Laurel Fashion is een bedrijf waar twee merken onder vallen: Lily Laurel en Jewellery by Sophie. Lily Laurel is een exclusief merk van luxe damesschoenen; het merk Jewellery by Sophie staat voor unieke, handgemaakte sieraden. De focus van Laurel Fashion ligt op het online verkopen van beide merken, met voor ieder merk een eigen webshop. Het bedrijf is sinds 2017 gevestigd in Goes.

Onderneemster Sophie de Regt: “Mijn missie voor het bedrijf is om unieke, handgemaakte producten te maken voor een betaalbare prijs. De schoenen van Lily Laurel worden met de hand gemaakt in Portugal, van het beste leer. Alle sieraden van Jewellery by Sophie worden gemaakt door mijzelf, van hoogwaardige materialen als sterling zilver, verguld edelmetaal, natuurstenen en Swarovski stenen. Daarbij hecht ik veel waarde aan goede service en aandacht voor de klanten, ook al speelt dat zich online af.”

“Kenmerkend voor mijn bedrijf zijn mijn unieke producten, die alleen de koop zijn via ons eigen kanaal of via de winkel die ik zelf uitkies. Mijn bedrijf is gevestigd in Goes, omdat ik hiervandaan kom en ik het een fijne omgeving vind om te werken. Verder is de ligging in Zeeland gunstig en er heerst een goed ondernemersklimaat. Maar voor mijn klanten maakt het natuurlijk niet uit waarvandaan ik mijn producten verzend.”
Regelmatig heeft Sophie contact met andere Goese ondernemers, om onderling kennis uit te wisselen. “Zo kunnen we elkaar helpen. Ook werk ik weleens samen met andere (fysieke) winkels in Goes voor de verkoop zijn mijn schoenen of sieraden. De toekomst zie ik dan ook gunstig tegemoet in Goes. Mijn bedrijf zal hier waarschijnlijk blijven.” 

Ondernemen