Het team van De Verzekershop/ScheidingsPraktijk Zeeland verleent deskundig advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken en echtscheidingen. Daarbij bieden ze de klant graag ’‘dat beetje extra”. Sinds 2002 is hun kantoor gevestigd aan het Stationspark 29a.    

Eigenaar Wim Folmer vertelt: “Ons team telt vier medewerkers en samen vormen we een betrokken team. Alle medewerkers zijn gediplomeerd  op het gebied van hypotheken en verzekeringen en zelf ben ik erkend hypotheekadviseur en Register Financieel Erfscheidingsadviseur (RFEA). We werken in een goede sfeer samen en dat straalt uit naar onze klanten. Mensen voelen zich welkom, begrepen en zijn heel tevreden over onze dienstverlening. Dat blijkt onder meer uit het hoge klanttevredenheidscijfer op de website. Daar hechten we veel belang aan!”

Wim over de bedrijfsvisie van zijn onderneming: “ Wij bieden graag meer service dan van ons verwacht wordt. Zo kunnen we bijvoorbeeld naast een hypotheekadvies, ook advies geven voor de taxatie van de woning en voor de keuze van een notaris. Daarnaast checken we altijd de koopovereenkomst voor de klant en doen we standaard de belastingaangifte in het jaar na de verhuizing. Op deze manier weten onze klanten precies waar ze financieel aan toe zijn en worden ze zoveel mogelijk door ons ontzorgd, vaak in een periode waarin toch al veel verandert”.

Het jaar dat Wim zijn bedrijf vestigde in Goes, in 2002, is hij hier ook privé komen wonen. “Goes is een erg leuk stadje, centraal gelegen en het bruist van de bedrijvigheid. Allemaal positieve punten dus.” Daarnaast is er volgens hem de gunfactor: “Veel ondernemers gunnen elkaar het beste en werken vaak goed samen. Bovendien is het gemeentebestuur bijzonder goed bereikbaar en benaderbaar. Dat is echt goud voor Goes! Iedereen profiteert van deze fijne sfeer, zowel ondernemers als klanten.”

Ook zelf zoeken Wim en zijn team de samenwerking op met andere Goese bedrijven:  “We werken veel en goed samen met onder meer accountants, taxateurs en advocaten. Zelf ben ik bestuurslid van het Ondernemers Contact Goes (OCG) en ook op die manier is er een goed contact met de andere aangesloten ondernemers.”

Dit  gunstige ondernemersklimaat vertaalt zich in een mooi toekomstperspectief: “De Verzekershop/ScheidingsPraktijk Zeeland is de afgelopen twee jaar enorm gegroeid. En we verwachten dat deze groei verder doorzet!”

Ondernemen