Wonen

Tessa is in Goes geboren en heeft er altijd gewoond. En dat bevalt haar goed: “Goes is een prachtige stad met mooie huizen, zowel monumentaal als nieuwbouw. Er zijn gezellige terrasjes en je hebt er leuke winkels. Goes is klein, maar juist daardoor is het hier heel gezellig. Vooral in de binnenstad. Ons kent ons!”

Hippe mode voor vrouwen

Haar passie voor ondernemen heeft Tessa van huis uit meegekregen. Al in 2018 begon ze haar eigen modelabel Tezza Fashion. “Ik ben gestart met het ontwerpen van kinderkleding, maar al snel kreeg ik steeds meer interesse in kledingstukken voor hippe vrouwen. Dus daar focus ik mij nu vooral op.” 

Duurzaam

“Op mijn website vind je mijn exclusieve collectie. Ik bedenk, ontwerp en maak deze kleding zelf. Mijn label staat voor ‘laten zien wie je bent, wat je doet en hoe je dit doet’. Verder vind ik het belangrijk dat mijn kleding duurzaam is. Daarom werk ik alleen met duurzaam katoen en textielinkt op waterbasis.” 

School

Behalve dat Tessa haar eigen modelabel heeft, gaat ze ook nog naar school. “Ik ben inmiddels afgestudeerd marketing & communicatie medewerker. En op dit moment volg ik de studie Mode & Media Styling bij B Fashion Academy. Hier wil ik mij verder ontwikkelen op modegebied en dit combineren met mijn eigen label.”   

Volop inspiratie

Inspiratie heeft ze in elk geval volop: “Mijn inspiratie haal ik uit mijn vrienden, mijn omgeving, de reizen die ik maak en het gevoel dat ik daarbij creëer. Mijn allergrootste droom is dat Tezza Fashion in alle winkels over de hele wereld te koop is en ik iedereen zie stralen in mijn zelfontworpen kleding, hihi!”

Kijk ook op www.tezzafashion.com