Vriendinnendagen

Geen vriendinnendag maar vriendinnendagen in 2024!

We hebben een programma vol mode, workshops en sportactiviteiten. Houd ook onze socials in de gaten voor programma, updates en meer! 

Vriendinnendagen

Programma vriendinnendagen

WORKSHOPS

Op 12 en 13 april zijn er meerdere workshops die jij en je vriendinnen kunnen volgen in het Stadhuis van Powervrouw, Tuinlokaal, Atelje Crane en Zentangle.

 

Powervrouw

Sta in je vrouwelijke kracht & OWN it. Ik neem je mee in een actieve workshop waarin ik jou laat zien hoe jij ten opzichte van jouw familiesysteem staat opgesteld en wat dat te maken heeft met huidige relaties die dicht om jou heen afspelen. Laat je verrassen door mijn coaching vanuit vrouwelijke kracht en de wonderlijke wereld van systemisch werk en opstellingen.

Gratis inschrijven kan via https://depowervrouw.nl/vriendinnendag

Tuinlokaal

Maak je eigen pluktuin! Op 12 april om 19.30 tot 21.00 en op 13 april van 9.30 tot 11.00 leer je in deze workshop hoe je eenvoudig zelf een eigen pluktuin kunt starten en gaan we aan de slag met zaaien, stekken en voortrekken van de eerste bloemen. Groene vingers zijn niet vereist ;)

Kosten van de workshop is 24,50 euro. Aanmelden kan via karin@tuinlokaal.nl

Atelje Crane

Op 13 april tussen 14.30 tot 16.00 kan je tijdens de workshop van Atelje Crane leren hoe je een duimpotje moet maken. Met die techniek kan je een mok of schaaltje maken. Na de workshop ga ik je creatie drogen, bakken en glazuren in de gekozen kleur. Vier weken na de workshop is je creatie klaar. 

Het duimpotje workshop: 35 euro per persoon

Op zaterdag 13 april tussen 13.00 en 16.00 kan je je eigen koffiekopje maken. Tijdens deze workshop krijg je een kopje en deze kan je zelf verven. Ongeveer twee weken na de workshop kan het koffiekopje opgehaald worden in Goes en is die klaar voor gebruik. Aanmelden kan via ateljecrane@gmail.com

De koffiemok workshop: 20 euro per persoon 

Aanmelden kan via ateljecrane@gmail.com

 

SPORT

Megga Fit

Je weekend actief starten? Doe dan mee met deze bootcamp gegeven door Megga Fit! Onze coaches staan voor je klaar om op een sportieve, maar vooral leuke en gezellige manier je weekend te starten. Maak kennis met de sport of daag jezelf extra uit als je wat meer ervaren bent, wij zorgen ervoor dat iedereen op haar eigen niveau mee kan doen! We werken met functionele oefeningen en klein materiaal.

Het is gratis en aanmelden is niet nodig. Zien wij jullie op vrijdag 12 april om 17.00 of zaterdag 13 april om 9.00 op het Bleekveld?

Vayu Yoga

Een relaxte yogales incl. medidatie van Tamara om de werkweek af te sluiten op vrijdagavond van 19.00 - 20.00 uur in het stadhuis. Een energieke yogales van Judith op zaterdag 11.00 uur - 12.00 uur in het stadhuis op de Grote Markt.

Gratis aanmelden kan via www.vayuyoga.nl/lesrooster

 

 

VINTAGEMARKT 

Kom langs op 13 april tussen 10.00 en 16.00 op de vintagemarkt, locatie de Singelstraat. Op de vintagemarkt staan Stichting Deeltwee, Zussies Goes en Terre de Hommes met de leukste vintage items. Ook is er een kraam aanwezig met LP’s chromofoonplaten en Vinyl.

 

 

MODE

Op 13 april tussen 10.00 en 16.00 zijn er meerdere modeshows in de binnenstad van Goes.

Locatie: Papegaaienstraat
Deelnemers: Bijvon, Casteleyn alles voor Baby
Tijd: 11.30, 12.30, 13.30 en 14.30

Locatie: Grote Markt/Lange kerkstraat
Deelnemers: Shoeby
Tijd: 12.00

Locatie: Korte Kerkstraat
Deelnemers: The Blind Spot, Zussies, Nova Trendz en Sfeeer
Tijd: 13.00

Locatie: Grote Kade
Deelnemers: Bubbles Theme Store, Livera, Cherrylin, De Bearse en Ulla Popke
Tijd: 14.00

Komen jij en je vriendinnen kijken naar deze prachtige modeshows?

