Roze Zaterdag 2023

Goes is gaststad voor Roze Zaterdag op 17 juni 2023. Roze Zaterdag is er voor iedereen (!) en heeft gemiddeld zo'n 15.000 bezoekers uit het hele land. 

Programma 17 juni

Roze Zaterdag is op 17 juni 1 groot feest voor iedereen (!) in de gehele binnenstad van Goes maar er is ook ruimte voor cultuur, informatie, geloof en sport. Alle activiteiten zijn gratis te bezoeken!

Lees meer

Activiteiten Zeeuwse Roze jaar

Goes is gaststad voor Roze Zaterdag op 17 juni 2023. Roze zaterdag is het hoogtepunt van een heel Roze jaar, want Zeeland kleurt ook de maanden voorafgaand en na 17 juni roze met een tal van voorstellingen en evenementen. In deze handige brochure een selectie.

Lees meer

exposities

Op en rondom Roze Zaterdag zijn er interessante exposities te bezichtigen 

Lees meer

Sponsors

Neem hier een kijkje om te zien wie ons allemaal sponsoren of doe een bijdrage via onze crowdfunding actie ! 

Lees meer

Roze filmavonden

In het Zeeuwse Roze jaar 2023 wordt iedere laatste maandagavond van de maand, een roze film vertoont in DaVinci Bioscoop in Goes. Deze Roze Filmavond is een ontmoetingsmoment voor LHBTi's, maar ook voor anderen die van goede films houden. Want thema's als jezelf mogen zijn, sociale druk, zelfacceptatie, en de liefde zijn voor ieder mens herkenbaar en belangrijk.

Lees meer

Route en parkeren

Goes is centraal gelegen in Zeeland, vanuit Goes ben je zo in Rotterdam, Breda, Antwerpen, Gent of aan het strand. Goes is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, bijvoorbeeld met de trein. NS Station Goes ligt op de spoorroute Amsterdam - Roosendaal - Vlissingen, met elk half uur een trein in beide richtingen. Je vindt het station aan het Stationspark. Vanaf het station loop je in vijf minuten naar de binnenstad. 

Lees meer

overnachten in Goes

Tijdens Roze Zaterdag op 17 juni 2023 slapen in Goes? Dat kan. Er is voor iedereen een passende manier om meerdere dagen van Goes te genieten.

Lees meer

Goes Regenbooggemeente

Goes is Regenbooggemeente,  een gemeente die actief beleid ontwikkelt voor de acceptatie van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuele, transgender, en intersekse personen (LHBTI’s). Dit willen we blijven voorzetten en blijven uitdragen. De organisatie van Roze Zaterdag 2023 zal hier aan bijdragen.

Lees meer