Eind 2017 startte Juliëtte Enneking haar cateringbedrijf Heppiefood. Als catering-kok  bereidt zij de heerlijkste gerechten, bij mensen thuis of op een bijzondere locatie. Voor grote en kleine groepen. Daarbij werkt ze zoveel mogelijk met pure, seizoensgebonden en biologische producten.

Juliëtte Enneking vertelt: “Onze visie is dat eten verbindt en liefde door de maag gaat! Door samen te genieten van pure, smaakvolle en kleurrijke gerechten worden onze gasten ‘heppie’. Thuis of op locatie kunnen ze genieten van een verfijnd ‘private dining’ diner, een buffet met wereldse gerechten of eigengemaakte kleurrijke tapas. En voor wie liever zelf met vrienden of collega’s ‘aan de kook’ gaat: ook dat kan! Heppiefood organiseert kookworkshops op de leukste, buitengewone locaties.”

Kenmerkend voor Heppiefood zijn foodbeleving, persoonlijke aandacht en maatwerk: “Via een persoonlijk intakegesprek luisteren we naar de specifieke wensen van de klant. We denken mee over thema’s, evenementen, de inhuur van horeca-artikelen en de inzet van personeel. Dit vertalen wij naar een compleet geheel van smaakvolle gerechten en een verfijnde presentatie, waarbij we rekening houden met alle eet- en dieetwensen. De gerechten worden persoonlijk bij de klant afgeleverd, opgediend en desgewenst uitgeserveerd.”

Heppiefood koos voor Goes vanwege de culinaire diversiteit: “Door alle aanwas van verschillende restaurants groeit Goes uit tot een culinaire smeltkroes. We vinden het mooi dat ons cateringbedrijf hieraan kan bijdragen. Verder staat Goes open voor nieuwe initiatieven en draagt deze een warm hart toe. De communicatielijnen zijn kort, de toegankelijkheid is groot en er is saamhorigheid:  het gevoel van ‘Goes is Goes’. Samen vullen de ondernemers elkaar aan, ieder met zijn of haar concept. Dat maakt het aanbod gevarieerd en aantrekkelijk voor bezoekers.”

Ondernemen