Al ruim veertig jaar kunnen klanten voor uiteenlopend drukwerk terecht bij Grafisch Bedrijf Goes (GBG) aan de Scottweg 45. Een bedrijf waar klantgerichtheid, service en kwaliteit voorop staan. Inmiddels telt het bedrijf 27 medewerkers en is het qua ruimte flink uit zijn jas gegroeid. Daarom verhuist GBG eind mei naar een nieuwe locatie.      

Directeur Chris van Antwerpen vertelt over het unieke concept van zijn onderneming: “GBG heeft alles onder één dak. Klanten kunnen bij ons terecht voor press, print, sign en displays. In grote én in kleine oplagen, zowel zakelijk als particulier. Ons enthousiaste team van jonge en ervaren professionals ontwerpt, produceert en monteert alles op het gebied van reclame en denkt graag met onze klanten mee. Ook administratief biedt dit concept veel voordelen voor de klant: één aanspreekpunt voor alle reclame-uitingen, minder uitzoekwerk, korte lijnen en snelle levertijden.” 

Het assortiment van GBG is enorm breed, geeft Chris aan. “Wij verzorgen standaard drukwerk en digitaal drukwerk en hebben een complete afwerkafdeling. Onze large format printer, de Agfa Tauro, drukt haarscherp op veel materiaalsoorten. Met onze Zund snij- en freestafel kunnen we het drukwerk in elke gewenste vorm snijden, rillen en frasen. Denk hierbij aan gepersonaliseerde verpakkingen en relatiegeschenken, maar ook aan displays en complete beursstands van karton. Onze signafdeling verzorgt gevelreclame, vlaggen, reclamezuilen, bouwborden, autobelettering en gevelbelettering.”
 

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1977, door Jan van Antwerpen, is het bedrijf gevestigd in Goes. Een prima, strategische locatie volgens Chris: “Goes heeft een centrale ligging binnen Zeeland en binnen ons werkgebied.  Zeker door de nieuwe afslag zijn de bedrijventerreinen goed bereikbaar.” Ook het ondernemersklimaat ervaart hij als positief: “Er is verbondenheid tussen de verschillende ondernemers en ons bedrijf werkt zoveel mogelijk samen met bedrijven in de omgeving. Dat werkt goed voor iedereen en schakelt snel.”

Het huidige pand van GBG is na negen jaar alweer te klein en daarom gaat het bedrijf binnenkort verhuizen, naar een locatie aan de nieuwe afslag van de A58, naast de Agri Sneltank.  “Met ingang van 31 mei kunnen onze klanten terecht in ons nieuwe pand , nu nog in aanbouw. Dit pand wordt 2,5 keer zo groot. Deze extra ruimte biedt ons mogelijkheden voor een verdere verbreding van ons assortiment, waardoor we de toekomst zonnig tegemoet zien. We zijn continue op zoek naar nieuwe materialen en blijven innoveren.  Alles om onze klanten ook in de toekomst zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!”

Ondernemen