Wonen

Annemiek vertelt:” We woonden eerst in Kapelle, toen er een woonboerderij te koop kwam in Kattendijke. We zijn meteen gaan kijken en waren direct enthousiast! Hier zagen we onszelf wel wonen. Middenin de polder, met mogelijkheden voor een moestuin en dieren die vrij rondlopen over het erf. Ondertussen wonen we er nu vijf jaar.”

Voorzieningen

Waarom ze van Goes houdt? “Omdat het zoveel voorzieningen heeft. Onze zoon zit bijvoorbeeld op freerunnen in het Omnium.  Wil je uit eten, dan zijn de restaurants dichtbij. Dit terwijl we wonen in de polder, buiten Kattendijke. De combinatie van veel voorzieningen en toch de rust, vind ik ideaal!”

Kleinschalig en compact

“Verder heeft Goes heeft een kleinschalig karakter, wat ik erg fijn vind. Het is niet massaal en je hoeft geen grote afstanden af te leggen voor bijvoorbeeld de supermarkt, sporthal, enz. Ik mis dus eigenlijk niet veel in Goes. Maar als ik toch iets moet noemen, dan noem ik een groot tuincentrum!”

Groene vingers

Op de vraag welke plek voor haar bijzonder is, antwoordt ze zonder twijfel: “Onze woonboerderij en tuin hier in Kattendijke. Ik ben vaak te vinden in onze tuin en moestuin. Het bezig zijn met zaaien en opkweken van gewassen, zoals wortels, boontjes, boerenkool, enz., geeft mij rust en heel veel plezier. En ook het zaaien van bloemen vind ik geweldig!”

Meer zien van de tuin en moestuin van Annemiek? Volg haar dan op haar Instagrampagina @woonboerderij_51