Goes Kinderstad

Goes Kinderstad is één groot kinderparadijs. In 2022 is Goes Kinderstad op zaterdag 3 september.

zaterdag 3 september is er alweer de 20ste editie van Goes Kinderstad in de binnenstad. Voordat om 11.00 de attracties en activiteiten van start gaan is er eerst de installatie van het nieuwe kindercollege in de trouwzaal van het stadhuis. Alle attracties en activiteiten, zijn verspreidt over de gehele binnenstad. Naast de jaarlijkse attracties zoals de Quartbaan, Kinderboerderij, schminken, dans- en creatieve workshops zijn er dit jaar ook een paar nieuwe onderdelen aan het programma toegevoegd.

KLIK HIER voor de online flyer Goes Kinderstad 2021

KLIK HIER voor de online editie uit 2020

Kinderstad2

Goes Kinderstad: de dag

In 2022 vindt het evenement plaats op zaterdag 3 september. Op deze dag wordt Goes omgetoverd tot een echt kinderparadijs. De hele stad staat in teken van kinderen. De vele activiteiten zorgen voor een onvergetelijke dag! Elk jaar wordt er een nieuw kindercollege gekozen, bestaande uit een kinderburgemeester en twee wethouders.

Lees meer

Nieuws

Het laatste nieuws vanuit het kindercollege

Lees meer
kinderstad3

Sponsors

Het evenement Goes Kinderstad, dat ieder jaar weer duizenden enthousiaste kinderen naar de binnenstad trekt, wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsors:

Lees meer
kinderburgemeester

Solliciteer naar Kinderburgemeester

Op zaterdag 4 september 2021 is alweer de 19de Kinderburgemeester van Goes geïnstalleerd. De kinderburgemeester werd gekozen door de Goese bevolking. Op 3 september is de installatie van het nieuwe kindercollege 2022-2023. Je wordt wel van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Lees meer

stemmen voor de nieuwe Kinderburgemeester

Wie wil jij dat er Kinderburgemeester wordt..?

Afgelopen zaterdag 12 juni kon er gestemd worden op één van bovenstaande 6 toppers waarvan er 1 Kinderburgemeester kan worden en twee wethouder. In juni 2022 zijn er weer nieuwe verkiezingen.

Lees meer