Limit Fotografie is een veelzijdig fotografiebedrijf, gesitueerd aan de Livingstoneweg 5b, dichtbij de A58. Al meer dan 20 jaar verzorgt fotograaf/eigenaar Jan de Carpentier professionele fotografie voor bedrijven, met een specialisatie in architectuur en food. Hij werkt zowel op locatie, tot ver over de provinciegrenzen, als in eigen studio, thuis in Goes.

Behalve de specialisaties architectuur en food, heeft Jan een indrukwekkend portfolio opgebouwd op het gebied van industrie, reclame, interieur, landschap, portretten, lifestyle en evenementen. Hij fotografeert zowel voor gedrukte als digitale media, van verkoopbrochure tot website; media die elk hun specifieke eisen stellen aan beeldmateriaal. Zijn eigen website laat een mooi en divers overzicht zien van zijn werk, waaruit een haarscherp oog voor detail spreekt (www.limitfotografie.nl).

Jan koos destijds voor Goes als vestigingsplaats, vanwege de centrale ligging in Zeeland. “Maar”, zo vertelt hij, “mijn werkgebied  is inmiddels heel Zuidwest-Nederland. Een andere pré van Goes vind ik dat er veel innovatieve bedrijven in de regio zijn gevestigd, met wie het prima samenwerken is.” Jan heeft op dit moment een stagiair in dienst, die hij graag de kneepjes van het vak bij brengt, “maar normaal gesproken werk ik alleen, als zzp-er.”

Ondernemen