Reza

Festive Event Agency is een samenwerking van twee evenementenorganisaties, Evency en Seamotion, die in 2017 de handen in één hebben geslagen. De vier zakenpartners hebben zich toegelegd op het organiseren van publieksevenementen. Daarnaast is het bureau begin 2018 gestart met het volledig uit handen nemen van de organisatie van evenementen voor andere partijen, waaronder bedrijven. 

Ondernemer Reza Geleedst legt uit dat Festive een gat in de markt vult: “Momenteel zijn we met onze evenementen écht onderscheidend in Goes. De traditionele horeca is erg veranderd in de afgelopen jaren, waardoor een grote doelgroep weinig mogelijkheden had om af en toe eens lekker te feesten. Die mogelijkheid hebben wij nu gecreëerd. Daarnaast zijn we goed benaderbaar voor onze klanten en kunnen we altijd inspelen op wensen, omdat we niet vastzitten aan één locatie.”

Wie de heren van Festive inschakelt, kan boven alles rekenen op kwaliteit: “Als je ziet dat iets door Festive georganiseerd wordt, dan weet je dat het goed zit. Onze evenementen zijn heel succesvol en we merken dat onze manier van werken ook voor het bedrijfsleven interessant is. Daarom gaan we hier dit jaar verder mee aan de slag.”

Over Goes: “Goes is de stad waar wij alle vier een groot deel van onze jeugd hebben doorgebracht. Twee van ons wonen in Goes, één in Heinkenszand en één staat op het punt om naar Goes te verhuizen. Voor ons persoonlijk is het daarom de meest logische keuze. Zakelijk gezien is Goes het centrum van een groot gebied. Als je het mij vraagt, van heel Zeeland eigenlijk. Mensen weten daardoor makkelijk de weg naar Goes te vinden. Iets wat heel belangrijk is, als je ze naar een evenement wil trekken.”

Behalve de centrale ligging, speelt ook de Goese mentaliteit een rol: “De stad barst van enthousiaste ondernemers, ambtenaren, bestuurders en inwoners. Doordat zij elkaar vaak goed weten te vinden, is er echt iets moois ontstaan in Goes en ik denk dat dit de komende jaren alleen maar mooier wordt.”

“Door ons evenement ‘Thank Goes It’s Friday’ heeft de samenwerking met de Goese bedrijven een boost gekregen. We zijn het prachtige bedrijfsleven dat Goes heeft, alleen maar meer gaan waarderen. Uiteraard zijn we keihard bezig om de samenwerking nog intensiever te maken. Tot nu toe hebben we bijna alleen nog maar win-win situaties gehad.”

De toekomst van Festive ziet de ondernemer dan ook rooskleurig in: “Naast onze werkzaamheden voor andere bedrijven, zit er nog veel rek in de evenementen zelf. Dit komt onder andere doordat Goes steeds meer aantrekkingskracht krijgt op mensen van buitenaf. De toerist zal ook steeds beter zijn weg weten te vinden naar Goes, omdat de stad goed in de markt wordt gezet door Goes Marketing. De mogelijkheden zullen alleen maar groeien en wij groeien mee.”