Privacyvoorwaarden

Privacyverklaring
Goes Marketing, gevestigd aan M.A. de Ruijterlaan 2, 4461 GE Goes, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Lees meer

Evenement organiseren?

Sponsorbijdrage Stichting Goes Marketing aanvragen

Een keur aan evenementen maakt Goes aantrekkelijk voor inwoners, bezoekers en bedrijven. Stichting Goes Marketing organiseert ieder jaar een aantal evenementen in eigen beheer, waaronder Goes Kinderstad, Goes Modestad en de Kerstmarkt. Daarnaast organiseren anderen tal van grote en kleine evenementen die bijdragen aan de levendigheid van Goes. Om deze initiatieven te stimuleren en een steuntje in de rug te geven, kunnen organisatoren van evenementen in Goes een financiële bijdrage aanvragen bij de Stichting Goes Marketing.

Lees meer
Vriendenborrel

Vrienden van Goes

U bent ondernemer in Goes. U kent de waarde van de uitstekende bereikbaarheid, de centrale ligging en regiofunctie in het hart van Zeeland, het aangename handelsklimaat en het vriendelijke karakter van de stad. Deze Goese kenmerken ondersteunen u bij succesvol ondernemen. Goes Marketing bouwt hard aan een positief imago van Goes. Het onderliggende doel is het versterken van de lokale economie.

Lees meer
Evenementenborden

Promotie via evenementenborden

Wilt u een evenement of activiteit in Goes bekendmaken? Maak dan gebruik van onze evenementenborden. Met onze hoogwaardige dubbelzijdige affichedisplays brengen wij uw boodschap effectief onder de aandacht van een groot publiek. Uw aankondiging is te zien op drukbezochte locaties, langs hoofdwegen en fietsroutes in Goes en omliggende dorpen. 

De posters hangen in een frame. Per frame kunnen twee posters geplaatst worden.

Lees meer
Stadsantoor

Organisatie

Wat doet Stichting Goes Marketing?
Goes is een fijne stad omringd door mooie dorpen, een leuke plek om te wonen of te bezoeken én een plaats waar het goed werken en ondernemen is. Het is belangrijk dat deze kwaliteiten van Goes zichtbaar zijn, want een goed imago en bekendheid helpen bij het enthousiast maken van nieuwe bewoners, bezoekers en ondernemers. De stad heeft hen nodig om te blijven bloeien. En dat is goed voor iedereen die er woont, werkt, onderneemt of recreëert. Of er naar school gaat, naar de sportvereniging of het ziekenhuis bezoekt.
klik hier voor de Goesisgoes videoclip 

Lees meer