Een kwaliteitskeuken is best een uitgave, maar je kunt er heel veel jaren plezier van hebben. Dat weten ze als geen ander bij Tolhoek Keukens aan de Stanleyweg 2 in Goes. Hier maken ze de mooiste keukens op maat, van vooraanstaande keukenmerken, rekening houdend met de persoonlijke wensen van de klant, de verdere inrichting van het huis en natuurlijk het budget.

Tolhoek Keukens is gevestigd in Goes, sinds begin 2020. Het bedrijf telt drie ervaren medewerkers, die je alles kunnen vertellen over keukens en bijbehorende keukenaccessoires. Ondernemers William en Arnold vertellen: “Bij alles wat we doen, kiezen we voor een persoonlijke benadering en service. Dat begint met een goed advies, waarin we samen met de klant uitgebreid alle mogelijkheden en wensen doornemen. Heeft de klant eenmaal een keuze gemaakt, dan zorgen wij voor een vakkundige plaatsing aan huis. Klaar voor gebruik! ”     

Goed bereikbaar

Tolhoek Keukens koos voor Goes als vestigingsplaats vanwege de centrale ligging, in een wel bekende omgeving. William en Arnold: “We bestaan nog niet zo lang, maar vooralsnog bevalt het hier goed. Dat ons bedrijf goed bereikbaar is vanuit heel Zeeland, is erg prettig. Op dit moment is er (nog) niet veel sprake van samenwerking met andere Goese ondernemers, maar we staan daar als bedrijf zeker voor open.”

Toekomst

Ondanks een start in een moeilijk jaar, ziet dit jonge bedrijf de toekomst positief tegemoet in Goes, met groei in het verschiet. “We zijn een klein team, dus we zullen proberen met kleine stapjes te groeien. Dit op zo’n manier, dat we altijd ons persoonlijk gevoel met de klant blijven vasthouden. Daar draait het bij ons om en daar nemen we graag alle tijd voor! ”

Ondernemen