Sporten

Sportliefhebbers kunnen zich in Goes naar hartenlust uitleven. Zo'n zestig verenigingen maken het mogelijk om uiteenlopende takken van sport te beoefenen. Er is een ruime keuze aan sportclubs, verspreid over de verschillende kernen van Goes. En aan accommodaties: van een ruime buitensportaccommodatie als Sportpark Het Schenge tot de complete binnensport-accommodatie Omnium, met topsporthal, tropische tuin en een spectaculair zwembad.

Een overzicht van alle sportverenigingen en evenementen vind je terug op de goes bewegen website.

CIOS Zuidwest-Nederland locatie Goes

CIOS Zuidwest-Nederland is een samenwerkingscollege van Scalda en Da Vinci College. Zij verzorgen opleidingen op drie locaties: Dordrecht, Goes en uitvoeringslocatie Roosendaal. Door de samenwerking met CIOS Zuidwest-Nederland is de gemeente Goes ervan verzekerd dat alle schoolgaande kinderen één keer per periode zwemonderwijs genieten. Samen met de scholen wordt er aan een zwemonderwijsplan gewerkt waarbij beide partijen gebruik kunnen maken van ieders kennis en expertise. De uitvoering van de beweegvisie gemeente Goes wordt mede verzorgt door het samenwerkingsorgaan Goes United. Hier komt vraag en aanbod samen. Dit kan in de vorm van stage, projecten, evenementen of periodieke activiteiten. De samenwerking werkt altijd vanuit een win-winsituatie in een hybride leeromgeving.

Goese Golf

Golfcomplex De Goese Golf is een18 holes wedstrijdbaan, aangelegd in het Zeeuwse polderlandschap met fraaie waterpartijen en een fantastisch uitzicht over de Zeeuwse polders. De golfbaan behoort tot de mooiste en meest uitdagende golfbanen van Nederland en heeft voor elke golfer wel wat interessants te bieden. 

Golfarrangement 
Dit arrangement bestaat uit: ontvangst met koffie, thee of frisdrank, Greenfee (18 holes) op de 18 holes wedstrijdbaan en een driegangen verrassingsmenu, met keuze uit vlees of vis. Dit arrangement is te reserveren van november t/m maart, al voor € 75 p.p. In de maanden april t/m oktober voor € 85 p.p.  
www.goesegolf.nl