In de rubriek ‘Het is hier goes ondernemen’ lees je over enthousiaste Goese ondernemers en het ondernemersklimaat in Goes. Deze week het verhaal van Paul Huges van TEAMforREAL.

Boutique Hotel Rijks Goes, Hotel De Timmerfabriek in Vlissingen, Hotel St. Joris in Middelburg, Boutique Hotel Helder in Renesse en Grand Hotel Britannia in Vlissingen; zomaar een greep uit de indrukwekkende vastgoedportefeuille van TEAMforREAL. TEAMforREAL is specialist in de ontwikkeling en het op de markt brengen van recreatieve vastgoedprojecten en woningprojecten. In 2021 verhuisde het bedrijf van Zierikzee naar Goes, naar een nieuw kantoor aan het Bleekveld. Hartje binnenstad. Een stap die deze vastgoedondernemer nog steeds goed bevalt!

Paul Huges vertelt: “Wij zijn vastgoedprofessionals, met alle disciplines in huis om vastgoedprojecten succesvol te ontwikkelen en te vermarkten. Bij alles wat we doen, staan kwaliteit en service voorop. En bovenal: passie en ontzettend veel enthousiasme in ons werk! We beschikken over een groot netwerk en zetten ons vol toewijding in voor al onze projecten. Cliënten en projectpartners die onze onderneming kennen, weten dat afspraak bij ons ook écht afspraak is. Daarbij werken we verbindend en scherp, zonder de plezierige omgang uit het oog te verliezen. Zo brengen we steeds weer op prettige wijze projecten en verkooptrajecten tot stand. Kortom: ‘Property with a smile!’ We zien dat dit aanstekelijk werkt voor onze cliënten en zo groeit ons businessmodel gestaag. Zowel in Zeeland als daarbuiten.”

TEAM Concepts
“Bij TEAMforREAL werken we met twee ‘speciality’ teams: TEAM Concepts en TEAM Leisure. TEAM Concepts is onze creatieve broedplaats en draagt zorg voor de projectontwikkeling. Dit team is gespecialiseerd in strategie- en conceptontwikkeling van recreatieve vastgoedprojecten, bijvoorbeeld hotels, vakantieparken en longstay formules. Het realiseert eigen projecten op locaties die aangekocht en ontwikkeld worden, al dan niet samen met projectpartners. Daarnaast adviseert dit team opdrachtgevers bij de conceptontwikkeling van recreatieve projecten. Vanaf het allereerste idee tot aan de realisatie. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met alle stakeholders, zoals grondeigenaren, overheden, bouwpartners, exploitatiebedrijven en investeerders. Waar velen een stuk grond of oud gebouw gezien, ziet TEAM Concepts kansrijke mogelijkheden!”

TEAM Leisure
“TEAM Leisure is onze marketing- en verkooporganisatie. Dit team is gespecialiseerd in het succesvol in de markt zetten van recreatieve vastgoedprojecten. Zowel ‘eigen’ projecten, ontwikkeld binnen TEAMforREAL, als projecten die verkocht worden in opdracht van andere projectontwikkelaars. Het verzorgt de complete marketing en het volledige verkooptraject. Met veel kennis en ervaring op het gebied van reclame- en verkoopcampagnes, waarin het team zelf investeert. Alles voor een succesvolle verkoop van het project.”

“Aan de andere kant biedt TEAM Leisure cliënten een breed aanbod aan investeringsmogelijkheden in recreatief vastgoed. En na aankoop genieten ze dubbel! Namelijk van een waardevast vastgoedobject mét een aantrekkelijk rendement, plus de mogelijkheid om zelf een aantal weken per jaar gebruik te maken van hun eigendom. Bovendien worden zij op het gebied van exploitatie en verhuur compleet ontzorgd door een ervaren en succesvolle exploitant.”

Menselijke maat
De keuze van deze ondernemer en zijn team voor Goes was weloverwogen: “Mede door onze werkzaamheden voor de projecten Boutique Hotel Rijks en Citylofts bij Katoen is Goes bij ons in het vizier gekomen. Wij vinden Goes een centrale, professionele en zakelijke vestigingsstad, in het hart van de provincie Zeeland. Zakelijk en dynamisch, maar toch met een persoonlijk karakter en een menselijke maat. Doordat we een kantoor in het centrum hebben, worden we omringd door een gezellige en gemoedelijke ‘bruis’ van winkels, theater, horeca, bibliotheek, etc. Onze projectpartners, cliënten en medewerkers genieten daar enorm van! Ook de samenwerking met andere Goese bedrijven is uitstekend. Wij zijn hier hartelijk ontvangen vorig jaar, door de Goese ondernemers én inwoners. Een warm welkom! Op verschillende fronten zijn leuke en waardevolle allianties en verbindingen ontstaan.”

  Kansen door corona
“We realiseren ons dat bepaalde sectoren het zwaar hebben door de coronacrisis, maar voor ons is het een uitstekende tijd om te ondernemen. Meer mensen dan ooit hebben de provincie Zeeland ontdekt en ontgonnen als perfecte vakantielocatie en recreatieprovincie. Dat is goed voor het ‘toeristisch product’ van Zeeland en dus ook voor de tak van sport waarin wij ons begeven. We bevinden ons op een snelgroeiende, maar ook sterk veranderende markt en wij hebben alles in huis om daarop in te spelen. Daarnaast hebben we houvast aan een groot, stevig netwerk. Onmisbaar in een tijd als deze.”

Vleugels uitslaan
TEAMforREAL gaat dan ook vol vertrouwen de toekomst tegemoet: “We zijn heel positief over onze nieuwe vestigingsplaats. De stad biedt ons een mooi podium om te opereren in heel de provincie Zeeland. Bovendien biedt de stad ons volop mogelijkheden om onze vleugels verder uit te slaan naar andere gebieden in Nederland. En zo ons succesvolle businessmodel verder uit te rollen. Niet voor niets scoort Goes hoog in de ‘lijstjes’ van meest populaire vestigingssteden in Nederland!”

Bekijk voor meer informatie de websites: www.teamleisure.nl en www.teamforreal.nl

(Foto: Angela Verdam van ‘Scherp! Fotografie’)

Ondernemen