De van oorsprong Belgische Nathalie Volckaert (38), zzp-er bij Balance-Beauty en Bubbels2bubbels, woont nu bijna vier jaar in Goes, samen met haar partner Simon Schot en zoon Jorn Schotte.

Nathalie vertelt: “Mijn zoon en ik komen uit Merelbeke, vlakbij Gent. Op een gegeven moment werd ik verliefd op Simon, die al 20 jaar in Goes woont. En zo werd ik ook verliefd op Goes! Goes heeft alles wat je nodig hebt: een bioscoop, gezellige terrassen, lekkere resto’s, leuke winkels en een markt. Simon en ik gaan graag hardlopen; dan is het heerlijk om een rondje Goese Meer te doen of naar de Oosterschelde te lopen.”

Ons-kent-ons
“Via mijn ZZP-bedrijf Balance Beauty leerde ik veel mensen kennen; dit opende veel deuren. Het hoort bij Goes, dit “ons-kent-ons” gevoel, en dat is heel fijn. Inmiddels zijn Simon en ik gestart met een andere liefde: het importeren van Champagne. Ik bezoek al jaren de champagnestreek met de champagnehuizen. We willen deze passie graag met iedereen delen en mensen kennis laten maken met onze mooie selectie Champagnes.”

Grote stap
Een bijzondere plek voor Nathalie en haar gezin is hun woning aan de Oostsingel, volgens haar één van de mooiste locaties in Goes. “Hier zitten we vlakbij de stad. Rustig, maar er passeren toch altijd mensen. Het is mijn eerste koopwoning en die kocht ik samen met Simon. Verhuizen van België naar hier was een grote stap, maar deze plek voelt zo goed aan, dat ik nog steeds happy ben met deze keuze! “

Helemaal thuis
“We zeggen wel eens gekscherend: ‘Die weg van Goes naar Gent leggen ze aan voor mij, om me terug te halen naar België’. Maar ik voel me nu meer thuis in Goes. Op deze plek startte ik drie jaar geleden mijn zzp-bedrijf Balance Beauty en onlangs begon hier ook ons Champagne-avontuur. Dat maakt alles extra bijzonder. Ik kan me dan ook niet voorstellen dat ik in een andere gemeente zou wonen. Ik hou van de stad en mijn plek aan de Oostsingel. Van de gezelligheid met veel restaurants en terrasjes. En bovenal: er is altijd iets te doen!”

Wonen