Roze Zaterdag 2023

Goes wordt gaststad voor Roze Zaterdag op 17 juni 2023! Dit grote evenement is er voor iedereen (!) en heeft gemiddeld zo'n 15.000 bezoekers uit het hele land. Ook de maanden voorafgaand en na 17 juni kleurt Zeeland roze met een tal van roze (culturele) activiteiten en evenementen. 

Podiumprogramma

een bruisend evenementenprogramma met live optredens op de Grote Markt met rondom de gezellige Goese horeca. Op de Grote Markt staat een groot podium waar de gehele dag een verscheidenheid aan artiesten zal optreden waaronder Gerard Joling, Ruth Jacott,  meidengroep 'These Girls are Loud' e.v.a.

13.00-24.00 uur

Lees meer
uit-agenda

Party's

Er zijn tijdens Roze Zaterdag diverse party's die het bezoeken waard zijn, zoals een danceparty met bekende dj's in de Grote Kerk.

Lees meer

Foodtruck festival

In het stadspark de Veste vormt zich een hip en knus lint van muziek, kunst, theater, shoppen en heerlijk eten en drinken. Aan en op het water vermaken jong en oud zich met een afwisselend programma. Bezoekers laten zich culinair verrassen door de coole foodtrucks, daarnaast zijn er workshops en een Pop Up Lifestylemarkt met verrassend aanbod. Voor de kids is er een speciale kidsarea met vermaak en educatie. Speciaal voor Roze Zaterdag in pink style !

12.00-24.00 uur

Lees meer

Roze infomarkt

Gedurende de hele dag vindt er een infomarkt plaats op het Kolveniershof en Bleekveld nabij de bibliotheek en het GGD. Verschillende organisaties zullen daar laten zien waar zij voor staan met betrekking tot diversiteit en het omgaan met intolerantie.

Lees meer

Regenboog Parade

Roze Zaterdag 2023 wordt feestelijk afgetrapt met een muzikaal ontvangst in de stadshaven met de 'Drijvende Diva' waarna een parade trekt langs de diverse themapleinen in Goes. 

11.30-11.50 uur Drijvende Diva - stadshaven
11.50-13.30 Parade door de binnenstad (vetrekpunt Turfkade - Stadshaven)
12.00-13.00 Droomhuwelijk

 

Lees meer

exposities

Op en rondom Roze Zaterdag zijn er interessante exposities te bezichtigen 

Lees meer

Sponsoring

Neem hier een kijkje om te zien wie ons allemaal sponsoren. Je kan ons op verschillende manieren steunen. Er zijn verschillende sponsorpakketten klik hier  Direct een donatie doen? dat kan! klik hier 
 

Lees meer

Roze filmavonden

In het Zeeuwse Roze jaar 2023 wordt iedere 2de maandagavond van de maand, een roze film vertoont in DaVinci Bioscoop in Goes. Deze Roze Filmavond is een ontmoetingsmoment voor LHBTi's, maar ook voor anderen die van goede films houden. Want thema's als jezelf mogen zijn, sociale druk, zelfacceptatie, en de liefde zijn voor ieder mens herkenbaar en belangrijk.

Lees meer