Thrillerauteur M.J. Arlidge signeert

Twee jaar geleden zou M.J. Arlidge naar Het Paard van Troje komen. Helaas kon dat toen door Corona niet doorgaan. MAAR woensdag 22 juni tussen 17.00 en 18.00 uur is hij er wel! Ondertussen zijn we met Kom eens gauw al twee boeken verder in de Helen Grace serie, maar dat mag de pret niet drukken!

Deel 11 in de populaire Helen Grace-serie

Laat op de avond komt een jonge vader thuis. Zijn dochtertje ligt rustig in haar bedje te slapen en die aanblik is een schrijnend contrast met de ravage die hij aantreft in zijn echtelijke slaapkamer, waar zijn vrouw levenloos in bed ligt. Op brute wijze is ze om het leven gebracht. Een paar dagen later komt een moeder thuis van een late dienst en treft haar tienerzoon aan in de woonkamer. Vermoord. Beide moorden lijken met hetzelfde wapen te zijn gepleegd, maar wat is het verband?

Terwijl inspecteur Helen Grace zich op de zaak stort, bevindt haar leven zich op een keerpunt. Haar meest recente aartsvijand loopt nog vrij rond en maakt dat ze geen stap kan zetten zonder drie keer achterom te kijken. Als zich een grote tragedie voordoet, is Helen nergens meer zeker van en al helemaal niet van haar baan. Haar trouwe partner Charlie zal tijdelijk in haar voetsporen moeten treden, maar is ze daar wel klaar voor?

 

Kom eens gauw | Boekerij | €21,99