Boogie Monster @ 't Beest

In de schaduw van hun geliefde Deventer vind je de poppin’ soul band BOOGIE MONSTER: vijf jonge muzikanten met een oude ziel en een liefde voor liedjes. Met een eng strakke liveshow en ijzersterke songwriting overtuigen zij je van één ding: het monster leeft.

De gebroeders Nolle en Beinte Groen (zang en drums), Tom Bloembergen (bas) en Henk Hulzebosch (Hammond, keys) worden in 2020 versterkt door gitaarvirtuoos Jim Zwinselman. Bereid je voor op een stoomtrein van soulvolle vocals, drie koppige blazerssectie en scheurende gitaar en Hammond solo’s. In het voorjaar van 2019 verscheen de eerste single She’s Got It Going On. Het leverde Boogie Monster een plek op toonaangevende festivals als Mañana Mañana en de Zwarte Cross op en ze werden gevraagd als support act op tours van The Grand East en DeWolff. Pablo van de Poel, zanger/gitarist van DeWolff, was zelfs zo enthousiast dat hij de band uitnodigde om op te nemen in zijn studio.

En zo geschiedde. Zij doken eind 2019 de studio in en half december is het dan zover! Dan komt hun debuutalbum 'Overnight' uit.

Op zaterdag 19 juni speelt Boogie Monster in Podium 't Beest! 

Meer info en tickets: https://tbeest.nl/programma/boogie-monster