Sommige mensen lijken geboren met een talent. Dat geldt zeker voor Jeroen Kopmels. “Al van kleins af aan liep ik  rond met een camera en wilde ik alles vastleggen. En dat is nooit veranderd! Daarom maakte ik begin 2020 van mijn hobby mijn werk en richtte ik mijn bedrijf Jerko Productions op.”    

Jeroen licht toe: “Ik maak foto’s en video’s, zowel voor zakelijke klanten als voor particulieren.  Maar ik richt mij vooral op videografie. Denk  bijvoorbeeld aan bedrijfsfilms, het vastleggen van evenementen, het maken van sfeerimpressies, muziekvideo’s of een persoonlijke video. Ik maak hierbij veel gebruik van een ‘gimbal stabilizer’, wat zorgt voor het stabiel vastleggen van bewegende beelden. Dit combineer ik met beelden vanuit de lucht, gemaakt met een drone.”

Open blik

Zeker zo belangrijk als de techniek, vindt Jeroen het persoonlijke contact: “Ik luister goed naar de wensen van mijn klanten en laat vervolgens daar mijn creativiteit en open blik op los. Zo komen we samen tot het gewenste eindresultaat. Daarnaast sta ik voor een eerlijke en scherpe prijs, wat mijn foto’s en video’s voor iedereen betaalbaar maakt. En niet te vergeten: voor een snelle levering.  Klanten mogen hun video of foto binnen één tot twee weken verwachten, soms al binnen een aantal dagen.”

Ons kent ons

Jeroen is geboren in Goes en woont daar nog steeds. “Omdat ik veel op locatie werk, is mijn bedrijf gewoon gevestigd aan huis. En dat bevalt me goed!  Goes is een fijne stad om te wonen en te werken. Het is een stad die nog steeds groeit en er is altijd iets te doen. Het is economisch gezien een gezonde stad, met genoeg ruimte voor ondernemers. Ook hou ik van het ons-kent-ons gevoel. Bovendien is Goes centraal gelegen. Dat maakt het makkelijk om vanuit hier andere plaatsen in Zeeland te bereiken. En voor opdrachten buiten Zeeland ,zit je zo op de snelweg.”

Perspectief

De coronatijd is deze ondernemer goed doorgekomen: “Ik ben gestart in een heel lastige periode, vlak voor de eerste lockdown. Maar gelukkig blijven er nieuwe opdrachten binnenkomen. Daaruit leid ik af, dat mensen in 2021 weer perspectief zien. Ik denk dat de coronatijd vooral heel zwaar is voor de winkels en de horeca. Zij worden hierin het hardst getroffen. Ik hoop daarom dat iedereen zijn lokale winkels,  lievelingsrestaurant of café blijft steunen, zeker als ze straks weer open mogen.”

Samen sterker

Jeroen is enthousiast over de samenwerking met andere ondernemers in Goes: “Sinds kort werk ik samen met een reclamebureau uit Goes. Maar ook met Goese collega fotografen en videografen is er regelmatig contact. Die samenwerking maakt je bedrijf naar mijn idee alleen maar sterker. Daarom sta ik altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Ook promoot ik mijn foto’s en video’s actief op Instagram, wat steeds meer nieuwe klanten oplevert.”

Lat steeds hoger

De toekomst ziet hij zonnig tegemoet: “Omdat video’s steeds populairder worden, zie ik de vraag alleen maar stijgen. Mijn ambitie is om mijn klantenkring te vergroten en nog heel veel mensen blij te mogen maken met mijn creativiteit en passie. Daarnaast blijf ik investeren in de meest actuele apparatuur, om tot de allerbeste resultaten te komen. En ik blijf de lat voor mezelf steeds hoger leggen!”

Ondernemen