Roze Zaterdag 2023

Roze Zaterdag 2023 in Goes, in het hart van Zeeland!
Goes heeft zich kandidaat gesteld voor gaststad Roze Zaterdag 2023.
Op 19 juni wordt tijdens de Roze Zaterdag in Leeuwarden bekend gemaakt of Goes de Roze Zaterdag op 23 juni 2023 mag organiseren.

Programma

Bezoekers aan Roze Zaterdag 2023 krijgen een gevarieerd programma. Naast een bruisend evenementenprogramma met live optredens, een parade en diverse afterparty's is er ook een oecumenische kerkdienst, een informatiemarkt, kids entertainment, kunst expositie, senioren activiteit, sport- en educatie programma.

Lees meer
uit-agenda

Party's

Er zijn tijdens Roze Zaterdag diverse (after)party's die het bezoeken waard zijn.
 

Lees meer

Goes Regenbooggemeente

Goes is Regenbooggemeente,  een gemeente die actief beleid ontwikkelt voor de acceptatie van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuele, transgender, en intersekse personen (LHBTI’s). Dit willen we blijven voorzetten en blijven uitdragen. De organisatie van Roze Zaterdag 2023 zal hier aan bijdragen.

Lees meer

Route en parkeren

Goes is centraal gelegen in Zeeland, vanuit Goes ben je zo in Rotterdam, Breda, Antwerpen, Gent of aan het strand. Goes is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, bijvoorbeeld met de trein. Station Goes ligt op de spoorroute Amsterdam - Roosendaal - Vlissingen, met elk half uur een trein in beide richtingen. Je vindt het station aan het Stationspark. Vanaf het station loop je in vijf minuten naar de binnenstad. meer info 

Lees meer

overnachten in Goes

Tijdens Roze Zaterdag 2023 slapen in Goes? Dat kan. Er is voor iedereen een passende manier om meerdere dagen van Goes te genieten.

Lees meer