Parkeren

Bezoek je Goes met de auto, dan zijn er verschillende parkeermogelijkheden.
We zetten ze hieronder op een rij. 

Locaties

Parkeren in het centrum
In het centrum van Goes zijn diverse parkeergelegenheden. Hier geldt betaald parkeren van maandag tot en met vrijdag  van 09.00 - 18.00 uur, op donderdag  tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00-17.00 uur. Aan de meubelboulevard Marconi is het vanaf 15.00 gratis parkeren. Op zondagen en nationale feestdagen (Nieuwjaarsdag, beide Paasdagen, Koningsdag, Hemelvaartsdag, beide Pinksterdagen en beide Kerstdagen) kun je op straat gratis parkeren. In de parkeergarage geldt op deze momenten het zondagstarief.

Altijd gratis parkeren
Gratis parkeren rondom het centrum kan op verschillende plaatsen:
Op het Stationspark (ten zuiden van het station).
Op het SGB terrein aan de Albert Plesmanweg.
Aan het Geldeloozepad bij sportpark Het Schenge.
Bij het station Goes op het P+R terrein.

Hele dag parkeren voor  € 5,50
Op het Molenplein en het Hollandiaplein kost een dagkaart slechts € 5,50. Deze parkeerterreinen liggen ca. 5 minuten lopen van hartje centrum.

Parkeergarages in het centrum, achteraf betalen
Zorgeloos parkeren voor hetzelfde tarief als op straat. Dat kan in parkeergarage Centrum aan de Westwal (24 uur geopend). Je auto staat droog, je betaalt nooit teveel en loopt geen risico op een bekeuring. Parkeergarage Stadspoort ligt eveneens in het centrum. Deze is geopend tussen 06.30 en 22.30 uur en ook hier betaal je achteraf.

Betalen met mobiele telefoon
Bij alle betaalde parkeerplaatsen in Goes is het mogelijk om mobiel te parkeren via ParkmobilePark-LineYellowbrick en MyOrder.