er woont, werkt, onderneemt of recreëert. Of er naar school gaat, naar de sportvereniging of het ziekenhuis bezoekt.

klik hier voor onze nieuwsbrief

Wie zorgt ervoor dat iedereen weet hoe aangenaam het is in Goes?
In 2012 is de onafhankelijke Stichting Goes Marketing opgericht, waarin allerlei partijen vertegenwoordigd zijn. Samen zetten wij ons in om de (naams)bekendheid van Goes als verblijf-, woon- en werkstad te vergroten, zodat bezoekers, bewoners en bedrijven  zich binden aan Goes en iedereen kan profiteren van het goede imago van Goes.

Hoe doen we dat?
Op veel manieren laten wij nieuwe mensen en bedrijven kennismaken met Goes. We zoeken hierbij zoveel mogelijk samenwerking met anderen. Zo maken wij brochures die horecaondernemers meenemen naar vakantiebeurzen in binnen- en buitenland. Wij ontwikkelden het (beeld)merk Goesisgoes, dat breed ingezet wordt door allerlei partijen. Bovendien leveren wij persberichten, artikelen en materiaal over Goes aan media en zetten we onze eigen social media gericht in om Goes op de kaart te zetten. We denken mee met en adviseren iedereen die vragen heeft over hoe hij of zij gebruik kan maken van Goes in de eigen marketing en promotie. Ook organiseert Goes Marketing een flink aantal succesvolle evenementen, die de goede eigenschappen van Goes benadrukken, mensen uitnodigen om de stad te bezoeken en de nodige publiciteit opleveren. Enkele voorbeelden zijn Goes Kinderstad, Goes Modestad, GoesC en de kerstmarkt. En dit is nog maar een kleine greep uit wat we allemaal doen!

Wie betaalt dat?
Deze activiteiten kunnen wij doen, doordat wij zowel financieel als in natura op brede schaal gesteund worden door tientallen grote en kleine sponsoren en subsidiegevers. Zij dragen niet alleen Goes een warm hart toe, maar zien ook de meerwaarde van goede naamsbekendheid van de stad waarin zij ondernemen. Samen zetten wij Goes op de kaart!
bekijk hier onze videoclip over Goes

Het algemeen bestuur van Goes Marketing wordt gevormd door:

  • Frank Capel - directeur Rabobank Oosterschelde (voorzitter)
  • Guusta van Loo - gemeente Goes (secretaris) 
  • David v.d. Plasse - DRV (penningmeester)
  • Manfred Zurhorst - DRV
  • Ruud de Baar - Marsaki
  • Ronald Saaman - Ondernemers Organisatie Goes
  • Paul Platier - Ondernemers Contact Goes
  • Ron Diephout - Koninklijke Horeca Goes
  • Huber Rentmeester - ZLM Verzekeringen

Medewerkers
De bezetting van Stichting Goes Marketing is in 2021 als volgt:
Albert Boonman (albert@goesmarketing.nl) geeft als evenementencoördinator uitvoering aan het evenementenprogramma in 12 uur per week. Tom de Koning (tom@goesmarketing.nl) wordt 20 uren per week ingehuurd als citymarketeer. Daarnaast contracteert de stichting een uitzendkracht Nadine Grootveld-Rijk (info@goesmarketing.nl ) voor 20 uur per week, die administratieve en ondersteunende taken verricht. Stichting Goes Marketing huurt een werkruimte in het stadskantoor van Goes. DRV Accountants en Adviseurs verzorgen de financiële administratie van de stichting. Op projectbasis worden mensen ingehuurd, voor Goes Kinderstad en de Vriendinnendag is dat Tammy Groosman popupteam.goes@gmail.com 

Vacature meewerk stagiaire
Lijkt het jou leuk om onderdeel te zijn van ons team? Stichting Goes Marketing zoekt een meewerkstagiair(e) in de richting van evenementen, marketing en/of communicatie voor de periode februari t/m juni 2021. Stuur jouw CV en sollicitatiebrief op naar: tom@goesmarketing.nl

Stage bij Goes Marketing

Grijp nu je kans.

Gemeente Goes en Stichting Goes Marketing (Goes is goes) zoeken voor op korte termijn een enthousiaste stagiair. (ben je al op zoek voor volgend studiejaar, reageer dan zeker ook)

SOCIALMEDIA STAGIAIR

Weet jij alles over social media..? dan ben jij wellicht degene die we zoeken.

Je weet alles over likes, de juiste hashtags, en berichtbereik. Je bent creatief en je zit continue op je mobiele telefoon! De perfecte foto weet jij vaak te maken, en je weet in te spelen op de actualiteit. Een goede oneliner schud jij zo uit je mouw. Ook weet je altijd enthousiast te reageren op privé berichten en sta je open voor feedback van je collega’s

Kennis van Adobe, WordPress en/of Photoshop zijn een pre

Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, en kan ook goed presteren onder tijdsdruk.

Verder ben je enthousiast en kan je goed samenwerken.

Taken

Je beheert de social media kanalen van de Gemeente Goes en Goes is goes, en de bijbehorende accounts zoals Goes Couture en Goes Europa.

Je zorgt voor goede creatieve content op onze Instagram, Facebook en YouTube kanalen. Je plaatst, aan de hand van een contentkalender, mooie foto’s, goede teksten en de juiste hashtags op bovengenoemde kanalen. Je geeft, na overleg, reacties op privé berichten en reacties onder onze berichten.

En je zoekt naar een verbeteringen en doet voorstellen om onze social media kanalen naar een hoger niveau te tillen.

Vereisten

– HBO werk- en denkniveau

Je stage is 36 uur per week, je moet fulltime student zijn.

Je werkzaamheden vinden deels op het stadskantoor en deels bij je thuis plaats. Ook vinden er werkzaamheden buiten kantoortijden plaats, zoals bij onze eigen evenementen. Verder is het een werkstage: een onderzoeksopdracht is helaas geen mogelijkheid.

Je doet veel kennis en kunde op, en je komt te werken in een gedreven en enthousiast, gezellig team.

Interesse? Mail naar

Tom de Koning tom@goesmarketing.nl

of

Gusta van Loo g.van.loo@goes.nl

#stage #onlinemarketing #socialmedia

Lees meer