Innovate Personal Training is een jong, ondernemend en groeiend bedrijf op het gebied van privésport en lifestylebegeleiding. Het bedrijf telt twee medewerkers en vestigt zich in september 2018 in een sfeervolle studio aan de Hilleweg 28 in de Goese wijk Mannee. Het streven van dit tweetal? Zeeland vitaler maken én behouden, zowel voor bedrijven als individuen.  

Romeo vertelt: “Na mijn opleiding aan het CIOS in Goes, ben ik in het klein begonnen met het geven van voedingsadviezen en trainingsbegeleiding, in een sportschool in Goes. Inmiddels begeleiden wij steeds meer mensen bij het volgen van een gezonde leefstijl. Dat kan privé - in een één-op-één situatie, maar ook met een vriend of vriendin of in een groep. Naast voedingsadviezen, bieden we dynamische workshops op het gebied van lifestyle, beter omgaan met stress en geven we fysieke trainingen. Ons team werkt persoonlijk, motiverend en daagt mensen uit hun grenzen te verleggen.”

“Kenmerkend voor ons bedrijf is dat we mensen de begeleiding geven die ze nodig hebben, met adviezen op maat. Wij schrijven dus geen crashdiëten voor of afmattende programma’s, maar we laten mensen vitaler worden op hun eigen manier. Zo kunnen onze leden de realistische resultaten behalen die ze voor ogen hebben.” Een sfeervolle en gezellige  studio, waar je met andere leden kunt samenkomen, draagt daar zeker aan bij. Romeo: “Je bent bij ons altijd welkom voor een lekker bakje koffie of thee, een gezonde shake en een gezellig praatje. Dé perfecte plek om je thuis te voelen.”

Goes heeft volgens Romeo een gunstig klimaat voor startende ondernemers: “Er worden workshops georganiseerd en er zijn tal van mogelijkheden om samen te werken. Iedereen staat er voor open je te helpen, zeker als je starter bent. Mede daardoor heeft ons bedrijf kunnen groeien. Zonder onze grafische vormgever, bijvoorbeeld, waren we nooit tot ons sterke logo gekomen. Daarnaast worden er steeds nieuwe projecten gestart in Goes, wat ook weer veel positieve ondernemers aantrekt. Die positieve mensen, de saamhorigheid en niet te vergeten de gunfactor kenmerken voor ons het ondernemersklimaat in Goes.”

Romeo over de toekomst van hun bedrijf: “Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en kansen in Goes om door te groeien, zeker in onze branche. Er is hier nog weinig op dit gebied. De mensen zijn er aan toe en met ons bedrijf dragen we iets moois bij aan de maatschappij en de gemeente. Het werk kunnen doen wat je leuk vindt, maakt dat voor ons nog mooier!”

Ondernemen