Op zoek naar een uitdagende en creatieve stage?

Grijp nu je kans.

Gemeente Goes en Stichting Goes Marketing (Goes is goes) zoeken voor op korte termijn twee enthousiaste stagiaires voor onderstaande 2 functies.  (ben je al op zoek voor volgend studiejaar, reageer dan zeker ook)
 

functie 1: SOCIALMEDIA STAGIAIR

Weet jij alles over social media..? dan ben jij wellicht degene die we zoeken.

Je weet alles over likes, de juiste hashtags, en berichtbereik. Je bent creatief en je zit continue op je mobiele telefoon! De perfecte foto weet jij vaak te maken, en je weet in te spelen op de actualiteit. Een goede oneliner schud jij zo uit je mouw. Ook weet je altijd enthousiast te reageren op privé berichten en sta je open voor feedback van je collega’s

Kennis van Adobe, WordPress en/of Photoshop zijn een pre

Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, en kan ook goed presteren onder tijdsdruk.

Verder ben je enthousiast en kan je goed samenwerken.

Taken

Je beheert de social media kanalen van de Gemeente Goes en Goes is goes, en de bijbehorende accounts zoals Goes Couture en Goes Europa.

Je zorgt voor goede creatieve content op onze Instagram, Facebook en YouTube kanalen. Je plaatst, aan de hand van een contentkalender, mooie foto’s, goede teksten en de juiste hashtags op bovengenoemde kanalen. Je geeft, na overleg, reacties op privé berichten en reacties onder onze berichten.

En je zoekt naar een verbeteringen en doet voorstellen om onze social media kanalen naar een hoger niveau te tillen.

Vereisten

– HBO werk- en denkniveau

Je stage is 36 uur per week, je moet fulltime student zijn.

Je werkzaamheden vinden deels op het stadskantoor en deels bij je thuis plaats. Ook vinden er werkzaamheden buiten kantoortijden plaats, zoals bij onze eigen evenementen. Verder is het een werkstage: een onderzoeksopdracht is helaas geen mogelijkheid.

Je doet veel kennis en kunde op, en je komt te werken in een gedreven en enthousiast, gezellig team.

Interesse? Mail naar

Tom de Koning tom@goesmarketing.nl

of

Gusta van Loo g.van.loo@goes.nl

#stage #onlinemarketing #socialmedia

functie 2: Evenementen stagiair

Weet jij alles over feestjes, festivals en evenementen..? dan ben jij wellicht degene die we zoeken.
Je weet alles over muziek, catering, hippe trends en rages, en van social media. Je bent creatief en je bezoekt graag feesten en festivals!
Het perfecte feestje weet jij vaak te maken, en je weet in te spelen op de huidige trends en ontwikkelingen. Een leuk idee schud jij zo uit je mouw. Ook weet je altijd enthousiast te reageren op bezoekers van evenementen en sta je open voor feedback van je collega’s.

Kennis van Excel, Adobe, WordPress en/of Photoshop zijn een pre. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, en kan ook goed presteren onder tijdsdruk. Verder ben je enthousiast en kan je goed samenwerken.

Taken
Je werkt mee aan de voorbereidingen van de evenementen Kerstmarkt en Roze Zaterdag in 2023.
Je zorgt voor goede creatieve content op de social media kanalen van deze evenementen. Je plaatst, aan de hand van een contentkalender, mooie foto’s, goede teksten en de juiste hashtags op bovengenoemde kanalen. Je geeft, na overleg, reacties op privé berichten en reacties onder onze berichten.
Je houdt je bezig met allerlei voorbereidende werkzaamheden zoals het maken van draaiboeken, boeken en informeren van artiesten, benaderen van deelnemers, regelen van de catering enzovoort.


Vereisten
– HBO werk- en denkniveau
Je stage is 36 uur per week, je moet fulltime student zijn.
Je werkzaamheden vinden deels op het stadskantoor en deels bij je thuis plaats. Ook vinden er werkzaamheden buiten kantoortijden plaats, zoals bij de evenementen zelf. Verder is het een werkstage: een onderzoeksopdracht is helaas geen mogelijkheid.
Je doet veel kennis en kunde op, en je komt te werken in een gedreven en enthousiast, gezellig team.


Interesse?
Mail naar Tom de Koning tom@goesmarketing.nl
of
Albert Boonman albert@goesmarketing.nl