Kerstmarkt 2021 GEANNULEERD

Na de laatste persconferentie gelden voor alle evenementen de volgende verplichtingen:

-Coronatoegangsbewijs met identificatiebewijs.

-Mondkapje is verplicht bij verplaatsing.

-Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden van elkaar.

-op de locatie van evenementen met doorstroom 1 persoon per 5m2.

-Registratie, gezondheidscheck en kaartverkoop: U bent verplicht de registratie en een gezondheidscheck te doen. U bent verplicht te werken met kaartverkoop (al dan niet gratis).

-In- en uitstroom: U moet zorgen voor een gecontroleerde in- en uitstroom.

-U dient afspraken te maken met uw gemeente over deze voorzorgsmaatregelen en hoe u de toegangscontrole heeft ingericht.

-U maakt afspraken met de GGD, zodat bron- en contactonderzoek bij een eventuele uitbraak snel en effectief kan worden uitgevoerd.

Op basis van de bovenstaande verplichtingen hebben wij besloten om de kerstmarkt niet door te laten gaan.

Wij zullen je volgend jaar tijdig informeren over de kerstmarkt op zaterdag 10 en zondag 11 december 2022.

 

Ultieme kerstbeleving tijdens kerstmarkt in Goes

Op zaterdag 11 en zondag 12 december kunt u zich helemaal onderdompelen in warme kerstsferen. Dan is er in de binnenstad van Goes weer de gezelligste kerstmarkt van heel Zeeland! De gezellige markt slingert door de mooiste straten en pleinen en dit jaar ook weer in de Grote Kerk. 

Shoppen, show en smullen
Er zijn tientallen kramen met bijzondere kerstcadeautjes, decoratie en lekkernijen. Verschillende Dickens figuren en koren verrassen regelmatig met optredens en muziek. Naast dansende schoorsteenvegers, paraderen er dames en heren van stand over de markt. De kwakzalvers en schoenpoetsers proberen nog gauw een aardige duit te verdienen. De wasvrouwen zorgen dat alles met kerst weer schoon in de kast hangt. 

Het volledige programma kunt u nalezen op https://www.goesisgoes.nl/kerstmarkt 

goes bereikbaar
Route: Richting Bergen-op-Zoom. Op de A58 volgt u richting Middelburg/Vlissingen. Bij Goes volgt u de borden centrum, parkeergarage Centrum naast supermarkt Albert Heijn.