Goes Kinderstad

Goes Kinderstad is één groot kinderparadijs. In 2021 is Goes Kinderstad op zaterdag 4 september.

zaterdag 4 september is er alweer de 20ste editie van Goes Kinderstad in de binnenstad. Voordat om 11.00 de attracties en activiteiten van start gaan is er eerst de installatie van het nieuwe kindercollege in de trouwzaal van het stadhuis. Alle attracties en activiteiten, verspreidt over de gehele binnenstad. Naast de jaarlijkse attracties zoals de Quartbaan, Kinderboerderij, schminken, dans- en creatieve workshops zijn er dit jaar ook een paar nieuwe onderdelen aan het programma toegevoegd.

KLIK HIER voor de online flyer Goes Kinderstad 2021

KLIK HIER voor de online editie uit 2020

Kinderstad2

Goes Kinderstad: de dag

In 2021 vindt het evenement plaats op zaterdag 4 september. Op deze dag wordt Goes omgetoverd tot een echt kinderparadijs. De hele stad staat in teken van kinderen. De vele activiteiten zorgen voor een onvergetelijke dag! Elk jaar wordt er een nieuw kindercollege gekozen, bestaande uit een kinderburgemeester en twee wethouders.

Lees meer

Nieuws

Het laatste nieuws vanuit het kindercollege

Lees meer
kinderstad3

Sponsors

Het evenement Goes Kinderstad, dat ieder jaar weer duizenden enthousiaste kinderen naar de binnenstad trekt, wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors:

Lees meer
kinderburgemeester

Solliciteer naar Kinderburgemeester

Op zaterdag 22 augustus 2020 is alweer de 18e Kinderburgemeester van Goes geïnstalleerd. De kinderburgemeester werd gekozen door de Goese bevolking. Op 4 september is de installatie van het nieuwe kindercollege 2021-2022. De verkiezing en installatie van de Kinderburgemeester van Goes (en zijn of haar wethouders) is in 2020 anders gelopen i.v.m. de maatregelen rondom het corona-virus en het afgelasten van Goes Kinderstad 2020. Je wordt wel van harte uitgenodigd om te solliciteren, want ook in een tijd als deze, tellen kinderstemmen mee in Goes! Via deze site houden we je op de hoogte.

Lees meer

stemmen voor de nieuwe Kinderburgemeester

Wie wil jij dat er Kinderburgemeester wordt..?

Afgelopen zaterdag 12 juni kon er gestemd worden op één van bovenstaande 6 toppers waarvan er 1 Kinderburgemeester kan worden en twee wethouder. In juni 2022 zijn er weer nieuwe verkiezingen.

Lees meer