Ladies Night - Downton Abbey

Op woensdag 11 september is de film ''Downton Abbey" bij ons te zien tijdens de nieuwe Ladies Night! 

 

De bekende acteurs uit de populaire televisieserie over de Britse familie Crawley en hun bedienden keren terug voor de film. Het zesde seizoen van de serie was in 2015 op televiesie te zien.

De film speelt zich af in 1927, een paar jaar na het einde van de tv-serie. We volgen hoe de familie Crawley en hun personeel zich voorbereiden op onverwachts en zeer hoog bezoek: de koning en koningin van Engeland.

Alle uit de tv-serie bekende hoofdrolspelers als Hugh Bonneville, Maggie Smith, Michelle Dockery, Laura Carmichael, Penelope Wilton, Elizabeth McGovern en Jim Carter zien we in de film. 

 

Aanvang: 19:00 uur

Start film: 20:00 uur

 

Boek een avond vol gezelligheid bij DaVinci Bioscoop Goes. Bij aankomst wordt u ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje. In onze foyer staan allerlei leuke stands met accessoires, fashion en beauty producten waar u onder genot van een hapje en een drankje een kijkje kunt nemen. Daar bovenop maakt u kans op leuke prijzen tijdens onze loting. Om uw avondje uit compleet te maken krijgt u na afloop een goedgevulde goodie-bag mee naar huis. Dit alles voor slechts €13,50!

   

Bent u enthousiast geworden voor onze Ladies Night?
 

Kaartjes zijn direct verkrijgbaar via: https://www.davincicinema.nl/ladies-night-downton-abbey