Goes Kinderstad

Goes Kinderstad is één groot kinderparadijs. Vanwege de Corona maatregelen was dit jaar online !

In 2020 zou het evenement plaats vinden op zaterdag 22 augustus van 11.00 tot 16.00 uur. Vanwege de Cornona crisis is er gekeken naar een alternatief. Vanaf 22 augustus ging Kinderstad online. Vanaf deze dag wordt de hele binnenstad van Goes omgetoverd tot een echt online kinderparadijs. Vele online activiteiten, wedstrijden, workshops, clipjes en optredens zorgen voor onvergetelijke uren plezier achter je pc, tablet of laptop. KLIK HIER
Bekijk de folder hier
Elk jaar wordt er een nieuw kindercollege gekozen, bestaande uit een kinderburgemeester en twee wethouders. Vanwege de COVID maatregelen was de installatie 22 augustus alleen toegankelijk voor genodigden. 

 

Online stemmen voor de nieuwe Kinderburgemeester

Dit jaar heeft de stemming voor de nieuwe Kinderburgemeester online plaatsgevonden. Op zaterdag 13 juni kon je via je computer, tablet of gsm stemmen op jouw favoriete kandidaat. 

De uitslag is op 19 juni bekend gemaakt via deze site en facebook.com/goeskinderstad

 

Lees meer
kinderburgemeester

Solliciteer naar Kinderburgemeester

Op zaterdag 17 augustus 2019 is alweer de 18de Kinderburgemeester van Goes geïnstalleerd. De kinderburgemeester werd gekozen door de Goese bevolking.

De verkiezing en installatie van de Kinderburgemeester van Goes (en zijn of haar wethouders) zal in 2020 anders lopen i.v.m. de maatregelen rondom het corona-virus en het afgelasten van Goes Kinderstad 2020. Je wordt wel van harte uitgenodigd om te solliciteren, want ook in een tijd als deze, tellen kinderstemmen mee in Goes! Via deze site houden we je op de hoogte.

Lees meer

Nieuws

Het laatste nieuws vanuit het kindercollege

Lees meer
kinderstad3

Sponsors

Het evenement Goes Kinderstad, dat ieder jaar weer duizenden enthousiaste kinderen naar de binnenstad trekt, wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors:

Lees meer
kinderstad1

Blog

Het kindercollege maakt bij elke gebeurtenis een blog. 

Lees meer
Kinderstad2

Goes Kinderstad: de dag

In 2019 vindt het evenement plaats op zaterdag 17 augustus. Op deze dag wordt Goes omgetoverd tot een echt kinderparadijs. De hele stad staat in teken van kinderen. De vele activiteiten zorgen voor een onvergetelijke dag! Elk jaar wordt er een nieuw kindercollege gekozen, bestaande uit een kinderburgemeester en twee wethouders.

Lees meer