Promotie via evenementenborden

Wilt u een evenement of activiteit in Goes bekendmaken? Maak dan gebruik van onze evenementenborden. Met onze hoogwaardige dubbelzijdige affichedisplays brengen wij uw boodschap effectief onder de aandacht van een groot publiek. Uw aankondiging is te zien op drukbezochte locaties, langs hoofdwegen en fietsroutes in Goes en omliggende dorpen. 

De posters hangen in een frame. Per frame kunnen twee posters geplaatst worden.

Hoe lang en wat kost het?

De kosten per route per week zijn in 2024: € 734,- exclusief btw op basis van beschikbaarheid. De plaatsing loopt van maandag tot maandag.

Overzicht beschikbare weken in 2024

Wat moet u zelf doen?

Het ontwerpen en drukken van uw posters verzorgt u zelf. U levert 58 posters minimaal 115 grams blueback A0 (+ 4 reserve posters) uiterlijk 2 weken voorafgaand aan de plaatsing. Het pakket dient voorzien te zijn van een briefje met de evenementnaam en datum van de plaatsing. Het merendeel van grafische bedrijven kunnen dit voor u verzorgen. 

Aflever adres:
Evenementen Service Buro ESB
Antwerpsestraatweg 155
Bergen op Zoom

ESB zal op maandag van de gereserveerde week uw posters in de frames plaatsen. Deze kosten zijn bij de prijs inbegrepen. Posters worden alleen geplaatst als de factuur voldaan is.

Wat mag er wel en niet op de reclameroutes

Bij toewijzing van reclameroutes hanteren wij de volgende regels:

  • Evenementen en marketingcommunicatie-uitingen van ‘Goes is goes’ hebben voorrang.
  • Overige niet commerciële uitingen die te maken hebben met wonen en werken zijn na beoordeling toegestaan op beschikbare routes.
  • Uitingen van partijpolitieke of levensbeschouwelijke aard zijn niet toegestaan.
  • Het vermelden van sponsoren op posters is toegestaan op minder dan 1/5e deel van de poster.

Hoe vraag ik aan?

U kunt een route aanvragen door een aanvraagformulier ‘evenementenborden’ volledig ingevuld te mailen naar: info@goesmarketing.nl  

Routes kunnen NIET telefonisch aangevraagd worden. 

Aanvragen beoordelen wij per kwartaal. Als de door u gewenste periode beschikbaar is en uw aanvraag wordt positief beoordeeld, dan ontvangt u een factuur van Goes Marketing. Zodra de factuur -binnen de betalingstermijn- is voldaan is uw aanvraag definitief en kunt u posters aanleveren op het aangegeven adres van ESB.