Super Zomer Festival

Zwemmen, spelen, sporten op meer dan 10.000 m²

Regen of zonneschijn, tijdens het Super Zomer Festival (8 juli tot en met 18 augustus 2019) bij het Omnium beleef je een dag vol plezier en avontuur.

Tickets bestellen

Ga lekker spelen in het Pop-up pretpark met trampolines en springkussens, op wereldreis in Tropenland en doe mee met de Sport- en Spelactiviteiten. Neem ook je zwemspullen mee en duik in het zwembad. Laat je daar meevoeren door de Lazy River, roetsj keihard van de glijbanen of kom helemaal tot rust in de stoomcabines en de hot whirlpooltuin.

Bij mooi weer kun je lekker buiten spelen en chillen bij Fun & Beach of in stadsrecreatiepark “De Hollandsche Hoeve”. Een hapje en een drankje in één van de horecapunten maakt jullie dagje uit compleet!

Combi-Dagticket

Met een combiticket kunnen kinderen op één dag naar het Zwembad met Fun & Beach, het Pop-up pretpark inclusief Tropenland én de Sport & spelactiviteiten voor een speciale prijs van 16.-.

Bestel een Combi-Dagticket

Onbeperkt zwemmen, spelen en sporten bij het Omnium

De hele zomervakantie onbeperkt zwemmen, spelen en sporten? Koop de Zomerpas* online voor 47,50 (aan de kassa voor 50,-). 
Ook ouders/begeleiders kunnen voor de hele zomer een Zomerpas aanschaffen* voor 25,-. Deze pas is alleen geldig voor de begeleiding van een minderjarig kind. 

Volwassenen die alleen komen zwemmen betalen het zomertarief van € 10,00 p.p.

 

zomer festival