Goes Kinderstad

Goes Kinderstad is één groot kinderparadijs. In 2022 is Goes Kinderstad op zaterdag 25 augustus. 

Zaterdag 3 september is er alweer de 21ste editie van Goes Kinderstad in de binnenstad. Voordat om 11.00 uur de attracties en activiteiten van start gaan is er eerst de installatie van het nieuwe kindercollege in de trouwzaal van het stadhuis. Alle attracties en activiteiten, zijn verspreidt over de gehele binnenstad. Naast de jaarlijkse attracties zoals de quadbaan, kinderboerderij, schminken, dans- en creatieve workshops zijn er dit jaar ook een paar nieuwe onderdelen aan het programma toegevoegd.

KLIK HIER voor de online flyer Goes Kinderstad 2022

KLIK HIER voor de online editie uit 2020

Sinterklaas

De stoomboot keert weer terug naar Goes!

Het is weer zover! Na 2 jaar keert de stoomboot terug naar Goes. De Sint en zijn pieten zullen op 19 November 2022 om 13:00 arriveren in de Goese haven. Na de aankomst zal de Sint samen met zijn pieten en dweilband “OKK” uit Wemeldinge een bijzondere rondrit maken door de Goese binnenstad.

Tijdens de rondrit zal hij omstreeks 13.30 uur een tussenstop maken bij het Stadhuis op de Grote Markt waar hij wordt ontvangen door de burgemeester.

 

Breng Sinterklaas naar bed:

Dit jaar hebben we niet alleen een intocht, maar vind er ook een lichtjestocht plaats. Op donderdagavond 1 december kan je met de sint mee lopen en hem naar bed brengen. De lichtjestocht start om 19:00 vanaf de Grote Markt.

Neem je je eigen lampion mee?!

 

Lees meer
Kinderstad2

Goes Kinderstad: de dag

In 2023 vindt het evenement plaats op zaterdag 26 augustus. Op deze dag wordt Goes omgetoverd tot een echt kinderparadijs. De hele stad staat in teken van kinderen. De vele activiteiten zorgen voor een onvergetelijke dag! Elk jaar wordt er een nieuw kindercollege gekozen, bestaande uit een kinderburgemeester en twee wethouders.

Lees meer

Nieuws

Het laatste nieuws vanuit het kindercollege

Lees meer
kinderstad3

Sponsors

Het evenement Goes Kinderstad, dat ieder jaar weer duizenden enthousiaste kinderen naar de binnenstad trekt, wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors:

Lees meer
kinderburgemeester

Solliciteer naar Kinderburgemeester

Op zaterdag 3 september 2022 werd alweer de 20ste Kinderburgemeester van Goes geïnstalleerd. De kinderburgemeester werd gekozen door de Goese bevolking. Op 3 september was de installatie van het nieuwe kindercollege 2022-2023. Je wordt van harte uitgenodigd om te solliciteren voor de periode 2023-2024, medio maart 2023 wordt gestart met de sollicitatieprocedure. 

Lees meer

stemmen voor de nieuwe Kinderburgemeester

Wie wil jij dat er Kinderburgemeester wordt..?

Zaterdag 11 2023 juni kan er gestemd worden op één van de kandidaten waarvan er 1 Kinderburgemeester kan worden en twee wethouder. 

Dit kan in het stembureau op de Grote Markt t.o.v. Shoeby mode en Lunchcafe Stadhuis

Lees meer