Ondernemen

Milestone Movie Videografie is een jong videoproductiebedrijf in het centrum van Goes, opgericht in 2018. Ondernemer Joyce Gyselinck maakt video’s van “mijlpalen in het leven”, bijvoorbeeld bruiloften, pasgeboren baby’s en pensioenfeesten. ”Deze bijzondere momenten verdienen het om te worden vastgelegd in een mooie video!” 

Joyce vertelt: “Met mijn bedrijf Milestone Movie wil ik iedereen toegang geven tot zijn of haar eigen tijdmachine. Elke mijlpaal in ons leven heeft een eigen verhaal en verdient het om verteld en bewaard te worden. Milestone Movie vertelt dit verhaal in bewegende beelden, met audio en muziek, zodat de klant altijd terug kan gaan naar dat ene speciale moment.”

Persoonlijk contact
“Kenmerkend voor mijn bedrijf is het persoonlijke contact met de klant. Ik maak niet zomaar video’s, maar ga samen met de klant op zoek naar de mooiste manier om dit te doen. Om een goed ‘beeldverhaal’ te kunnen maken, leer ik de klant graag eerst beter kennen én ik vind het belangrijk dat klanten mij leren kennen. Zo voelen mensen zich op hun gemak als ik mijn werk doe, en ontstaan de mooiste en puurste beelden.” 

Ideale uitvalsbasis
Joyce is van origine een Zeeuws-Vlaamse, maar woont al ruim tien jaar in Goes. “Het was dan ook niet meer dan logisch om mijn bedrijf hier te vestigen. Bovendien is Goes een ideale uitvalsbasis voor mijn werkgebied. Met de snelweg dichtbij, ben je vanuit Goes in korte tijd overal in de provincie, maar ook in Zuid-Holland, Brabant en België. Daarnaast vind ik dat Goese ondernemers op een leuke en moderne manier ondersteund worden, zoals met deze rubriek”.

Teamspeler
Ook de samenwerking met andere Goese bedrijven vindt Joyce goed: “De wereld van video, trouwen, enz. is erg klein, dus als Goese ondernemers weet je elkaar snel te vinden. Ik heb bijvoorbeeld een hele leuke samenwerking met Greet Imanse van Focuss Fotostudio, die ik tijdens een bruiloft heb leren kennen. Door onze samenwerking kunnen bruidsparen direct een team van fotograaf én videograaf inschakelen, dat goed op elkaar is ingespeeld.”

Eigen kantoor
Toekomstplannen heeft dit jonge bedrijf volop, geeft Joyce aan: “Mijn ambitie is om mijn bedrijf verder te laten groeien, zodat ik zoveel mogelijk mijlpalen in het leven van mensen mag vastleggen. Daarnaast wil ik graag de samenwerking met andere collega’s in mijn branche uitbreiden. En op de écht lange termijn lijkt het me gaaf om een eigen kantoor te hebben met meerdere collega’s, zodat we gezamenlijk kunnen werken aan mooie video’s voor onze klanten.”