Bo de Regt (19), gediplomeerd juridisch medewerker en op dit moment student Bedrijfskunde aan de Avans Hogeschool in Breda, heeft altijd in Goes gewoond. En daar woont ze nog steeds, samen met haar ouders en jongere broertje Rik.

Bo vertelt: “Goes is een hele fijne stad om te wonen. Alles is lekker op afstand (winkels, supermarkten, etc.) en ik voel mij in Goes erg thuis. Goes is niet te groot en niet te klein. Er zijn genoeg voorzieningen, maar rust is er zeker ook te vinden.” 

Goese Lyceum
Een bijzondere plek voor Bo is het Goese Lyceum, zowel het oude gebouw aan de Van Dusseldorpstraat als de nieuwe locatie aan de Oranjeweg. “Vier jaar lang heb ik een leuke tijd gehad op deze school en hieraan heb ik dan ook veel mooie herinneringen.”

Jongerenraad
“Sinds vorig jaar ben ik lid van de jongerenraad van de gemeente Goes. Dat is een groep met diverse jongeren die zichzelf graag inzetten voor anderen. Zo organiseren we bijvoorbeeld bijeenkomsten en activiteiten voor jongeren binnen de gemeente. Ook worden we vaak om advies gevraagd, over zaken die op jongeren betrekking hebben. Dit initiatief van de gemeente - dat jongeren in staat stelt zichzelf in te zetten voor anderen of dat te leren - vind ik erg goed.”

Wonen