 

 

ACTIES

Op 12 en 13 april zijn er meerdere acties in de binnenstad!

Bomont

Ga gezellig langs tijdens de vriendinnendagen bij Bomont en krijg styling advies of stuur een kaart naar jouw vriend of vriendin. De eerst 25 kopende klanten ontvangen een goedgevulde goodiebag.

Bibliotheek Goes

Gezellig bijkletsen en genieten van een overheerlijke vriendinnen High Tea? Dat kan op 13 april tussen 14.30 en 16.00 in de Bibliotheek Goes. Na afloop van de High Tea ontvangen jij en je vriendinnen een goodiebag met o.a. het tijdschrift Vriendin!

Reserveren kan via www.bibliotheekoosterschelde.nl/activiteiten

Jardin

Start je dag bij Jardin met een glaasje bubbles en geniet van een speciaal vriendinnen ontbijt. Reserveren kan via info@jardingoes.nl

Eijsermans Optiek & Optometrie

Op zoek naar de perfecte bril? Ga op 13 april langs bij Eijsermans Optiek & Optometrie en krijg advies van brillenstylist Marije Gerdes.
Een afspraak maken met Marije Gerdes voor styling advies kan via https://eijsermans.net/afspraak-maken of telefonisch via 0113-230214

Like Sushi Bar

Ga heerlijk lunchen bij Like Sushi Bar en krijg een gratis vriendinnendag cocktail!
Reserveren kan via https://like-sushibar.nl

Brownies & Downies

Op 12 en 13 april is het vriendinnendag! Kom lekker lunchen bij Brownies & Downies en geniet van een uitgebreide high tea met je beste vriendin.  Bij iedere vooraf gereserveerde lunch of high tea krijgen jullie een gratis drankje naar keuze!

Reserveren kan via goes@browniesanddownies.nl of bel naar 0113 283179

Holistic Visions

Welkom bij onze speciale Vriendinnendag ademcirkel met Braziliaanse cacao om het hart te openen. Ben je op zoek naar een unieke en verbindende ervaring om te delen met je beste vriendin(nen)? Dan is onze ademcirkel precies wat je nodig hebt! Samen met je vriendin(nen) kun je genieten van een helende sessie waarbij je ademt in de verbonden adem met vooraf een kopje cacao om het hart te openen. 

Waar: Auro Yoga, Stalstraat 23a in Goes (straat achter de grote markt)

Wanneer: 

Vrijdag 12 april om 15u (inloop 14:45)

Zaterdag 13 april om 13u (inloop 12:45)

en om 16u (inloop 15:45).

Eigen bijdrage: 10 euro

 

Meer informatie en opgeven is mogelijk via  holisticvisions9@gmail.com

Informatiepunt

In het gemeentelijke informatiepunt zijn jij en je vriendinnen van hartelijke welkom om mee te doen aan een quiz. In de quiz wordt jullie kennis over de stad Goes getest. Bij deelname ontvangen jullie een leuk aandenken en bij alle vragen juist een ‘Goes’-Presentje.

Gold&Noir

Kom gezellig shoppen bij Gold&Noir en ontvang 15% korting op 1 artikel en 20% korting vanaf 2 items!

‘t Beest

Geniet op vrijdag 12 april om 20.00 van een vriendinnen filmavond bij ’t Beest. Met de film: Drive-Away Dolls

Rico Moda

Drop je man hier tijdens Vriendinnendagen! Beats, bier en bitterballen

 

LADIESNIGHT @32 Eten & Drinken

Of sluit de vrijdagavond af bij de LADIESNIGHT @ 32 Eten & Drinken. Het belooft een geweldige avond te worden met DJ DOLORE en AMAKA! 🎧 🎶

Maar dat is niet alles! Raad hoeveel spekjes er in de pot zitten en maak kans op een prijs! 🍬

Het wordt een avond vol gezelligheid en muziek. Zorg dat jij en je vriendinnen erbij zijn! 💃🏽

Vriendinnendagen
Vriendinnendagen