Informatiemiddag zomerspektakel 2022

Op zaterdag 15 januari wordt er een informatiemiddag georganiseerd voor alle geïnteresseerde verenigingen en degenen die op individuele basis willen meedoen (spelers, zangers, dansers, muzikanten, acrobaten, figuranten, etc.) aan het Goes-Europajaar spektakel in 2022. Voor het Goes-Europa spektakel willen we ook weer een projectkoor samenstellen. Iedereen die hieraan mee wil doen, is welkom op deze informatiemiddag. Deze bijeenkomst organiseren we in Uitspanning De Goederenloods aan de Albert Plesmanweg 23 in Goes.

Ook als je achter de schermen je steentje wilt bijdragen (grime, kostuums, opbouw, decor, etc.) ben je welkom. Je hoort daar alles over het Europaspektakel: Info over het verhaal, de speellocatie, de repetities, de voorstellingsperiode, de werkwijze etc.

Vanwege de geldende maatregelen is er maar voor ongeveer 50 personen tegelijkertijd ruimte in de Goederenloods. Daarom organiseren we deze middag twee sessies. De eerste begint om 14.30 en duurt tot 15.30. De tweede sessie is van 16.00 tot 17.00 uur. Om dit in goede banen te leiden, vragen we je om jezelf aan te melden via europa@goes.nl .Graag daarbij aangeven of je kiest voor de vroege of voor de late sessie.