Benefietconcert "Goes geeft thuis..!

Voor de 6e keer organiseert stichting de Figurant een “Goes geeft thuis” benefietconcert voor het goede doel.

Donderdag 8 december om 20 uur in de Mythe te Goes is het weer zover. Verschillende muzikanten zullen deel uit maken van het programma. Verhalen van Hoop…is de rode draad.

Eén verhaal staat in ieder geval het centraal: dat er zorg is en tijdelijke opvang in Soroti, Oeganda, voor de meest kwetsbare kinderen en hun families. Dit werk wat werd begonnen door Els van Teijlingen, bestaat 21 jaar. Zij zal er die avond samen met haar 2 Oegandese dochters bij zijn en zelfs een beetje deel uitmaken van het programma.

Stoffel en Marsha spelen prachtige easy listening muziek, Jens Borgaard uit Leipzig is een singer-songwriter pur sang. De band Triskell vertolkt prachtige Keltisch geïnspireerde muziek en troubadour Theo van teijlingen zingt Nederlandstalige luisterliedjes. Een programma om lekker achterover te gaan zitten in  het rode pluche van de Mythe en te genieten!

Er zijn nog kaarten beschikbaar, voor 12 euro. De opbrengst gaat naar het goede doel van kinderopvangwerk in Oeganda. Voor meer info of kaarten: