Wonen

Mariëlle Timmerman (28), facilitair manager en Daan Versteeg (30), supermarktmanager kochten samen een huis met grote tuin in Kloetinge na hun wereldreis – die ze eind april moesten onderbreken door de coronapandemie - en genieten van de vrijheid, rust en ruimte in Zeeland.

Daan: “Goes is mijn geboortestad en tot mijn 25ste heb ik er gewoond; daarna hebben Mariëlle en ik vijf jaar in de Randstad gewoond. Totdat we vorig jaar vetrokken op wereldreis. Mariëlle vult aan: “Ik had nog nooit in Goes gewoond, maar ben wel opgegroeid in Zeeland. Goes was voor mij een onbekende stad. Ik ben Goes dus nog steeds aan het ontdekken!”

Veel voorzieningen
Wonen in Goes bevalt het stel goed: “We hebben allebei veel familie in Zeeland. Verder heeft Goes alle voorzieningen van een (middelgrote) stad, terwijl je er nog niet de drukte hebt van de Randstad. Bovendien ben je op een uurtje rijden van Rotterdam en in drie kwartier in Antwerpen, ideaal en goed bereikbaar vanaf de snelweg. Ook zijn de huizenprijzen hier een stuk gunstiger.”  

Vrijheid
Een bijzondere plek voor Mariëlle en Daan is hun nieuwe huis in Kloetinge: “We hebben een grote tuin, waar we echt het gevoel van vrijheid ervaren. We zijn nog flink aan het verbouwen, maar als het straks klaar is, zullen we er erg van genieten.

Net als van het strand en de natuur in Zeeland, die hier altijd vlak in de buurt zijn en waar we allebei zo van houden!” (Lees meer over hun omzwervingen op @Travelillness.com).