Kerstmarkt

Kerstmarkt Goes | zaterdag 7 december 11.00-20.00 uur en zondag 8 december 13.00-17.00 uur 

Shoppen, food, entertainment en gezelligheid op Kerstmarkt Goes: de leukste manier om in kerststemming te komen! Ruim 100 kramen, meer dan 10.000 bezoekers en de thema's Dickens, living, muziek en food in en rondom de Grote Kerk en Grote Markt van Goes. 

 

kerstmarkt 1

Grootste kerstmarkt van Zeeland

De kerstmarkt in Goes is inmiddels uitgegroeid tot de grootste van Zeeland. Hier vind en beleef je alles dat het kerstgevoel compleet maakt. De kerstmarkt slingert door en rondom de Grote of Maria Magdalena Kerk. Ook in de Korte Kerkstraat en op het historische Weeshuispleintje staan tientallen leuke chalets en kramen met kerstartikelen, waaronder heerlijke fudge, olijfolie, chocolade, wijnen en Zeeuwse streekproducten.
Maar ook prachtige kaarsen, woon accessoires, kunst en sieraden. Zowel in als rondom de Grote Kerk zijn er diverse muzikale optredens en theater acts in Dickens stijl.

kerstmarkt 2

Terug in de tijd

Musical-Vrienden, Heer Hendrik en diverse koren verrassen regelmatig met optredens en muziek. Naast dansende schoorsteenvegers, paraderen er dames en heren van stand. De kwakzalvers en schoenpoetsers proberen nog gauw een aardige duit te verdienen. De wasvrouwen zorgen dat alles met Kerst weer schoon in de kast hangt. Onder de maretak wordt gezoend en er is een gedekte Kersttafel waar iedereen kan aanschuiven voor het Kerstdiner. 

slot oostende Goes

Slot Oostende

Aangrenzend aan de kerstmarkt bevindt zich Slot Oostende. Slot Oostende is een historische plek, misschien wel de vroegst bebouwde plek van Goes. Het antieke slot met zijn rijke historie en fantastische sfeer is dé plek om even op te warmen met een lekker hapje en drankje. Ook is het mogelijk om een rondleiding of bierproeverij te boeken. meer informatie.

rondleiding

Rondleiding

Onder leiding van de enthousiaste gidsen van ’t Gilde de Bevelanden kun je deze zaterdag om 14.00 uur deelnemen aan rondleidingen door het hart van Goes met zijn historische panden. De rondleidingen zijn gratis en starten vanaf het VVV kantoor aan de Singelstraat 11 in Goes.

mode

Modeshows

Goes Modestad mag zeker niet ontbreken tijden de Kerstmarkt in 2019. Op de 2 dagen zijn er professionele modellen die de feest- en kerstcollectie presenteren van de ondernemers in Goes. Dit alles op een stijlvolle catwalk. 

Ook is de landelijk bekende hoeden-ontwerpster Maria Marcus aanwezig tijdens de Kerstmarkt en zullen haar feestelijke fascinators & hoeden getoond worden. Dus ook qua mode zijn er veel ideeën en inspiratie op te doen voor de aankomende feestdagen tijdens dit groot evenement

plattegrond

Routebeschrijving

Goes is een centraal gelegen stad in de provincie Zeeland. Goes is de enige stad op de eilanden Zuid- en Noord-Beveland en vervult daarom een centrumfunctie voor deze regio. Goes heeft een gezellig centrum met een grote markt omringt door een diversiteit aan horeca en winkels. Het aantal winkels in het monumentale winkelcentrum van Goes is te vergelijken met dat van een middelgrote stad. 

Per auto
Vanuit Roosendaal/Bergen op Zoom
Via de A58 rijdt u richting Middelburg/Vlissingen tot afrit Goes/Zierikzee. U houdt rechts aan en neemt direct afslag Goes de Poel. Aan het eind van deze afslag gaat u rechts af en ziet u Hotel Goes aan uw linkerzijde.

Vanuit Vlissingen/Middelburg
Via de A58 rijdt u richting Bergen op Zoom tot afrit Goes/Zierikzee. U houdt rechts aan en neemt direct afslag Goes de Poel. Aan het eind van deze afslag gaat u rechts af en ziet u Hotel Goes aan uw linkerzijde.

Vanuit Rotterdam/Zierikzee
Via de N59 neemt de aansluiting op de N256 richting Goes. U neemt de afslag Goes de Poel. Aan het eind van deze afslag gaat u rechts af en ziet u Hotel Goes aan uw linkerzijde.

Met het openbaar vervoer is Goes prima te bereiken door haar rechtstreekse treinverbinding met Amsterdam. Daarnaast is Goes het knooppunt in het busdienstennet van Connexxion in Zeeland.
 

Alle parkeerinformatie klik hier

kerstmarkt 3

Deelnemen?

Dit jaar wordt de kerstmarkt nog mooier en luxer dan voorheen. Goes Marketing gaat zelf de organisatie weer op zich nemen. En goed nieuws… de kerstkramen staan grotendeels binnen in de Grote Kerk. Rondom komen er houten chalets, dus weer of geen weer de kerstmarkt gaat door ! Wel blijven er kramen staan in de Korte Kerkstraat en het sfeervolle Weeshuispleintje. Interesse om deel te nemen? Mail naar 

bureau@goesmarketing.nl 

Download hier uw deelname formulier

plattegrond Grote Kerk  

meer deelnemers info 

 

Kerstmarkt Arrangementen

Wilt u optimaal genieten van uw tijd op de kerstmarkt en in Goes? Verschillende hotels bieden u arrangementen, speciaal voor dit weekend! 

Hotel van der Valk Goes: meer informatie

Hotel Katoen: meer informatie

Hotel Terminus: meer informatie