Sporten

Sportliefhebbers kunnen zich in Goes naar hartenlust uitleven. Zo'n zestig verenigingen maken het mogelijk om uiteenlopende takken van sport te beoefenen. Er is een ruime keuze aan sportclubs, verspreid over de verschillende kernen van Goes. En aan accommodaties: van een ruime buitensportaccommodatie als Sportpark Het Schenge tot de complete binnensport-accommodatie Omnium, met topsporthal, tropische tuin en een spectaculair zwembad.

Een overzicht van alle sportverenigingen en evenementen vind je terug op de goesbewegen website.

 

CIOS Goes/Breda

CIOS Goes/Breda, gelegen naast Omnium, is frequent gebruiker van zowel Het Schenge als de faciliteiten van Omnium/Sportpunt Zeeland. Het gebouw van de sportopleiding bevindt zich op loopafstand van de binnenstad en zorgt jaarlijks voor een grote groep sportieve studenten in Goes. CIOS is hét opleidingsinstituut voor de mbo-opleidingen Sport en Bewegen in Zuid-West Nederland. Met vestigingen in Breda en Goes werkt CIOS Goes-Breda al meer dan 25 jaar aan leiderschap in de sportbranche. Neem zeker een kijkje op de website voor alle mogelijkheden op het gebied van sport en dans. 

Goese Golf

Golfcomplex De Goese Golf is een18 holes wedstrijdbaan, aangelegd in het Zeeuwse polderlandschap met fraaie waterpartijen en een fantastisch uitzicht over de Zeeuwse polders. De golfbaan behoort tot de mooiste en meest uitdagende golfbanen van Nederland en heeft voor elke golfer wel wat interessants te bieden. 

Golfarrangement 
Dit arrangement bestaat uit: ontvangst met koffie, thee of frisdrank, Greenfee (18 holes) op de 18 holes wedstrijdbaan en een driegangen verrassingsmenu, met keuze uit vlees of vis. Dit arrangement is te reserveren van november t/m maart, al voor € 75 p.p. In de maanden april t/m oktober voor € 85 p.p.  
www.goesegolf.nl