ZZP Werkplekken

Flexibele werkplekken

Bezoekers én zzp-ers die een flexibele werkplek met wifi zoeken, kunnen hiervoor gratis terecht bij de Bibliotheek Goes aan de Kolveniershof 106. De bibliotheek neemt deel aan het bekende Seats2Meet concept en speelt hiermee in op de groeiende behoefte aan flexibele werkplekken. De Bibliotheek Goes is de eerste Seats2Meet locatie in Zeeland. Een ander initiatief op dit gebied is het project "De Koploper".

Werken en ontmoeten

Seats2Meet biedt een portal waar iedereen eenvoudig een werkplek kan reserveren: www.seats2meet.com. Maar het is meer dan een werkplek alleen: vraag en aanbod van kennis worden op deze manier bij elkaar gebracht. Dit doet Seats2Meet door gebruikers te vragen naar hun expertise en deze te matchen met personen die deze kennis nodig hebben. Projectmedewerker Henny de Groen: “Daarom past het ook zo goed bij de visie van de Bibliotheek van de toekomst, waarin het delen van kennis centraal staat.”

De Bibliotheek als ideale werkplek

Op de eerste etage van de Bibliotheek Goes zijn moderne, flexibele werkplekken gecreëerd. De Bibliotheek is dan ook de ideale uitvalsbasis voor mensen die op zoek zijn naar een rustige werkplek. Er is een wifi verbinding, koffie en de openingstijden zijn ruim. Bovendien is de Bibliotheek centraal gelegen, er is voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage onder het gebouw en is het goed bereikbaar met het openbaar vervoer. En natuurlijk is er volop informatie beschikbaar; de Bibliotheek biedt een goed en actueel assortiment aan databanken, kranten, tijdschriften en ander naslagwerk.

www.bibliotheekoosterschelde.nl

De Koploper

De Koploper, een vernieuwend kantoorconcept

In het voormalige Goese belastingkantoor is een nieuw kantoorconcept gerealiseerd voor alle ondernemers die graag vooruit willen. "De Koploper" faciliteert zowel grote als kleine bedrijven en biedt flexplekken en kantoorruimtes van 18 tot 600+ m2. De ambitie is om een levendig en inspirerend verzamelgebouw te creëren vol praktische voorzieningen, zoals vergaderruimtes, horecavoorzieningen, kantoortechniek, een gastvrouw, het aannemen van pakketpost enz. Als ondernemer kun je huren wat je daadwerkelijk nodig hebt en gebruik maken van de talenten van je medehuurders.

Via deze website zullen de initiatiefnemers je geregeld informeren over de ontwikkelingen rondom de transformatie.

Parrot Point Goes

Parrot Point Goes biedt u een uitstekende flexibele werkplek en een mogelijkheid om met een gezelschap tot 10-12 personen te vergaderen / ontmoeten. Parrot Point is te huren voor een dagdeel, een dag of zelfs langere periode. Maatwerkopties zijn in overleg bespreekbaar. Alle denkbare voorzieningen zoals minibar, kitchenette, eigen sanitaire voorzieningen, audio- en videoapparatuur, presentatiemateriaal en snel internet zijn vanzelfsprekend aanwezig. Inspirerend werken midden in het bruisende stadscentrum van Goes.

Kijk voor de mogelijkheden op: www.parrot-point.eu