Hollandsche Hoeve

Een bezoek aan Stadspark De Hollandsche Hoeve is een belevenis voor jong en oud. Je kunt er heerlijk wandelen, van de natuur genieten, sporten of gewoon relaxed bijkomen van de drukte van alledag. Voor wie met de auto komt, is er voldoende parkeergelegenheid op de parkeerplaats. Fietsers kunnen hun fiets kwijt bij verschillende fietsenstallingen.

De Hollandsche Hoeve heeft een midgetgolfbaan, binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, waterspeeltuin, ambachtscentrum, Milieu Educatief Centrum (MEC De Bevelanden) en een mooie heemtuin. Er zijn verschillende wandelroutes, grasvelden, voetbalvelden en sportveldjes. De oude hoogstam appelbomen staan in de schapenwei. Ook vind je er een goed onderhouden kinderboerderij, in beheer van de gemeente Goes. Hier kun je verschillende dieren bewonderen en aaien.

Lekker eten en drinken kun je bij uitspanning De Vier Linden, in het restaurant of op het gezellige terras. En op een warme dag is het heerlijk genieten van vers softijs bij het ijswinkeltje naast het restaurant.

Aangrenzend aan het park vind je het Omnium, met een subtropisch zwembad, sportfaciliteiten en een tropisch bos.