Jethro Tull's Martin Barre Band @ 't Beest

Martin Barre was gitarist voor Jethro Tull vanaf 1968 tot 2012. Zijn spel en geluid droeg in grote mate bij aan het succes van de band, zijn solo in Aqualung behoort tot de beroemdste in de popgeschiedenis. In 1988 kreeg Barre een Grammy Award voor zijn spel op het Crest Of A Knave album. Naast zijn vaste plek in Jethro Tull speelde Barre samen met artiesten als Paul McCartney, Phil Collins en Gary Moore, en deelde het podium met legendarische namen als Jimi Hendrix, Led Zeppelin en Pink Floyd.

In 2021 viert Jethro Tull de 50e verjaardag van hun beroemdste en meest gelauwerde album, Aqualung. Martin Barre en zijn toegewijde band spelen het album in zijn geheel, en daarnaast is er natuurlijk ook nog plaats voor andere Tull-klassiekers. Verwacht nummers die de fans van de band al jaren niet meer live gehoord zullen hebben!

Martin Barre zelf over het album: “Aqualung was the album that defined Tull. Sumptuous melodies, big dynamics and power riffs galore. Acoustic met electric...and it all worked.”

The Martin Barre Band features Dan Crisp on lead vocals, Alan Thomson on bass, and Darby Todd on drums.

Aanvang: 20:30 uur
Prijs: € 26 (vvk) € 27,50 (deur)

Meer info en tickets: https://tbeest.nl/programma/jethro-tulls-martin-barre-band