Sponsors

Neem hier een kijkje om te zien wie ons allemaal gesponsord hebben. Hartelijk dank sponsoren, want zonder jullie had er geen Roze Zaterdag kunnen plaatsvinden in Zeeland! 

supporters

Roze Zaterdag Goes wordt ook ondersteund door; Stimuleringsfonds Fan van Zeeland

De ZuidschorBulk Terminal Zeeland - Restaurant de Brass - LHBT Netwerk Zeeland - Center Parcs vastgoed -
BNoomen Bi-Coached - Boutique Hotel Rijks | Kloeg CollectionClub BocaRoompot  - Yara Sluiskil - VSVK -
Keller’s IJzerhandel B.VKnapp! in Zeeland - Danielel Bosschaart photography - Tamas Kooning Lansbergen photogaphy -  SW Fashion AgencyLoft Twelve - COC Zeeland - Bed & Breakfast GoesSEC catering - Hotel  Brasserie Katoen - Drijfkracht voor werk  -  CherryLinLivera Goes - Huiskes Boer Metaal BVVisser chocolade - Huidsalon Goes - Kuijpers Goes - Monuta Richard Ensing Goes - New York Pizza GoesDe Baar touringcars - Goese Golf -  Sfeeeer plantaardig atelier  - EDW autolease - Kijk op Drank - Kruitbosch print & sign -  Praktijk Seksuele Gezondheid ZeelandTuincentrum Paardekoper - PM @Riemens - Mentink Bouw Management - Go InteractPour vous Parfumerie van Biemen - Bomont - Meneer Nilsson - Zuidwester - Zeeland Tuinen - Valk exclusief Hotel Goes - De Notariswinkel - Het Bob Angelo Fonds - Stichting Menno Mulder Fonds

Je kan ons op verschillende manieren steunen. Er zijn verschillende sponsorpakketten klik hier  Direct een donatie doen? dat kan! klik hier of hier GoFundMe (bedrag naar keuze)

meer informatie over sponsoring? neem vrijblijvend contact op met
Tom de Koning - tom@goesmarketing.nl - 0640684740
of Bianca Noomen - info@bnoomen.nl - 0650238403 

SWOM

Sponsor in de spotlights
Stichting Studeren & Werken Op Maat (SWOM), is een gespecialiseerde partij in coaching en begeleiding voor mbo, hbo en wo opgeleide young professionals met een psychische en/of lichamelijke beperking naar werk. Bij SWOM geloven we in een intensieve en persoonlijke aanpak, die bij elke Young Professional anders is. Ons doel is om hen te begeleiden naar een passende baan, traineeship of stage op hún niveau. Dat doen we met ons hart en ons hoofd, en met veel stimulans. Bij SWOM bieden we begeleiding op maat, en we zorgen ervoor dat de begeleiding effectief is op de lange termijn.
https://studerenenwerkenopmaat.org/ 

Roze Zaterdag

Roze Zaterdag komt in 2023 naar Zeeland!
Dit grote evenement trekt zo’n 10.000 tot 15.000 bezoekers uit het hele land.

Het initiatief om deze dag naar Goes te halen komt vanuit vertegenwoordigers van LHBT Netwerk Zeeland, het Anti-Discriminatie bureau Zeeland, COC Zeeland, Roze 50+ , GGD Zeeland,  en Eduard van Dort (freelance cameraman NOS / Omroep Zeeland) . De organisatie van Roze Zaterdag is in handen van Stichting Goes Marketing i.s.m. bovengenoemde initiatiefnemers.

voor het eerst in Zeeland

Roze Zaterdag is de Nederlandse versie van de Gay Pride Parade, die in 1977 voor het eerst gehouden werd in Nederland en tegenwoordig jaarlijks in telkens een andere stad plaatsvindt. Diverse steden waaronder Amsterdam, Den Bosch, Maastricht, Utrecht, Bergen op Zoom, Tiel en Venlo gingen ons voor. Na Rotterdam in 2022 is Goes i.s.m. andere Zeeuwse steden aan de beurt in 2023.

“We verwachten veel positieve media aandacht van de landelijke pers en een hoge economische spin-off voor de stad Goes en de rest van Zeeland. Duizenden bezoekers die hier verblijven, winkelen, overnachten, en uit eten gaan.”

Roze Zaterdag meer dan alleen 1 zaterdag

Roze Zaterdag begint elk jaar met een oecumenische kerkdienst en vervolgens vindt dan de traditionele parade plaats. De rest van de dag is gevuld met culturele bijeenkomsten en optredens, lezingen, en sportactiviteiten. Ook is er altijd een informatiemarkt (+ gezondheidsplein), waarop uiteenlopende homovriendelijke en homo-organisaties en -bedrijven zich presenteren. De Roze Zaterdag activiteiten zijn er voor iedereen (!), en richten zich op het vergroten van de acceptatie en tolerantie. Ook in de weken voorafgaand en na afloop van Roze Zaterdag is er al aandacht voor dit thema in Goes en andere Zeeuwse steden d.m.v. diverse activiteiten zoals een lesprogramma voor scholen, kunst expositie, filmavonden en lezingen.