Ryan van Ham (17) studeert Mode/Maatkleding aan het ROC Mondriaan in Den Haag en naast zijn studie werkt hij bij Golden Palace.

Ryan vertelt: “Sinds 2014 woon ik in Goes, samen met mijn moeder, stiefvader en twee hondjes. Alweer vijf jaar dus. Destijds zochten wij een nieuw huis en we kwamen ons huurhuis tegen in een advertentie op Funda.”

Vertrouwde stad
“Voor mij is Goes een gezellige en vertrouwde stad. Je hebt er veel mogelijkheden en veel ligt binnen fietsafstand. De markten zijn altijd leuk om te bezoeken en de terrassen zitten vaak vol. Goes heeft een bepaalde sfeer, die mij erg aantrekt.”

Japanse tuin
Een bijzondere plek voor Ryan is de Japanse tuin in Goes-Oost. “Hier laten wij de honden naar buiten en we er komen er vaak langs. In de zomer bloeit het mooi. Verder kom ik er wel eens met vrienden en maken we er leuke herinneringen. Omdat het zo’n goede locatie is, heb ik er ook een paar fotoshoots laten maken.”

Eigen sfeer
“Wat Goes anders maakt voor mij, is dat het zijn eigen sfeer en mensen heeft. Het marktplein, bijvoorbeeld, is een plek die Goes uniek maakt. De stad heeft veel terrassen en eetgelegenheden, maar ook de verschillende parken en uitgaansplekken zijn speciaal voor Goes. De stad voelt voor mij als ‘thuis’”.

Wonen