Al sinds de jaren zeventig is Maros Goes een begrip in Goes en omstreken. In die ruim veertig jaar, is de slagerij uitgegroeid tot een echt familiebedrijf! Het hele gezin van slager Kees Minderhoud werkt in óf voor de bekende slagerij aan de Kamperfoeliestraat. In de winkel of achter de schermen. Medio mei nemen ze een tweede bedrijfslocatie in gebruik, aan de Diazweg op De Poel.     

Corné  Minderhoud verzorgt de online verkoop, de administratie en de marketing voor Maros Goes, zijn broer Bart is gediplomeerd slager, net als broer Wouter. De heren vertellen:  “Onze vader Kees heeft de passie voor het slagersvak op ons overgebracht. Al van jongs af aan waren we in de slagerij te vinden. Samen met ons topteam zorgen we iedere dag weer voor de beste kwaliteit slagersproducten tegen een eerlijke prijs, én voor tevreden klanten. Ons vaste team bestaat inmiddels uit 20 werknemers, met extra krachten in het zomerseizoen, om de topdrukte op te kunnen vangen.”

Maros Goes levert veel meer dan vlees alleen: “We hebben een enorm assortiment rund-, varkens-, lams- en kalfsvlees en verkopen verschillende huisgemaakte worsten uit onze worstenmakerij. Daarnaast hebben we een grote keus in vers gemaakte soepen en maaltijden, heerlijke gourmetschotels, buffetten, hapjespakketten en natuurlijk in barbecuevlees. Klanten kunnen deze in de winkel bestellen, maar ook heel gemakkelijk online, via onze website. Catering op locatie is ook mogelijk, bijvoorbeeld een volledig verzorgd buffet of barbecue bij feesten of partijen. We onderscheiden ons graag in all-in service!”

Al zolang slagerij Maros bestaat, is Goes de thuisbasis van dit familiebedrijf:  “Onze afzetmarkt betreft heel Zeeland, dus de ligging is perfect. Bovendien: Goes groeit en wij groeien mee! Vanaf 20 mei nemen we onze nieuwe locatie aan de Diazweg in De Poel in gebruik. Aan de Diazweg zal een groot deel van de productie van de BBQ-pakketten en buffetten plaatsvinden, die vandaaruit bij onze klanten door heel Zeeland bezorgd worden.” Ook de samenwerking met andere Goese bedrijven noemen de heren goed, bijvoorbeeld met Bakker Boer. “De lijntjes zijn kort en dat werkt heel prettig.”   

Toekomstplannen heeft het familiebedrijf nog volop: “In ons vakgebied zien we een steeds verdere verschuiving van slager naar specialist;  een ontwikkeling die Maros Goes op de voet volgt. Daarnaast werken we er hard aan om onze online-verkoop verder uit te breiden en ons ‘all-in concept’ verder vorm te geven. Ons streven is om onze service naar een nóg hoger niveau te tillen, met als doel onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Vanzelfsprekend met de kwaliteit waar onze slagerij om bekend staat.”

Ondernemen