Vergaderlocaties

Door de directe ligging aan de A58, is er een uitstekende verbinding met snelwegen richting Randstad, West-Brabant, Antwerpen en Gent wat Goes tot een geschikte locatie maakt om te vergaderen met uw team of zakenrelaties.

Locaties:

Vergaderlocatie De Koploper

De Koploper

Het voormalige belastingkantoor in Goes is omgetoverd in een veelzijdige kantoorlocatie met flexplekken en kantoorruimtes voor zowel grote als kleine bedrijven. De Koploper beschikt over praktische voorzieningen, zoals vergaderruimtes en horecavoorzieningen. 

https://www.dekoploper.com/

Vergaderruimte ZAAL - Katoen Goes

Vergaderruimte Katoen

De vergaderruimte van Hotel Katoen beschikt over de nieuwste techniek, professioneel personeel en een goede keuken. Geen zin om na de vergadering naar huis te rijden? Overnachten is ook mogelijk bij Katoen!

https://www.katoengoes.nl/nl/vergaderen/ 

Vergaderlocatie Hotel van der Valk Goes

Hotel Goes van der Valk

In het luxe Hotel Goes van der Valk vindt u 7 multifunctionele zalen waar vergaderingen, congressen en meetings georganiseerd kunnen worden. Maak gebruik van één van de speciale vergaderarrangementen of laat u verassen op culinair gebied door middel van een lunchbuffet of een walking dinner. 

https://www.hotelgoes.nl/zalen/dagdeel-vergaderen/

Vergaderruimte Hotel Terminus Goes

Hotel Terminus

Hotel Terminus heeft een centrale ligging in Goes en is daarom een perfecte locatie voor onder andere vergaderingen, bijeenkomsten en cursussen. Het hotel beschikt over vier ruime vergaderzalen uitgerust met gratis internet, daglicht en een scherm. 

http://www.hotelterminus.nl/vergaderen/

Vergaderlocatie Theater de Mythe

Theater de Mythe

Niet alleen voor theatervoorstellingen kan u terecht bij Theater de Mythe. De sfeervolle ruimtes van het theater zijn ook uitermate geschikt voor zakelijke ontmoetingen. Zo is de accommodatie uitgerust met de modernste theaterfaciliteiten en een goede horecaorganisatie, zodat u onbezorgd uw vergadering kunt starten.

https://www.zeelandtheaters.nl/theaters/theater-de-mythe/zakelijk

Vergaderlocatie Podium 't Beest

Podium 't Beest

Vergaderen op een creatieve locatie? Dat kan bij Podium 't Beest: 'de plek voor (podium)kunsten voor Goes en omstreken'. Het podium maakt gebruik van de nieuwste techniek en alle zalen hebben een ruime capaciteit. 

https://tbeest.nl/gebouw-en-verhuur

Parrot Point Goes

Parrot Point Goes

Parrot Point biedt een luxe vergaderfaciliteit tot 10-12 personen in het bruisende stadscentrum van Goes. Te midden van winkels, horeca en alle voorzieningen vindt u hier een fantastische vergader- en ontmoetingslocatie om in alle professionaliteit met uw gezelschap te verblijven. Uitstekende uitvalsbasis voor vergaderen, bijeenkomsten, coaching en workshops. Van alle gemakken, luxe en comfort voorzien en natuurlijk uit te breiden met cateringservices.

Kijk voor de mogelijkheden en maatwerk op: www.parrot-point.eu