Hopmans Reclame is een begrip in Goes en wijde omgeving. En niet alleen omdat het bedrijf al ruim 35 jaar bestaat. De twee nieuwe eigenaren, Ruben Walhout en René van Willegen, timmeren flink aan de weg. Geen uitdaging te groot of ze gaan ervoor!         

Ruben en René vertellen: “De vorige eigenaar, Peter, is begonnen in een tijd toen reclame nog met penseel op een ondergrond geschilderd werd. Bij de overdracht van zijn bedrijf heeft hij ons een dijk aan ervaring, kennis, vakmanschap en ouderwetse degelijkheid meegegeven. Onmisbaar, maar we zijn ook enorm gaan vernieuwen en innoveren. We storten ons op alle nieuwe trends, technieken, materialen en ontwikkelingen. Zo gaan we mee in de markt (en lopen we het liefst voorop!), zonder te verliezen waar Hopmans Reclame al die jaren voor heeft gestaan: een persoonlijke aanpak, betrouwbaarheid en kwaliteit, zowel van de uitvoering als de producten.”  

“Onze bedrijfsvisie? We stellen kwaliteit boven kwantiteit en geloven in de kracht van samenwerken. Als jonge, ambitieuze onderneming zijn we ervan overtuigd dat samen iets moois willen neerzetten, veel leuker is dan per sé alles zelf willen doen. Ook al kunnen we bijna alles in eigen beheer en hebben we veel kennis en ervaring in huis, toch is het geweldig om samen te werken met – bijvoorbeeld – grafisch vormgevers en concullega’s. Dan vliegen de creatieve ideeën soms letterlijk door de lucht en ervaar je dat het eindproduct nóg mooier kan worden, wanneer je gebruik maakt van elkaars ervaring, kennis en technieken.”

Lange tijd was het bedrijfspand van Hopmans Reclame te vinden aan de Goese Beestenmarkt. In 2016 verhuisde het bedrijf naar een nieuw onderkomen aan de Jenny Weijermanweg 7a in de Poel. Een bewuste keuze, geven Ruben en René aan: “Veel vaste klanten komen uit Goes of omgeving en zien Hopmans Reclame als een echt Goes’ bedrijf. Maar dat was zeker niet de enige reden voor ons om in Goes te blijven. Met de huidige economische groei van Goes en de groei van industrieterrein De Poel, omringd door zoveel boeiende ondernemingen, zijn we blij dat we ons hier konden nestelen”.

“Fijn aan Goes is de hoge gunfactor. Op de een of andere manier geeft Goes het gevoel dat iedereen samen aan het ondernemen is, in plaats van elkaar te beconcurreren.  Zo staan wij ook zelf in de markt: we werken veel  en graag samen met andere bedrijven uit onze  branche. Bij grote drukte is het  altijd fijn wat werk uit handen te kunnen geven, of juist te nemen, en om ervaringen en kennis te delen met elkaar. In Goes wordt gewoon leuk en transparant zaken gedaan en er hangt een gezellige en vrij informele sfeer.”

“Sinds we Hopmans Reclame in 2016 overnamen, zien we dat het bedrijf een aardige groei doormaakt. We proberen continu te blijven investeren in kwaliteit  en dat werpt zijn vruchten af. Mede daardoor kunnen we in het tweede kwartaal van dit jaar onze bedrijfsruimte uitbreiden. Deze extra ruimte gaan we gedeeltelijk gebruiken voor uitbreiding van het machinepark  en gedeeltelijk voor meer werkruimte. Met meer werkruimte kunnen we onze opdrachten gemakkelijker clusteren en kunnen we ook grotere opdrachten uitvoeren in eigen huis. We zien de toekomst dus zonnig tegemoet, in én met Goes!”

Foto:  Suzan Fotografie

Westhavendijk 13, Goes

Ondernemen