Goes Kinderstad

Goes Kinderstad is één groot kinderparadijs.

Zaterdag 17 augustus is er alweer de 23ste editie van Goes Kinderstad in de binnenstad. Voordat om 11.00 uur de attracties en activiteiten van start gaan is er eerst de installatie van het nieuwe kindercollege in de trouwzaal van het stadhuis. Alle attracties en activiteiten, zijn verspreidt over de gehele binnenstad. Naast de jaarlijkse attracties zoals de quadbaan, kinderboerderij, schminken, dans- en creatieve workshops zijn er dit jaar ook een paar nieuwe onderdelen aan het programma toegevoegd.

Benieuwd hoe Goes Kinderstad er dit jaar uit gaat zien? KLIK HIER voor de interactieve map!

Kinderstad2

Goes Kinderstad: de dag

In 2024 vindt het evenement plaats op zaterdag 17 augustus. Op deze dag wordt Goes omgetoverd tot een echt kinderparadijs. De hele stad staat in teken van kinderen. De vele activiteiten zorgen voor een onvergetelijke dag! Elk jaar wordt er een nieuw kindercollege gekozen, bestaande uit een kinderburgemeester en twee wethouders.

Lees meer

Nieuws

Het laatste nieuws vanuit het kindercollege

Lees meer
kinderstad3

Sponsors

Het evenement Goes Kinderstad, dat ieder jaar weer duizenden enthousiaste kinderen naar de binnenstad trekt, wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors:

Lees meer
kinderburgemeester

Solliciteer naar Kinderburgemeester

Op zaterdag 17 augustus 2023 werd alweer de 22ste Kinderburgemeester van Goes geïnstalleerd. De kinderburgemeester werd gekozen door de Goese bevolking. Op 3 september was de installatie van het nieuwe kindercollege 2022-2023. Je wordt van harte uitgenodigd om te solliciteren voor de periode 2023-2024, 2 maart 2024 wordt gestart met de sollicitatieprocedure. 

Lees meer
kinderburgemeester

stemmen voor de nieuwe Kinderburgemeester

Wie wil jij dat er Kinderburgemeester wordt?

Zaterdag 15 juni kan er gestemd worden op één van de kandidaten waarvan er 1 Kinderburgemeester wordt en twee wethouder. 

Dit kan in het stembureau op de Grote Markt t.o.v. Shoeby mode en Lunchcafé Stadhuis.

Lees meer