Goes Kinderstad

Goes Kinderstad is een jaarlijks evenement dat door meer dan 5000 kinderen wordt bezocht.

In 2020 vind het evenement plaats op zaterdag 22 augustus van 11.00 tot 16.00 uur. Op deze dag wordt de hele binnenstad van Goes omgetoverd tot een echt kinderparadijs. De hele stad staat in het teken van kinderen. De vele activiteiten, attracties en optredens zorgen voor een onvergetelijke dag! Elk jaar wordt er een nieuw kindercollege gekozen, bestaande uit een kinderburgemeester en twee wethouders.

Foto's, gemaakt door Fotogroep Goes, van afgelopen editie (17 augustus 2019) staan op de Kinderstad Facebook pagina 

kinderburgemeester

Solliciteer naar Kinderburgemeester

Op zaterdag 17 augustus 2019 is alweer de 18de Kinderburgemeester van Goes geïnstalleerd. De kinderburgemeester werd gekozen door de Goese bevolking.

Lees meer

Nieuws

Het laatste nieuws vanuit het kindercollege

Lees meer
kinderstad3

Sponsors

Het evenement Goes Kinderstad, dat ieder jaar weer duizenden enthousiaste kinderen naar de binnenstad trekt, wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors:

Lees meer
kinderstad1

Blog

Het kindercollege maakt bij elke gebeurtenis een blog. 

Lees meer
Kinderstad2

Goes Kinderstad: de dag

In 2019 vindt het evenement plaats op zaterdag 17 augustus. Op deze dag wordt Goes omgetoverd tot een echt kinderparadijs. De hele stad staat in teken van kinderen. De vele activiteiten zorgen voor een onvergetelijke dag! Elk jaar wordt er een nieuw kindercollege gekozen, bestaande uit een kinderburgemeester en twee wethouders.

Lees meer