M2 Makelaars is een betrokken, jong en enthousiast makelaarskantoor met vestigingen in Goes, Vlissingen en Terneuzen. Zeeland-breed bieden zij full service dienstverlening in aankoop, verkoop en taxaties van woningen. Of zoals Alexandra Tramper en Annika Kole het omschrijven: “Wij behartigen de belangen van onze opdrachtgevers bij misschien wel het belangrijkste bezit: een eigen woning.”     

Alexandra (NVM makelaar/taxateur) en Annika (woonconsulente) vertellen: “Bij het aan- of verkopen van een woning komt veel kijken. Daarom begeleidt ons team onze opdrachtgevers van A tot Z. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een duidelijke aanpak, heldere communicatie en korte lijnen. Laagdrempelig en met oog voor nieuwe ontwikkelingen in de markt. Hierbij staat persoonlijk contact, werken met de nieuwste technologie en duurzaamheid centraal. Dit alles gericht op een succesvol (ver)kooptraject, met aan het eind van de rit het beste resultaat én een tevreden opdrachtgever.”

M2 Makelaars, opgericht in 2007,  koos voor Goes vanwege de centrale ligging en de goede bereikbaarheid: “Met onze drie vestigingen spelen we voor vrijwel heel Zeeland een adviserende rol in de vastgoedsector. Ons Goese kantoor aan de Piet Heinstraat 4 ligt centraal ten opzichte van ons werkgebied Noord-Beveland, Zuid- Beveland en Reimerswaal. Ook ons hele team woont in dit werkgebied: onze collega Annerieke woont in Yerseke en wij wonen in Kloetinge (Annika) en in Wemeldinge (Alexandra). Daardoor kennen we de omgeving als onze broekzak en weten we als geen ander wat er speelt op de regionale woningmarkt.”

“Wat ons vak zo mooi maakt? De hectiek van alledag, de emotie en de betrokkenheid”. Die betrokkenheid is er ook bij Goes:  waar het kan, zoekt dit makelaarskantoor de samenwerking op met andere Goese bedrijven. “Wij werken prettig en veel samen met o.a. een fotograaf, notariskantoren, verhuisbedrijven en financieel adviseurs uit Goes. Deze samenwerking met lokale bedrijven zorgt ervoor dat de lijnen kort zijn; iets wat wij heel belangrijk vinden in ons werk. Bovendien kunnen Goese ondernemers elkaar op deze manier steunen.”

Goes biedt volgens Alexandra en Annika volop mogelijkheden voor groei en M2 Makelaars ziet de toekomst dan ook positief tegemoet: “De groeiende nieuwbouw van zowel woningen als bedrijven laat zien dat Goes een frisse blik heeft op de toekomst. Voor ons betekent dit dat Goes mooie perspectieven biedt. Goes is een prachtige, groeiende stad met een geliefd woonklimaat, een levendige middenstand en volop voorzieningen. Er worden fraaie wijken gerealiseerd of her-ontwikkeld. De gemeente Goes heeft een mooie visie op het gebied van wonen, waar wij graag ons steentje aan bijdragen.” 

 

Op foto: Alexandra Tramper (links) & Annika Kole (rechts)

Ondernemen