In 2002 maakte Greet Imanse van haar passie haar werk en begon ze als zelfstandig fotograaf. Haar bedrijf, gevestigd aan de Koos Vorrinkstraat 41 in Goes, is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle fotostudio. Grote kans dat je Greet al eens hebt zien rondrijden in haar bedrijfsauto, een opvallende Fiat 500!

Greet vertelt: “Voorheen was ik werkzaam in een fotowinkel, maar ik heb altijd de droom gehad om te werken in een fotostudio. Zestien jaar geleden heb ik daarom mijn bedrijf Focuss Fotostudio opgericht. Als zelfstandig fotograaf verzorg ik onder andere bruidsreportages, newbornshoots, zwangerschapsshoots en bedrijfsfotografie en ik fotografeer families, gezinnen en zelfs dieren. Ik fotografeer op locatie of in de studio.”

“Mijn stijl qua fotograferen is puur, authentiek en eigentijds. Daarnaast zijn humor en creativiteit kenmerkende elementen in mijn werk. Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen bij mij, want alleen op die manier krijg je de mooiste beelden.”

Greet woont in Goes, dus was het voor haar logisch om haar bedrijf hier te vestigen: “Mijn werkgebied is met name Zeeland , maar ik fotografeer ook buiten de provinciegrenzen. Aantrekkelijk aan Goes vind ik de centrale ligging. Omdat ik veel op locatie werk, is Goes een uitstekende uitvalsbasis. Andersom is het ook eenvoudig voor klanten om naar mij toe te komen.”

De onderneemster ziet zeker voordelen in de samenwerking met andere Goese bedrijven: “Sinds kort werk ik samen met videograaf Joyce Gyselinck van Milestone Movie uit Goes. Door onze samenwerking kunnen we mooie pakketten aanbieden, waarin we foto en video combineren. Denk aan pakketten op het gebied van bruidsreportages, newbornshoots, cake smash shoots en nog veel meer.”

Ook voor de toekomst heeft Greet nog volop plannen:  “Ik hoop dat ik nog heel veel jaren mensen blij kan maken met fantastische foto’s. Ook al zit ik 16 jaar in het vak, ik blijf mezelf ontwikkelen en uitdagen. In dit vak kan ik echt mijn creativiteit, passie en energie kwijt!”

Ondernemen