Roze Zaterdag 2023

Goes wordt gaststad voor Roze Zaterdag 2023! Dit heeft de landelijke organisatie op 19 juni bekendgemaakt. Dit grote evenement trekt zo’n 10.000 tot 15.000 bezoekers uit het hele land. 

Programma

Bezoekers aan Roze Zaterdag 2023 krijgen een gevarieerd programma. Naast een bruisend evenementenprogramma met live optredens, een parade en diverse afterparty's is er ook een oecumenische kerkdienst, een informatiemarkt, kids entertainment, kunst expositie, senioren activiteit, sport- en educatie programma.

Lees meer
uit-agenda

Party's

Er zijn tijdens Roze Zaterdag diverse (after)party's die het bezoeken waard zijn.
 

Lees meer

Goes Regenbooggemeente

Goes is Regenbooggemeente,  een gemeente die actief beleid ontwikkelt voor de acceptatie van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuele, transgender, en intersekse personen (LHBTI’s). Dit willen we blijven voorzetten en blijven uitdragen. De organisatie van Roze Zaterdag 2023 zal hier aan bijdragen.

Lees meer

Route en parkeren

Goes is centraal gelegen in Zeeland, vanuit Goes ben je zo in Rotterdam, Breda, Antwerpen, Gent of aan het strand. Goes is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, bijvoorbeeld met de trein. Station Goes ligt op de spoorroute Amsterdam - Roosendaal - Vlissingen, met elk half uur een trein in beide richtingen. Je vindt het station aan het Stationspark. Vanaf het station loop je in vijf minuten naar de binnenstad. meer info 

Lees meer

overnachten in Goes

Tijdens Roze Zaterdag 2023 slapen in Goes? Dat kan. Er is voor iedereen een passende manier om meerdere dagen van Goes te genieten.

Lees meer

persbericht Roze Zaterdag in 2023 in Goes

Goes wordt gaststad voor Roze Zaterdag 2023! Dit heeft de landelijke organisatie op 19 juni bekendgemaakt. Dit grote evenement trekt zo’n 10.000 tot 15.000 bezoekers uit het hele land. Naast Goes hadden de steden Breda en Enschede zich aangemeld als kandidaat-gaststad voor Roze Zaterdag in 2023.

Lees meer

steun

Je kan ons op verschillende manieren steunen. Binnenkort lees op deze pagina de mogelijkheden.

Lees meer