programma 15 en 16 juni

Ook voorafgaand aan 17 juni is er wat leuks te doen in Goes

Sem Jansen

vrijdag 16 juni concert: SEM JANSEN: WHO THE F*CK IS BRITT?
Van Britt naar Sem, van zangeres naar zanger. De unieke show Who the Fuck is Britt?! vertelt het indringende verhaal van Sem’s transitie van vrouw naar man. In een show van 1,5 uur neemt Sem het publiek mee in zijn transformatieproces van vrouw naar man. En dat doet hij via het zingen van songs, aangevuld met videobeelden en verhalen.
Deze uit Helmond afkomstige getalenteerde zanger-gitarist stond natuurlijk al vaker op het podium van ‘t Beest met de Leif de Leeuw Band. Deze keer wordt Sem begeleid door diezelfde Leif de Leeuw band, maar in een andere opstelling. Ze laten tijdens deze show een heel andere kant van zichzelf zien. De elektrische gitaren worden ingewisseld voor pedalsteel en mandoline. De stevige rocksongs voor kleine verhalende Americana songs. Dit is een semi-seated muziekshow.
podium 't Beest
Inloop: 20:30 uur / Aanvang: 21:00 uur
Toegang voorverkoop: €18,- | deur € 20,- | vr 16 juni | 21.00 uur

foodtruck

vrijdag 16 juni: Foodtruck festival 'De Veste'
In het stadspark de Veste vormt zich een hip en knus lint van muziek, kunst, theater, shoppen en heerlijk eten en drinken. Aan en op het water vermaken jong en oud zich met een afwisselend programma. Bezoekers laten zich culinair verrassen door de coole foodtrucks, daarnaast zijn er workshops en een Pop Up Lifestylemarkt met verrassend aanbod. Voor de kids is er een speciale kidsarea met vermaak en educatie. 
12.00-24.00 uur - stadspark 'De Veste'

ARC Amsterdam Lowlanders

vanaf vrijdag 16 juni: Tovaal 24 uurs rugbytoernooi
Een 24 uurs  sociaal rugbytoernooi (15) voor senioren (dames en heren) en jeugd van vrijdagavond 19.00 uur 16-06-2023 t/m zaterdagavond 19.00 uur met aansluitend het “Roze Zaterdag “feest op Grote Markt in Goes. Tijdens dit toernooi worden ook de LHBTI clubs ‘The Amsterdam Lowlanders’ en de Vlaamse ‘Straffe Ketten’ verwacht.
vanaf vrijdag 16 juni - Rugbyclub Tovaal - Geldeloozepad 5J, 4463 AJ Goes

Patricia Foort

donderdag 15 juni: Roze Suffe Tutten Sing Along
Samen met zangeres PATRICIA FOORT organiseren wij een Roze Sing Along. Lekkere meezingers met het thema ROZE in café Baarends. Annelies zingt natuurlijk ook een lied met ons. We maken er weer een gezellige avond van!
Dus zing je zo vals als een kraai of zo zuiver als een nachtegaal, iedereen is van harte welkom. Graag aanmelden via site Toegangsprijs is €16,50, inclusief drankje, meezing boekje en een roze goodie.
Café Baarends 19.30 uur - Voorstad 17-19 • 4461 KK Goes

 

Of bezoek één van de roze exposities in Zeeland