Ondernemers doen graag het liefst waar ze goed in zijn: ondernemen. Administratie en andere kantoorwerkzaamheden kunnen er dan wel eens bij inschieten. 9to9 Officemanagement biedt hier professionele ondersteuning, flexibel en helemaal op maat van het bedrijf.

Marjolein vertelt: “Ons bedrijf bestaat ruim 10 jaar en houdt zich bezig met administratieve en commerciële dienstverlening in de ruimste zin van het woord. Daarbij bieden we onze klanten een grote mate van flexibiliteit. We werken intensief samen op die momenten dat het onze klanten het beste uitkomt, passend binnen hun bedrijfsvoering. Dit kan eens per week zijn, eens per maand, op projectbasis of ad hoc. Vanuit ons kantoor, op locatie of online. Kortom: alles is mogelijk! Voordeel voor de klant is dat er geen vaste kracht ingehuurd hoeft te worden, waardoor de arbeidskosten beheersbaar blijven. De klant kan in drukke tijden gemakkelijk meer werk bij ons neerleggen en in een rustigere periode weer afschalen. We streven er altijd naar om in overleg met de klant de meest efficiënte oplossing te vinden.”

Maximaal ontzorgen

“Verantwoord management is voor ons: ‘Vandaag uitbesteden waar u als ondernemer gisteren niet aan toe kwam’. 9to9 schept voor ondernemers en bedrijven de randvoorwaarden om te kunnen doen waar ze goed in zijn, door ze in hoge mate te ontzorgen op administratief en commercieel gebied. Maar dat is niet het enige. We denken strategisch mee met de klant en ontwikkelen en borgen procedures die tot een betere bedrijfsvoering leiden. Zo ontwikkelen wij mee met de klant. Zoals onze naam ‘9to9’ al zegt, hanteren we daarbij geen 9 tot 5 mentaliteit. We zijn ook bereikbaar in het weekend en de avonduren. Op deze manier hebben wij een klantenbestand opgebouwd dat zich uitstrekt tot ver buiten Zeeland en zelfs tot in het buitenland.”

Thuis in De Koploper

De keuze voor Goes als vestigingsplaats lag voor de hand, geeft Marjolein aan: “Ik ben een geboren en getogen Zeeuwse (én Goese) en woon nog steeds in Goes. Het voelt hier dus echt als thuis. Ons klantenbestand is heel divers en het is dan ook niet meer dan logisch om het centraal gelegen Goes als vestigingsplaats te hebben. Onze huidige locatie in De Koploper past dan ook uitstekend bij ons bedrijf en onze visie. Op zich werken wij veelal op afstand voor onze klanten, waardoor wij niet gebonden zijn aan een bepaalde locatie. Maar wat is er dan fijner om in je eigen stad te kunnen ondernemen!”

Aangenaam ondernemersklimaat

Ook het ondernemersklimaat in Goes spreekt haar aan: “Goes is in ontwikkeling, kijk alleen al naar het aantal vierkante meters bedrijventerrein. Naast gevestigde bedrijven, zijn er veel startende ondernemers die goed aan de weg timmeren. Ook vind ik de omgang op zakelijk gebied in Goes aangenaam. Het is een creatief en doortastend klimaat, dat bij mij past. Bovendien is er in Goes veel deskundigheid aanwezig, op allerlei gebied. Iets waar wij als bedrijf graag gebruik van maken en wat we meenemen naar onze klanten, binnen en buiten Zeeland. We werken dan ook veel samen met bedrijven uit Goes en omstreken. En we zijn er trots op dat we een aantal mooie bedrijven uit Goes tot onze klantenkring mogen rekenen (o.a. Rico Moda en Makkie).”

Meedenken in moeilijke tijden

Marjolein over ondernemen in coronatijd: “Zoals voor elke ondernemer, zijn dit spannende tijden voor ons. Zeker begin 2020, toen we geconfronteerd werden met een situatie die we niet kenden en waarvan we de gevolgen niet konden overzien. Ook wij kregen te maken met klanten die qua uren gingen afschalen vanwege teruglopende activiteiten en omzetverlies. Met name onze klanten in de horeca en het midden- en klein bedrijf. Terugkijkend hebben wij met die klanten meegedacht en gekeken naar alternatieven. Dat heeft ertoe geleid dat ons klantenbestand, met allerlei vormen van maatwerk, tot op heden is blijven bestaan en dat klanten ons trouw zijn gebleven. Sterker nog, ons klantenbestand is zelfs uitgebreid. Door het noodgedwongen thuiswerken, ervaren mensen dat werken op afstand wél werkt en dat is precies wat wij doen voor onze klant. Op dit moment kijken we samen met onze klanten vooruit en gaan ervoor.”

Volop kansen in Goes

Ook voor de toekomst, ziet 9to9 Officemanagement volop kansen in Goes: “Gezien de centrale ligging van Goes, het ondernemersklimaat en onze Zeeuwse roots, zal onze hoofdvestiging altijd in Goes blijven. Wij zijn niet locatie gebonden, zodat dit nooit een issue zal zijn. Als we naar de toekomst kijken, zou een nevenvestiging elders in het land wel tot de mogelijkheden behoren. Maar voorlopig is het ‘Goes ondernemen’ in Goes!”

Ondernemen