Roze Zaterdag 2023

Goes is gaststad voor Roze Zaterdag op 17 juni 2023. Roze Zaterdag is er voor iedereen, en er is voor ieder wat wils. klik hier voor de livestream op 17 juni 

Programma 17 juni

Roze Zaterdag is op 17 juni 1 groot feest voor iedereen (!) in de gehele binnenstad van Goes maar er is ook ruimte voor cultuur, informatie, geloof en sport. Alle activiteiten zijn gratis te bezoeken!

Lees meer

Parade

Roze Zaterdag 2023 wordt om 11.30 uur feestelijk afgetrapt met een muzikaal ontvangst in de stadshaven (Turfkade) met de 'Drijvende Diva' waarna om 11.50 uur een parade trekt langs de diverse themapleinen in Goes.

Lees meer

Sponsors

Neem hier een kijkje om te zien wie ons allemaal sponsoren of doe een bijdrage via onze crowdfunding actie ! 

Lees meer

Activiteiten Zeeuwse Roze jaar

Goes is gaststad voor Roze Zaterdag op 17 juni 2023. Roze zaterdag is het hoogtepunt van een heel Roze jaar, want Zeeland kleurt ook de maanden voorafgaand en na 17 juni roze met een tal van voorstellingen en evenementen. In deze handige brochure een selectie.

Lees meer

exposities

Op en rondom Roze Zaterdag zijn er interessante exposities te bezichtigen 

Lees meer

Roze infomarkt

Gedurende de hele dag vindt er een infomarkt plaats op het Bleekveld nabij de bibliotheek en het GGD. Verschillende organisaties zullen daar laten zien waar zij voor staan met betrekking tot diversiteit en het omgaan met intolerantie. Ook staat er op het Bleekveld een groot scherm waar je tot 24.00 uur live het podiumprogramma op de Grote Markt kan volgen.

Lees meer

Roze films

In het Zeeuwse Roze jaar 2023 wordt iedere laatste maandagavond van de maand, een roze film vertoont in DaVinci Bioscoop in Goes. En iedere laatste zondagmiddag van de maand in CineCity in Vlissingen. Deze Roze Film dagen zijn een ontmoetingsmoment voor LHBTi's, maar ook voor anderen die van goede films houden. Want thema's als jezelf mogen zijn, sociale druk, zelfacceptatie, en de liefde zijn voor ieder mens herkenbaar en belangrijk.

Lees meer

Route en parkeren

Goes is centraal gelegen in Zeeland, vanuit Goes ben je zo in Rotterdam, Breda, Antwerpen, Gent of aan het strand. Goes is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Lees meer

overnachten in Goes

Tijdens Roze Zaterdag op 17 juni 2023 slapen in Goes? Dat kan. Er is voor iedereen een passende manier om meerdere dagen van Goes te genieten.

Lees meer